BILY MARKET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BILY MARKET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.544.844

Publication

29/01/2014
ÿþ}

!Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iuu~~u~~~~aw~uu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd fer griffie vCln de Rediffienk van x17." ,-,,Jhridel te Anfwerpea, op

Griffie 2 Q JAN. 2014

Ondememingsnr : 0543 544 844

Benaming

(voluit) : B1LY MARKET

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Sint - Bernardsesteenweg 580

2660 Hoboken

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING

Op de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 10 januari 2014 werd beslist om de Heer Hasanov Yuksel, Bulgaarse nationaliteit , Bulgaars nationaal nummer 7610 122 206 , wonende te Bulgarije, 5400 Sevlievo , Mitko Palauzov ingang B, verdieping 7 appartement 19 en verblijvend in België te 2020 Antwerpen, VIlde - Olympiadelaan 127 , te benoemen als werkend vennoot binnen de vennootschap.

Hij zal hiervoor 25 aandelen aankopen en dit van De Heer Dudoolu Bilyal.

De aandelenverdeling ziet er dan als volgt uit :

1. De Heer Dudoolu Bilyal 50 aandelen

2 .Hasanova Nataliya 25 aandelen

3. De Heer Hasanov Yuksel 25 aandelen

De zaakvoerder verbindt er zich toe om het aandelenregister aan te passen en correct in te vullen

Deze beslissing werd aanvaard en goedgekeurd

Dudoolu Bilyal

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/01/2014
ÿþMot Word 11.1

ptat-e-'M In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank tran Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 3 Du. 2013

Voor-behoude

aan het

Belgisch Staatsbia

il i i

*1A00QA81*

Ondernemingsnr 0543.544.844-

Benaming

(voluit) : BILY MARKET



(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2660 Hoboken, Sint-Bernardsesteenweg, 580

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pierre Van Moffaert te Sint-Martens-Latem op 19 december 2013, neergelegd voorafgaandelijk aan registratie, blijkt dat :

1. a) de heer DUDOOLU, Bilyal, geboren te Ryahovtsite (Bulgarije) op 28 mei 1954, echtgenoot van mevrouw DUDOOLU, Fatme, wonende en gehuisvest te 2020 Antwerpen, Vilde-Olympiadelaan, 127, en b) Mevrouw HASANOVA, Nataliya Petrova, geboren te Sevlievo (Bulgarije) op 9 februari 1988, echtgenote van de heer HASANOV, Sunay, wonende en gehuisvest te 2020 Antwerpen, Vllde-Olympladelaan, 127;

2. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, genaamd : "BlLY

MARKET";

1 met zetel te 2660 Hoboken, Sint-Bemardsesteenweg, 580;

4. De vennootschap heeft tot doel :

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op

- de kleinhandel in grammofoonplaten, CD's, al dan niet bespeelde geluids- en videobanden, cassettes, spellen en speelgoed, souvenirs, ambachtelijke producten en religieuze artikelen, imitatiesieraden, gadgets, fruit- en groentenconserven, brood en banketbakkerswerk, koffie, kruiderijen en specerijen, voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, reukwerk en cosmetica, toiletartikelen, drogisterijartikelen en onderhoudsproducten, reinigingsproducten, boeken, kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften, kranten en tijdschriften in kiosken ;

het verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven dan de nationale posterijen. Er kan gebruik worden gemaakt van diverse takken van vervoer ;

- activiteiten in verband met de verkoop van loterijbriefjes, het afleveren en inzamelen van deelnemingsformulieren ;

activiteiten van depothouders die zelf geen activiteiten op het gebied van wassen en reinigen uitoefenen maar het wasgoed en de reiniging van kleding laten uitvoeren door industriële wasserijen.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen ; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, aile zetels van uitbating en fabricatie, aile bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

5. de vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur;

6. het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt 18 600 euro, volstort ten belope van 6 200 euro;

7. verdeeld in 100 maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk 1/100ste van het kapitaal;

8_ ertegenw.aordigingsclausule...,.-.___

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, .

Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt. Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij ieder met volheid van machten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

9. met een boekjaar van 1 januari om te eindigen op 31 december van ieder jaar;

10. met jaarvergadering op 30 juni om 10 uur, ter zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen en voor de eerste maal in het jaar 2015;

11. werden ais zaakvoerders benoemd, onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en met ingang op dat ogenblik, voor onbepaalde duur : de heer DUDOOLU, Bilyal en mevrouw HASANOVA, Nataliya, beiden voornoemd;

12. volmacht verleend werd aan Accountancy Van Den Broeck & C°, met zetel te Nazareth, 's Gravenstraat, 76, voor wie optreedt mevrouw Van den Broeck, Kim, Deinzestraat, 7 te 9810 Nazareth, om alle formaliteiten in verband met het Ondernemingsloket, Kruispuntbank voor Ondernemingen en de fiscale administraties, zowel directe ais indirecte belastingen te vervullen, en dit zowel voor deze voortvloeiend uit huidige akte als voor deze voortvloeiend uit alle andere akten. Eveneens bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de diensten der ondertekenen. De volmachtdrager handelt steeds in opdracht van de volmachtgever. Deze volmacht of lastgeving behelst alle verrichtingen die de lasthebber nodig of nuttig zal achten voor het hierboven aangegeven doel. Zij verleent inzonderlijk alle macht tot aangifte, antwoord, bezwaar en afstand, inschrijving, wijziging, schrapping.

Voor analytisch uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd ; expeditie.

Geassocieerd notaris

P. Van Moffaert

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/01/2015
ÿþIiw11~u~n~~u~muiltuum

15 1676

Mod Word 11.1

htbank van koophandel Antweraan

2 Q JAN. 2015

afdeling Antwerpen

mai In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0543 544 844

Benaming

(voluit) : BILY MARKET

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Sint - Bernardsesteenweg 580

2660 Hoboken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag

Op de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 30/12/2014 werd beslist om de Heer Hasanov Yuksel, Bulgaarse nationaliteit , Bulgaars nationaal nummer 7610 122 206 , wonende te Bulgarije, 5400 Sevlievo , Mitko Palauzov ingang B, verdieping 7 appartement 19 en verblijvend in België te 2020 Antwerpen, Vilde - Olympiadelaan 127 , te ontslaan als werkend vennoot binnen de vennootschap en dit met onmiddellijke ingang vanaf 31/08/2014.

Zijn 25 aandelen worden overgedragen aan De heer Dudoolu Bilyal.

De aandelenverdeling ziet er dan als volgt uit :

1. De Heer Dudoolu Bilyal 75 aandelen

2 .Hasanova Nataliya 25 aandelen

De zaakvoerder verbindt er zich toe om het aandelenregister aan te passen en correct in te vullen Deze beslissing werd aanvaard en goedgekeurd.

Dudoolu Bilyal

Zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/02/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BILY MARKET

Adresse
SINT-BERNARDSESTEENWEG 580 2660 HOBOKEN(ANTW)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande