BILLIMMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BILLIMMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 433.583.664

Publication

28/03/2014
ÿþ AAad Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

µ ,.r~ .~ ~.~ ," «t_ ..,r. t ~ r ~ ~~w

Peoiïü1'Y1ld~.1 13 ltiià-i'ó:ipal,

rfn*`Î

Griffie

\IWO

Ondernemingsnr : 0433.583.664

Benaming

(voluit) : TER EIKEN TENNIS- EN SQUASHCENTRUM

(verkort) : TER EIKEN

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Groenendaallaan 136, 2170 Merksem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder - Bijzondere volmacht

Bij eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouder dd. 5 maart 2014 van de NV "Ter Eiken Tennis- en Squashcentrum" (afgekort: "Ter Eiken"), met maatschappelijke zetel te 2170 Merksem, Groenendaallaan 136, RPR Antwerpen 0433.583.664 (hierna de "Vennootschap") werden in overeenstemming met artikel 536 van het Wetboek van Vennootschappen de volgende beslissingen genomen

1. Beëindiging met onmiddellijke ingang van het mandaat van de heer Léon Mathilde Csanyi (Leon Csanji), wonende te 1 Chemin du Château, 08370 Aufiance, Frankrijk, als bestuurder van de Vennootschap.

2, Benoeming met onmiddellijke ingang van mevrouw Marie-Claire De Vos, van Belgische nationaliteit, geboren te Merksem op 18 augustus 1947, wonende te 2550 Kontich, Antwerpsesteenweg 60, tot nieuwe bestuurder van de Vennootschap voor een termijn die zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2018.

3. Aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Laurius", met zetel te 2000 Antwerpen, Oudeleeuwenrui 19, vertegenwoordigd door de heer Stefaan Wauman en/of mevrouwiolien Loos, met recht van indeplaatsstelling, wordt een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (met inbegrip van de formulieren 1 en 2) en neer te leggen, nodig voor de publicatie van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsmede de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht,

Laurius BV CVBA, vertegenwoordigd door mevrouw Jolien Loos

Bijzondere volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

dijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/10/2014
ÿþ~ mm Word n^

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



'

o koophandel Antwerpen

~~ OKT, ~~~ù

~x ~w,~

mde|inehriffiepen

Ondern$minQnnr 0433.583J664'

Benaming

(voluit) : "TER EIKEN TENNIS- EN HCENTRUNI", (verkort): "TER EIKEN"

Rmuhtuvorm: naamloze vennootschap

Zetel 2170 Merksem (Antwerpen), Groenendaallaan 136

(volledig adres)

Onderwerp akte Doelwijziging  Naamwijziging  Herindeling van aandelen  Kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in natura  Bestemming van de uitgiftepremies  Kapitaalverhoging door omzetting in kapitaal van uitgiftepremies  Statutenwijzigingen

U|tde notulen opgemaakt door Meester Frederik Vlaminck, geassocieerd notaris te Antwerpen, op dertig

september tweeduizend veertien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone o vergadering van de naamloze vennootschap "TER EIKEN TENNIS- EN

SC>UAGHCENTRUN1^, in 't kort "TER BKEN^, gevestigd te 2170 Antwerpen (Merksem), Groenendaallaan 136,

\n het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, ingeschreven het reclitspersonenregister van de

Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0433.583.664 en niet geregistreerd als B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. Om de tekst van Artikel 3.- van de statuten, overeenkomstig het voorste van de raad van bestuur, te

wijzigen en te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft eveneens tot doel;

-Het aankopenruilenoy~nde~~nahethuren,verhuren,verkavelen,doenboum~n!

verwerven,verkopen, `|

doen verbouwen, doen bebouwen van aile al dan niet bebouwde onroerende goederen in België en in het: buitenland, alsmede het verrichten van aile handelingen die nodig, nuttig of dienstig zijn voor het beheren en uitbaten van dit onroerend patrimonium van de vennootschap.

-Het bij wij inschrijving, onoz|n&

verwerven van een belang of deelneming in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen zonder' onderscheid, in België of in het buitenland. Het beheren, valoriseren of te gelde maken van deze participaties o belangen en in het algemeen het stellen van aile handelingen of daden die nodIg of nuttig zijn voor het beheer van dit roerend patrimonium van de vennootschap.

-De vennootschap kan onder meer rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft.

-Zij kan aile hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

-Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval vedenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten boastaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken."

2. Om de naam van de vennootschap te wijzigen in aBILLIMMO" en om tegelijk de tweede zin van Artikel 1. -

van de statuten dienovereenkomstig te wijzigen, als volgt:

"Haar naam luidt ^8|LL|01K8O".^

3. Om de bestaande zesendertig duizend honderd (36.140) aandelen zonder vermelding van

nominale waarde, die ieder een gelijke fractie van het kapitaal vertegenwoordigen, te herindelen in

driehonderdeenenzestig (361) nieuwe aandelen zonder vermeldi i ( arde, die ieder een gelijke

fractie van het kapitaal vertegenwoordigen, dit in de verhouding van zesendertig duizend honderd veertig

(36140) aandelen voor driehonderdeenenzestig (361) nieuwe aandelen, zodat het huidige van

tweehonderd zevenenzestig duizend zevenhonderd negenennegentig euro zesentachtig cent (¬ .267.799,86)

voortaan zal worden vertegenwoordigd door driehonderdeenenzestig aandelen zonder vermelding van

nominale waarde, die ieder een gelijke fractie van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto :Noemen hoedanigheid van de instrumenterende notaris de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen-bij-het Begisch- Staatsblad ---16t11/2014-z-Ahreferdïi-Moniteur -b-é le

Voor-behouch

aan he

Belgisc stastsbi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Andexes dû Moniteur belge

4. Om het kapitaal te verhogen met een zeshonderdzesenzeventigduizend vijfhonderdachten-veertig euro zesennegentig cent (¬ .676.548,96), om het van tweehonderd zevenenzestig duizend zevenhonderd negenennegentig euro zesentachtig cent (¬ .267.799,86) te brengen op negenhonderdvierenveertigduizend driehonderdachtenveertig euro tweeëntachtig cent (¬ .944.348,82), dit door uitgifte van negenhonderdentwaalf (912) nieuwe aandelen die zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winst zullen delen vanaf de datum van hun uitgifte, pro rata temporis.

Deze negenhonderdentwaalf (912) nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven tegen de waarde van afgerond duizend negenhonderdachtenzestig euro twintig cent (¬ .1.968,20) per aandeel, zijnde de fractiewaarde van de bestaande aandelen van afgerond zevenhonderdeenenveertig euro drieëntachtig cent (¬ .741,83), verhoogd met een uitgiftepremie voor het saldo, en zullen ais volledig volgestorte aandelen worden toegewezen aan de enige aandeelhouder, dit om hem te vergoeden voor de inbreng in nature van de hierna beschreven onroerende goederen, gelegen te Knokke-Heist, Waasmunster en Kontich, voor een globale waarde van een miljoen zevenhonderd-vijfennegentigduizend euro (¬ .1.795.000,00).

5. Om het totale bedrag van de uitgiftepremies van een miljoen honderdachttienduizend vierhonderdeenenvijftig euro vier cent (¬ .1A 18.451,04) te bestemmen op de onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" die op dezelfde wijze als het kapitaal de waarborg van derden uitmaakt, waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts kan worden beschikt met inachtneming van de voorwaarden gesteld voor wijziging van de statuten.

Door deze bestemming wordt het totaal bedrag van de onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" verhoogd met een bedrag van een miljoen honderdachttienduizend vierhonderdeenenvijftig euro vier cent (¬ .1.118.451,04), om het van zevenenveertig euro zevenennegentig cent (¬ .47,97) te brengen op een miljoen honderdachttienduizend vierhonderdnegenennegentig euro één cent (¬ .1.118.499,01).

REVISORAAL VERSLAG

De besluiten van het revisoraal verslag, opgemaakt op 3 september 2014 door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VCLJ BEDRIJFSREVISOREN", met ondememingsnummer 0816.796.121, gevestigd te 2000 Antwerpen, Leopoidstraat 37, vertegen-iwoordigd door de heer KILIAN Patrick, bedrijfsre-ivisor, luiden als volgt:

"Ondergetekende VCLJ Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de Heer Patrick Kilian, bedrijfsrevisor met zetel te Antwerpen, Leopoldstraat 37 werd verzocht door de raad van bestuur van de "NV TER EIKEN TENNIS-EN SQUASHCENTRUM" (afgekort "NV TER EIKEN") om in overeenstemming met artikel 602 §1 van het Wetboek van Vennootschappen , verslag uit te brengen over de kapitaalverhoging bij de NV TER EIKEN door inbreng in nature van onroerende goederen toebehorende aan de NV CONCORDIMO.

Tot besluit van ons onderzoek, omtrent de inbreng van onroerende goederen (woonhuis gelegen te 2550 Kontich, Antwerpsesteenweg 58, woonhuis gelegen te 8300 Knokke-Heist, Graaf Jansdijk 380 B, vijver en gronden gelegen te 9250 Waasmunster, Ten Ryendreef) toebehorende aan de NV CONCORDIMO (vennootschap in vereffening) voor een totale waarde van EUR 1.795.000,00,00, zijn we van oordeel dat:

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de uitgiftepremie;

d)de totale weerhouden inbrengwaarde ad EUR 1.795.000,00 is in overeenstemming met de door het expertise kantoor C.V. DEBEER & C° geraamde normale verkoopwaarde van de betrokken onroerende goederen;

e)de vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 912 nieuwe aandelen van de naamloze vennootschap "NV TER EIKEN", zonder vermelding van nominale waarde en van hetzelfde type ais de bestaande aandelen. Naar aanleiding van de uitgifte van deze 912 nieuwe aandelen zal het kapitaal van de vennootschap worden verhoogd met EUR 676.548,96 op basis van de fractiewaarde van een aandeel ad EUR 741,83, alsmede een uitgiftepremie van EUR 1.118.451,04.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons huidig controleverslag geen "faimess opinion" is.

Het onderhavig controleverslag werd opgemaakt in toepassing van de bepaling van artikel 602 §1 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in nature ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de vennootschap NV TER EIKEN. Het huidig controleverslag kan geenszins worden aangewend voor andere doeleinden. Het verslag geldt voor 2 maanden na datum van ondertekening van het verslag."

6. Om het kapitaal te verhogen met een bedrag van een miljoen honderdachttienduizend vierhonderdnegenennegentig euro één cent (¬ .1.118.499,01), om het van negenhonderdvierenveertig-duizend

driehonderdachtenveertig euro tweeëntachtig cent (¬ .944.348,82) te brengen op twee miljoen tweeënzestigduizend achthonderdzevenenveertig euro drieëntachtig cent (¬ .2.062.847,83), dit door omzetting in het kapitaal van gezegd bedrag afgenomen van de rekening "Uitgiftepremies" en zonder uitgifte van nieuwe aandelen«

7. Om Artikel 5, - van de statuten aan te passen aan de nieuwe toestand van het kapitaal en van de aandelen, als volgt:

I

'Von> behouden

'aan.hee Beglsch staetsblaci

........ ...........

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen tweeënzestigduizend

achthonderdzevenenveertig euro drieëntachtig cent (¬ .2.062.847,83), vertegenwoordigd door duizend

tweehonderddrieënzeventig (1.273) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder een gelijke fractie van

het kapitaal vertegenwoordigen."

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Johan Kiebooms, geassocieerd notaris,

Hiermede tegelijk neergelegd Afschrift van de notulen dd. 30 september 2014, met in bijlage .; gecoördineerde statuten, en ulttreksel.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

17/10/2014
ÿþ Maf Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

0 a OKT. 2014

Griffie

1(1111 IIIE III (IIUIII III

*14190270*

11111

bel ai

BE

Sta

Ondernemingsnr : 0433.583.664

Benaming

(voluit) : BILDIV1M0

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Groenendaallaan 136, 2170 Merksem

(volledig adres)

Onderwerp akte: Verplaatsing maatschappelijke zetel - Bijzondere volmacht

Bij eenparige schriftelijke besluiten dd. 7 oktober 2014 van de bestuurders van de naamloze vennootschap "Billimmo", met maatschappelijke zetel te 2170 Merksem, Groenendaallaan 136, RPR Antwerpen 0433.683.664 (hierna de 'Vennootschap") werden in overeenstemming met artikel 521 van het Wetboek van Vennootschappen, met eenparigheid, de volgende beslissingen genomen:

1. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de Vennootschap van 2170 Merksem, Groenendaallaan 136 naar 2550 Kontich, Antwerpsesteenweg 60, en dit met onmiddellijke ingang.

2. Aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Laurius", met zetel te 2000 Antwerpen, Oudeleeuwenrui 19, vertegenwoordigd door de heer Dirk Wellens en/of de heer Stefaan VVauman en/of mevrouw Jolien Loos, wordt een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsioketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (met inbegrip van de formulieren 1 en 2) en neer te leggen, nodig voor de publicatie van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsmede de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Laurius BV CVBA, vertegenwoordigd door mevr. Jollen Loos

Bijzondere volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 21.01.2014 14010-0078-014
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 05.12.2014, NGL 24.12.2014 14708-0142-014
12/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 11.02.2013 13029-0312-013
20/11/2012
ÿþ,~ Mod Word 11.1

,11001111 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MAM

IIIIIIVIVII IIIU III V

+12189351*

be

a; B

Sta

I

I I

bMrfi%gá ter ;Oit MI AecitbW rarKoophardej AffirmeA, op

Griffie 0 8 NOV. 2012

Ondernemingsnr : 0433583664

Benaming

(votait) : TER EIKEN TENNIS- EN SQUASHCENTRUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Groenendaallaan 136 te 2170 Merksein

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoemingen 1 ontslag - benoeming

Notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 22 oktober 2012 te 14.00 uur in de burelen

De voorzitter herinnert de vergadering eraan dat huidige vergadering ais dagorde heeft:

1. Herbenoeming bestuurders

2. Ontslag / benoeming gedelegeerd bestuurder

1. Herbenoeming bestuurders

Met algeheelheid van stemmen wordt beslist met ingang van 22/10/2012 voor een periode van 6 jaar te herbenoemen tot bestuurders:

- de heer William G. Wilford

- de heer Leon Csanji

2. Ontslag / benoeming gedelegeerd bestuurder

Met algeheelheid van stemmen wordt beslist met ingang van 22/10/2012 voor een periode van 6 jaar

- de heer Leon Csanji te ontslagen als gedelegeerd bestuurder

- de heer William G. Wilford te benoemen tot gedelegeerd bestuurder.

de heer William G. Wilford,

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/02/2012 : AN262301
02/08/2011 : AN262301
24/06/2010 : AN262301
10/08/2009 : AN262301
03/07/2009 : AN262301
09/04/2008 : AN262301
10/04/2006 : AN262301
13/06/2005 : AN262301
01/07/2004 : AN262301
02/07/2003 : AN262301
02/07/2003 : AN262301
25/06/2003 : AN262301
01/06/2002 : AN262301
01/08/2001 : AN262301
25/07/2000 : AN262301
10/08/1999 : AN262301
23/07/1998 : AN262301
04/07/1997 : AN262301
26/06/1997 : AN262301
26/06/1997 : AN262301
26/06/1997 : AN262301
19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 14.01.2016 16016-0106-014
23/10/1992 : AN262301
25/03/1988 : AN262301

Coordonnées
BILLIMMO

Adresse
D'HERBOUVILLEKAAI 80 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande