BILLIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BILLIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.991.846

Publication

10/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grime van de akte

Ondernemingsnr : 0876.991.846

Benaming

(voluit) : BILLIE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2140 Antwerpen-Borgerhout,Sint-Erasmusstraat 40

(volledig adres)

Onde vwerp akte ; ONTBINDING-IN VEREFFENING STELLING-AANSTELLING VEREFFENAAR-VASTSTELLING BEVOEGDHEDEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Annemie Coussement te Duffel op 3 augustus 2012 dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BILLIE", met zetel te 140 Antwerpen-Borgerhout,Sint-Erasmusstraat 40 de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

Kennisname en goedkeuring van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van de vennootschap, de dato 13 juli 2012, waarin het voorstel tot ontbinding wordt voorgelicht. Bij het verslag van de zaakvoerder werd een staat van actief en passief per 30 juni 2012 gevoegd.

TWEEDE BESLISSING- DERDE BESLISSING

Kennisname en goedkeuring van het controleverslag opgemaakt door de BVBA Gobien & Partners, met zetel te 2240 Massenhoven, Zagerijstraat 6, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Hans GOBIEN, extern accountant, op 31 juli 2012, met vermelding of de toestand van de vennootschap in de staat van actief en passief per 30 juni 2012, welke eraan werd gehecht, op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Het besluit van gemeld controleverslag luidt letterlijk ais volgt:

"BESLUITEN

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BILLIE, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 2140 BORGERHOUT, Sint Erasmusstraat 40, een boekhoudkundige staat afgesloten per 3010612012, opgesteld, welke rekening houdend met de vooruitzichten van vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 36.824,15 EUR en een netto passief van 104,189,80 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen van hat Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, blijkt dat deze staat de toestand volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder van de vennootschap met succes zullen worden gerealiseerd door de vereffenaar en in zoverre de voornaamste schuldeisers van de vennootschap zich zullen schikken naar het vereffeningssaldo.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht, behoudens het feit dat, blijkens voorliggende ontwerpakte tot in vereffeningstelling, de BVBA Billie het voornemen heeft om de BVBA Orson, gevestigd te Sint-Erasmusstraat 40, 2140 Borgerhout, BTW BE 0866.464.178 op te slorpen.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam van de ontbinding van de vennootschap en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgesteld te Massenhoven, 31 juli 2012

BVBA Gobien & Partners

Hans Gobien,

Accountant

Zagerijstraat 6, 2240 Massenhoven"

Beslissing tot ontbinding van de vennootschap welke en in vereffening wordt gesteld vanaf 3 augustus 2012. VIERDE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het feit dat de zaakvoerder, te weten de heer JANSSEN en mevrouw LAUWAERT, ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, van rechtswege ontslag nemend zijn en verleent hen kwijting voor het door hen uitgeoefende mandaat, zonder enig voorbehoud.

VIJFDE BESLISSING

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iII «iaisjze3*

van de

Rechtbank van f,ritwefpen

Oe Griffier

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

l l

Y oillit:

Met algemeenheid van stemmen wordt voorgesteld om aan te stellen tot vereffenaar met individuele, alleen handelende bevoegdheid:

Mevrouw LAUWAERT Swaantje, voornoemd en hier aanwezig, die verklaart de opdracht te aanvaarden.

De vergadering beslist dat de vereffenaar haar mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen treedt het mandaat van de vereffenaar evenwel pas in functie nadat de Voorzitter van de rechtbank van koophandel te Antwerpen is overgegaan tot bevestiging van haar benoeming. Indien de voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel echter, na het verstrijken van een termijn van 5 dagen nadat het verzoekschrift werd ingediend, behoudens opschorting, geen uitspraak heeft gedaan, dan wordt de benoeming van de vereffenaar geacht te zijn bevestigd dan wel gehomologeerd. De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar.

ZESDE BESLISSING

De vereffenaar beschikt over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden tot vereffening, zoals bepaald in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Zij mag aile handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaande beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Meer in het bijzonder is zij onder andere gemachtigd om de vennootschap te vertegenwoordigen in haar hoedanigheid van enige aandeelhouder van haar dochtervennootschap ORSON, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Antwerpen-Borgerhout, Sint-Erasmusstraat 40, ingeschreven in het ondernemingsregister te Antwerpen onder nummer 0866.464.178., bij de buitengewone algemene vergadering van deze laatste vennootschap waarin wordt beslist om over te gaan tot opslorping van de vennootschap ORSON door onderhavige vennootschap in vereffening BILLIE.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Zij mag onder haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van haar machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die zij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de 7de en de 13de maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie verzonden worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is verboden.

Ondergetekende notaris deelt mede dat, zo de vereffening niet in één boekjaar kan beëindigd worden, de vereffenaar aan de algemene vergadering de jaarrekening voorlegt met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid. Tevens dient hij volgens artikel 193 Wetboek Vennootschappen aan de algemene vergadering van de vennoten de uitkomsten van de vereffening voor te leggen met vermelding van redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid.

De vereffenaar draagt zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers. Zij verdeelt onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigt hun de goederen die zij voor nadere verdeling heeft overgehouden.

Na afloop van de vereffening brengt de vereffenaar aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden van de vennootschap en legt haar de rekeningen met de stukken tot staving voor.

De sluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad volgens artikel 195 Wetboek Vennootschap, samen met de ambtsbeëindiging van de vereffenaar.

De vereffenaar is aansprakelijk voor de fouten in het kader van haar opdracht volgens artikel 192 Wetboek Vennootschap. Zij kan hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering aangaan,

Tenslotte delen de comparanten mee dat de boeken en bescheiden van de vennootschap met ingang van heden ten minste tien jaar bewaard zullen blijven te te Antwerpen-Borgerhout, Sint-Erasmusstraat 40.

Voor analytisch uitrreksel

(getekend) notaris Annemie Coussement te Duffel.

Hiermede tegelijk neergelegd:

- expeditie van de akte.

- kopie bijzonder verslag van de zaakvoerder;

-verslag van de externe accountant

- afschrift beschikking tot homologatie

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizit van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

`Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

27/09/2012
ÿþi" ~

Ondernemingsnr : 0876.991.846

Benaming

(voluit) : BILLIE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2140 Antwerpen-Borgerhout,Sint-Erasmusstraat 40

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING-PV OVERNEMENDE BVBA-

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Annemie Coussement te Duffel op 14 augustus 2012 dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BILLIE", met zetel te 140 Antwerpen-Borgerhout,Sint-Erasmusstraat 40 de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

1. Fusievoorstel:

De algemene vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel, waarvan de aandeelhouders verklaren dat het sedert meer dan 1 maand ter beschikking lag op de zetel van de vennootschap, en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Met fusievoorstel werd opgesteld op 13 april 2012, door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BILLIE en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ORSON, in toepassing van het wetboek van vennootschappen, en werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 15 juni 2012, en geiubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 juni daarna, onder nummer 876991846.

De aandeelhouders verklaren dat zij uiterlijk één maand voor onderhavige vergadering, een afschrift hebben ontvangen van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, en dat zij de mogelijkheid hadden om één maand voor heden in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

-De fusievoorstellen;

-De jaarrekening van de 3 laatste boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken zijn; -De jaarverslagen en de verslagen van de commissarissen over de laatste 3 boekjaren.

2. Verzaking aan de opmaak van een verslag door de zaakvoerder en een externe accountant

De aandeelhouders verklaren te verzaken aan de opmaak van een omstandig verslag door de zaakvoerder, en aan de opmaak van een verslag door een externe accountant, dit alles zoals voorzien in artikel 695 laatste paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen.

3. Goedkeuring van het fusievoorstel:

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 13 april 2012 door de zaakvoerders van de BVBA BILLIE en van de BVBA ORSON, dat werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 15 juni 2012, en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 juni daarna, onder nummer 876991846.

De vergadering stemt in met de verrichting waarbij de BVBA BILLIE in vereffening, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", haar 100% dochtervennootschap, te weten de BVBA ORSON, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de ovememende vennootschap.

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 april 2012 geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap. Kapitaal, reserves provisies schulden jegens derden, winst en verlies van de vennootschap ORSON worden opgenomen in de jaarrekening van de overnemende vennootschap BILLIE in vereffening.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten, waaraan bijzondere rechten worden toegekend.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de zaakvoerders van de fuserende vennootschappen. De overgenomen vennootschap ORSON is geen eigenaar van onroerend goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht, en is geen eigenaar meer van de handelszaak, welke werd verkocht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

" bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaisosao*

V beh. aal Bel Staa

r- , , ~. tt

.?el~~(P~~~ ~~ f C,(I~1c

i'tlr7 Hno1311efidL'1 ?Q ?jl7i,i'Pt f1eft,

r'S SEP. ?1112

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

a,....e' -s

Voor-

Ice 1oudtn

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk'

vermocht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaand ten laste van de

overgenomen vennootschap, gaan over op de ovememende vennootschap, die er het voordeel van geniet,

respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De vergadering verzoekt de instrumenterende notaris om vast te leggen dat de overgegane actief- en

passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk

continuïteitsbeginsel, geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering verleent alle machten aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Voor analytisch uitrreksel

(getekend) notaris Annemie Coussement te Duffel.

Hiermede tegelijk neergelegd:

- expeditie van de akte.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen "

Verso : Naam en handtekening

26/06/2012
ÿþ Mod Wand 11.1

E 1 7-04 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

hecrgete~~d £.rifite van iù Rechtbank van Kosereet At:rïvrerpen

op 1 5 lIIlti 7M7

De Griffier.

Griffie

Voor-

behouder

aan het

Eelgisct

Staatsbia

luhluluili III III II sas*II IIA

" ia



l - i



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0876.991.846

Benaming

(voluit) : BILLIE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint - Erasmusstraat 40 te 2140 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Neergelegd.

Fusievoorstel inzake de voorgenomen verrichting door overgang van het ganse vermogen van de BVBA

Orson met zetel te 2140 Antwerpen, Sint - Erasmusstraat 40, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0866.464,178, naar de BVBA BILLIE met zetel te 2140 Antwerpen, Sint -, Erasmusstraat 40, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0876.991.846 door, vereniging van alle aandelen van Orson BVBA overeenkomstig art.719 en 720 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld op 16 april 2012.



LAUWAERT Swaantje Zaakvoerder

Uittreksel uit het fusievoorstel

b} Beschrijv~ ing van de operatie

De BVBA BILLIE heeft het voornemen bij wijze van fusie door overneming, de BVBA ORSON, gevestigd te Sint-Erasmusstraat 40, 2140 Borgerhout, over te nemen. Het betreft een met fusie gelijkgestelde handeling daar de BVBA BILLIE houder is van 100% van de aandelen van de BVBA ORSON.

Vermits de doelen van beide;vennootschappen elkaar aan-vullen of zelfs samenvallen en de vennootschappen bovendien op dezelfde locatie en markt actief zijn, is deze fusie voor beide vennootschappen voordelig.

LAUWAERT Swaantje Zaakvoerder







Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van do perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening.

23/03/2012
ÿþ Mod Wad I I I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i I IIIIIINIIIII 1111111 II

" iaosisso~

be

B St

i!'3

3

~Ca táE3c;~èaáfldd fo A ;:t serpc ;

Griffie

Ondernemingsnr : 0876.991.846

Benaming

(voluit) : BILLIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Montignystraat 21, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijk adres

Op de bijzondere algemene vergadering dd. 28 februari 2012 gehouden op de zetel, werd met eenparigheid van stemmen beslist om vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Sint-Erasmusstraat 40 te 2140 Antwerpen.

Getekend,

Lauwaert Swaantje

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 29.07.2011 11368-0076-014
12/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 07.07.2010 10276-0419-014
08/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 06.07.2009 09351-0138-013
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 31.07.2008 08499-0062-013
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.12.2015, NGL 31.08.2016 16558-0491-008

Coordonnées
BILLIE

Adresse
SINT-ERASMUSSTRAAT 40 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande