BILSON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BILSON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.897.777

Publication

23/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II 11».11%111 II

Ondernemingsnr : 0546.897.777 Benaming

(voluit) : B1LSON (verkort) :

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen, 1 2 JUN 2U11, afdeling Antwerpen, op

Griffie

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Statiestraat, 102/A - 2600 Berchem (Antwerpen)

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergaderingen van aandeelhouders dd. 10 juni 2014, blijkt het' ontslag als zaakvoerder van de heer 1SMAIL Ismail en dit met onmiddellijke ingang,

SONAKALAN Bilan

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

10/03/2014
ÿþOndernemingsnr : #

Benaming (voluit) : BILSON (verkort) : #

1 5 320*

1~-

N

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

054 6 " 897 " 177

mod 11.1

Neergelegd fer elle van de Rochfixink van Koophandel fie Antwerpen, op

Griffie 2 6 FR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

11

kl

Zetel : Statiestraat 102 A

1; 1

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

' 1

l; Tekst : Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Veerle Boere te Borgerhout op eenentwintig; ;; februari tweeduizend veertien, nog ter registratie aan te bieden, houdende de oprichting van een besloten: jj vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « BILSON

j; llOprichters : 'llde heer SONAKALAN, Bilen, geboren te Antwerpen (Deurre) op drie februari negentienhonderd zevenentachtig, echtgenoot van mevrouw Sonakalan Sultan, wonende te 2018 Antwerpen, Van Luppenstraat: 74; die heeft ingetekend op vijftig (50) aandelen en hierop drieduizend honderd euro (3,100,00) betaalde van; het in speciën af te betalen kapitaal; en 2/de heer ISMAIL, Ismail Halil, geboren te Karozhali (Bulgarije) op: ; vierentwintig juni negentienhonderd eenentachtig, ongehuwd, wonende te 2018 Antwerpen, Haringrodestraat; ij 89; die heeft ingetekend op vijftig (50) aandelen en hierop drieduizend honderd euro (3.100,00) betaalde van; het in speciën af te betalen.

;; De comparanten verklaarde dat alle aandelen zijn volgestort tot beloop van één/derde, zodat het kapitaal; tI volstort werd tot beloop van het wettelijk minimum van zesduizend tweehonderd (6.200,00¬ ) euro.

;? /Norm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid i

//Naam: BILSON :

jj !!Maatschappelijke zetel: Statiestraat 102 A, 2600 Berchem

ii //Duur: onbepaalde duur

'; //Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland de uitbating van een onderneming; 1

;l voor: '

*Restaurant van het traditionele type;

j' *Café-restaurants (tavernen);

j *Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken: snelbuffetten (snackbars,'

sandwichbars, enz..), frietkramen, hotdogstalletjes, croissanteries, crêperies, warmewafelkramen, tearooms,;

jj ijssalons, cafetaria's, drive-in restaurants, pizzeria's;

*Overige eetgelegenheden;

*Cafés en bars;

ji *Discotheken, dancings en dergelijke;

lj *Andere drinkgelegenheden;

*Exploitatie van snooker- en biljartenzalen,

l; Deze opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerend&

verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen , of vennootschappen dief

;; hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van;

;j haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen of haar produkten gemakkelijker kant

jj verdelen.

De vennootschap kan het bestuur in andere vennootschappen waarnemen. ;

l/Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt; achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ),

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één / honderdste;

;, (1/100ste) ieder. :

!!Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten off it aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

sic mod 11.1

vr ' 1

Voorbehouden

aan het +Belgisch Staatsblad





persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld, welke vergoeding ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

//Controle: Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen wordt beslist geen commissaris te benoemen.

//Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de in de oproeping aangewezen plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

1/Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

//Aanvang en einde eerste boekjaar -- eerste jaarvergadering: De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur in het jaar tweeduizend zestien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

//Overname van verbintenissen: De oprichters verklaren door ondergetekende notaris op de hoogte te zijn gebracht van de bepaling in artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen dat zij die verbintenissen hebben aangegaan voor de vennootschap in oprichting voor deze verbintenissen hoofdelijk en persoonlijk aansprakelijk zijn, indien de vennootschap deze verbintenissen niet uitdrukkelijk overneemt binnen twee maanden na de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffe van de rechtbank van koophandel.

De oprichters verklaren bij toepassing van zelfde bepaling dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt door hen of één van hen aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 9 augustus laatst, onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging van de oprichtingsakte. Voormelde verbintenissen zullen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

Dit geldt eveneens voor de verbintenissen die door hen of één van hen worden aangegaan vanaf heden en véér de neerlegging van de oprichtingsakte, welke verbintenissen evenwel dienen te worden bekrachtigd eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

//Winstverdeling: Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om het wettelijke reservefonds te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of op een andere wijze wordt verdeeld of bestemd,

//Benoeming van zaakvoerders: Voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerder(s) benoemd:

1/de heer Ismail, voornoemd.

2/de heer Sonakalan, voornoemd,

die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hun niet verboden is ingevolge enige wettelijke maatregel, en die verklaren de hun verleende opdracht te aanvaarden.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De zaakvoerders zullen maar hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie. //Bijzondere volmacht: Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan Meritus bvba, met zetel te 2100 Antwerpen (Deurnel, Santvoortbeeklaan 2, en verten-nwoordiad door mevrouw Embrechts Hilde de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, de KBO, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om aile nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot in de plaatsstelling.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel

Notaris Veerle Boere



Op de laatste blz. van uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/09/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BILSON

Adresse
STATIESTRAAT 102 A 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande