BIK GLOBAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIK GLOBAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.491.483

Publication

26/11/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12306099*

Neergelegd

22-11-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0501491483

Benaming (voluit): BIK Global

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Begijnenvest 30

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting  aanstelling zaakvoerder

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op 21 november 2012, dat er door de heer IKANOVIC Bakir, geboren te Rotterdam op 7 mei 1977, gekend onder rijksregisternummer 77.05.07-487.82, van Nederlandse nationaliteit, ongehuwd, wonende te 2000 Antwerpen, Begijnenvest 30 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht waarvan de statuten bij uittreksel luiden als volgt.

Op de aandelen wordt ingetekend aan pari, zegge voor een waarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel.

De comparant tekent in op het volledig kapitaal door middel van contanten, voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) hetzij voor honderd zesentachtig aandelen.

Het kapitaal werd volgestort tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 69,14° van het Wetboek van Vennootschappen, werd het volledig bedrag van de volstorting in contanten gedeponeerd op rekening nummer BE48 0016 8428 1627 bij de vennootschap BNP Paribas Fortis, agenschap Antwerpen, Amerikalei 1, geopend op naam van de vennootschap in oprichting. Hieruit blijkt dat vanaf heden het volledig bedrag van het volgestorte kapitaal in contanten ter beschikking staat van de vennootschap. Het bankattest wordt aan de instrumenterende notaris overhandigd, met het oog op de bewaring ervan in het dossier van de vennootschap.

Artikel 1.

De vennootschap wordt opgericht onder de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de naam BIK Global.

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd in het Vlaams Gewest, met name te 2000 Antwerpen, Begijnenvest 30.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) naar om het even welke andere plaats binnen het Vlaams Gewest worden overgebracht, mits hiervan behoorlijke publiciteit wordt gemaakt volgens de wettelijke voorschriften.

De vennootschap mag administratieve zetels, bijhuizen, verkoopkantoren of agentschappen vestigen, waar ook in binnen- en buitenland.

Artikel 3.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, bij akte verleden voor notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op eenentwintig november tweeduizend twaalf.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 4.

De vennootschap heeft tot doel:

- Het aannemen van schoonmaakwerkzaamheden;

- Het aannemen van bouwwerken en infrastructuurwerken, zowel voor de overheid als voor privé-opdrachtgevers;

- De groot- en kleinhandel, invoer en uitvoer van consumentenartikelen, zowel inzake voeding als andere zoals electronica, huishoudartikelen, hobby-artikelen, doe-het-zelf-artikelen;

- Het verlenen van juridisch advies, het aangaan van mandaten in vennootschappen en rechtspersonen;

- Het aanleggen van een onroerend patrimonium

- He kopen en verkopen van onroerende goederen, het verwezenlijken van onroerend-goed projecten in al zijn vormen.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden. De vennootschap mag leningen verrichten aan derden en borg staan voor derden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, eveneens door deelneming in andere vennootschappen of bedrijvigheden onder alle mogelijke vormen.

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, waarbij ieder aandeel één/honderd zesentachtigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigt.

Bij de oprichting werd het maatschappelijk kapitaal volstort voor twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Eventuele aanvullende stortingen blijken uit het vennootschapsregister.

Artikel 11.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering die de duur van zijn mandaat bepaalt.

De algemene vergadering kan ten allen tijde een einde stellen aan het mandaat van niet-statutaire zaakvoerders.

De machten van een statutaire zaakvoerder kunnen slechts om ernstige redenen herroepen worden. Artikel 12.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering of het college van zaakvoerders indien dit voorhanden is, kunnen steeds een reglement van inwendige orde opstellen waarbij hun respectieve bevoegdheden worden vastgelegd. Dergelijk reglement heeft uitsluitend kracht binnen de vennootschap.

De zaakvoerder(s) moet(en) alle zorg besteden aan de bedrijvigheid en de belangen van de vennootschap.

In principe worden zij niet vergoed voor de uitoefening van hun mandaat, tenzij de algemene vergadering daartoe uitdrukkelijk anders beslist. Zij hebben uiteraard recht op vertegenwoordigings- , reis- en verblijfkosten. Artikel 16.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden op de maatschappelijke zetel op zeven mei om elf uur in de voormiddag.

Indien deze dag een feestdag is wordt de vergadering uitgesteld tot de volgende werkdag op hetzelfde uur. Artikel 20.

Het maatschappelijk boekjaar neemt een aanvang de eerste januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op eenendertig december van ieder jaar wordt door de zaakvoerder een jaarrekening opgemaakt. Deze houdt onder meer in, een inventaris, een balans en een rekening van winst of verlies, alsmede een nota omtrent belangrijke gebeurtenissen die zich hebben voorgedaan tijdens het lopend boekjaar.

Artikel 21.

Het resultaat van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, vormt de netto-winst.

Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering kan op voorstel van de zaakvoerders het saldo geheel of ten dele aanwenden voor uitzonderlijke afschrijvingen, het overbrengen op een bijzondere reserve- of voorzieningsfonds of voor overdracht naar het volgend boekjaar.

Er wordt aan de vennoten geen enkele vergoeding gewaarborgd voor het door hen belegd kapitaal.

Het deel van de netto-winst dat eventueel door de algemene vergadering tot uitkering van de vennoten zal worden bestemd, zal onder hen verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen.

Door de voornoemde vennoten-intekenaars, handelend als eerste buitengewone algemene vergadering, werd nog eenparig de volgende beslissing goedgekeurd.

1. Eerste maatschappelijk boekjaar.

Het eerste maatschappelijk boekjaar zal lopen vanaf de neerlegging van de statuten ter griffie van de

Rechtbank van Koophandel tot eenendertig december tweeduizend dertien.

De volgende boekjaren lopen samen met het burgerlijk jaar.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering vindt plaats op 7 mei 2014.

2. Aanstelling zaakvoerder.

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap :

- De heer IKANOVIC Bakir, gekend onder rijksregisternummer 770507-487-82, wonende te 2000

Antwerpen, Begijnenvest 30.

De zaakvoerder aanvaardt hierbij uitdrukkelijk zijn mandaat.

3. Vaststelling maatschappelijke zetel.

De zaakvoerder stelt het adres van de maatschappelijke zetel vast te 2000 Antwerpen, Begijnenvest 30.

4. Bekrachtiging daden gesteld voor de vennootschap in oprichting.

Luik B - Vervolg

De heer Bakir Ikanovic voornoemd, handelend als zaakvoerder, verklaart alle daden welke werden gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, te bekrachtigen.

5. Volmacht.

Aan de BVBA HN Boekhouding met zetel te 2600 Berchem, Ferdinand Coosemansstraat 23 wordt

volmacht verleend om alle formaliteiten te vervullen ten aanzien van de directe belastingen, BTW en de

Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel inschrijving, wijziging als doorhaling. Deze volmacht wordt verleend met

recht van indeplaatsstelling voor wat betreft de formaliteiten voor de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Get. notaris Paul Van Roosbroeck.

Wordt hiermede neergelegd:

- Afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 21.09.2015 15605-0297-011
31/05/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BIK GLOBAL

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTPLAATS 12, BUS 13 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande