BINK CONSULTING

Divers


Dénomination : BINK CONSULTING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 553.755.083

Publication

23/06/2014
ÿþ P- Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : BINK CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 2840 Rumst (Reet), VVilgenveld 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Anne Verhaeghe te Meise op twee juni tweeduizend veertien (neergelegd ter registratie) blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door de heer DENS Sven Louis Michèle, geboren te Wilrijk op zevenentwintig februari negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 2840 Rumst (Reet), Wilgenveld 13, met de volgende statuten:

Artikel 1 Naam.

De vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft als naam "BINK CONSULTING".

Artikel 2. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2840 Rumst (Reet), Wilgenveld 13.

Artikel 3. Doel.

De vennootschap heeft tot doel, dit alles in de meest ruime zin van het woord, het verlenen van diensten in

of gerelateerd aan de informatica- en (tele)communicatietechnologie sector, alsook elle activiteiten inzake softwareontwikkeling, intellectuele eigendom, data storage, networking & security.

Binnen deze sectoren, of gerelateerd daaraan, stelt de vennootschap zich bovendien tot doel:

aWiet verlenen van diensten of prestaties op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied; onder meer het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin; alsook het in dienst nemen en verhuren van personeel.

b) Het beheren van vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid, wat ook hun doel mage zijn, onder meer door het waarnemen van het mandaat van bestuurder, vereffenaar of enige andere functie; door het deelnemen in de organisatie, herstructurering o leiding; door het verwerven, beheren, of valoriseren van octroolen, merken en licenties of andere intellectuele rechten.

c) Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software); het analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en het aanbieden van de beste oplossing.

d) Het uitoefenen van activiteiten omtrent gegevensverwerking en webhosting.

e) Het uitoefenen van activiteiten als systeemintegrator.

f) De realisatie van programma's en gebruiksklare systemen waaronder onder meer client te worden begrepen:

L Analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie; ontwikkeling, productie, levering en samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur.

Il. Het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's.

III. Het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's.

IV. De toepassing van elektronische computertechnieken in de industriële bedrijvigheid.

V. De ontwikkeling van hooggekwalificeerde softwareproducten en de commercialisatie

ervan.

g)Alle activiteiten in verband met internet, aile internettoepassingen, waaronder in het bijzonder het ontwerpen, opstellen, creëren en uitbaten van websites zowel voor eigen rekening als in opdracht van derden; het verlenen van internetaansluitingen zowel aan ondernemingen als particulieren, de e-commerce evenals aile dienstverlening aangaande het voorgaande.

11)1-let aanbieden van de voortgezette vorming of training voor volwassenen (werklozen, werknemers, zelfstandigen) in het kader van hun beroepsloopbaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111tIgNII111111

Recrqbalk van koophandel

Antwerpen

12 JU 314

cleling Antwerpen

G riffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

553 " 755 " 083

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

°Flet op productieve wijze verwerven, beheren, verkopen van roerende en onroerende, materiële of immateriële goederen, zonder dat de vennootschap hierbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doet en wat de verrichtingen met onroerende goederen betreft met uitsluiting van de handelingen van vastgoedhandelaar,

j)Het bemiddelen, in opdracht van derden, van overeenkomsten of diensten; het aanbrengen van zaken, cliënten, financiers of anderen in de breedste zin.

Hieronder kunnen worden begrepen alle transacties of handelingen die kaderen in een commissie-, agentuur-, distributie-, concessie- of lastgevingovereenkomst of enige andere overeenkomst waarbij de vennootschap als tussenpersoon, aanbrenger of distributeur optreedt.

k)Het rechtstreeks of onrechtstreeks participeren, onder welke vorm dan ook, in bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsook het waarnemen van het beheer, het bestuur, de controle en de ontwikkeling van deze participaties. De vennootschap zal met name belangen mogen nemen door middel van inbreng, opslorping, fusie, deelneming of op elke andere wijze in vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap zal haar fondsen kunnen aanwenden om een portefeuille, die onder meer kan bestaan uit alle al dan niet verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en alle roerende goederen en rechten, te vormen, te beheren, te valoriseren en/of te vereffenen. Dit houdt onder meer in dat zij kan overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van waardepapieren en effecten allerlei van vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap kan deelnemen in de oprichting van vennootschappen en verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid en de ontwikkeling ervan plannen en coördineren,

1)Het verstrekken van leningen en kredieten in de breedste zin aan vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid en aan particulieren, alsook het stellen van alle commerciële en financiële verrichten, met uitzondering van die transacties die wettelijk zijn voorbehouden aan banken en andere financiële instellingen; het stellen van persoonlijke en zakelijke zekerheden ten behoeve van derden, steeds rekening houdende met de bepalingen van het vennootschapsrecht.

De vennootschap mag alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of de verwezenlijking van dit doel vergemakkelijken.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen Artikel 4. Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij begint te werken vanaf de neeriegging van een uitgifte van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Artikel 5. Kapitaal.

Bij de oprichting van de vennootschap werd het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, onderschreven in geldspeciën en volgestort ten befope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Artikel 11. Bestuur.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering 1100r onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding, en door haar steeds herroepbaar.

Artikel 12. Bevoegdheid.

De zaakvoerder of iedere zaakvoerder afzonderlijk beschikt, behoudens andersluidende beslissing bij zijn aanstelling, over de meest uitgebreide bevoegdheid om zonder enige rechtvaardiging alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en zowel in rechte als eiser of als verweerder.

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten geven aan personen van hun keuze. Artikel 14. Algemene vergadering.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand mei om 9 uur, Indien deze dag een feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De eerste jaarvergadering zal plaatshebben in tweeduizend zestien

Artikel 17. Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van een expeditie van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend vijftien. Artikel 19. Winstverdeling.

Het resultaat wordt als volgt verdeeld

a. minstens vijf ten honderd is bestemd voor de wettelijke reserve; deze storting is niet meer verplichtend wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt;

b. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de bestemming van bepaalt. Artikel 22, Vereffening.

Na aanzuivering van aile schulden en lasten en van de vereffeningskosten of consignatie die voor deze regelingen werd gedaan, wordt het netto aktief, onder alle aandelen gelijkelijk verdeeld, mits deze laatsten allen in dezelfde mate volgestort zijn.

Overname van verbintenissen. De verschijner verklaart bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen homologeert en overneemt die door hem voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk daarna verklaart de vennoot zich te verenigen in bijzondere algemene vergadering en neemt volgende besluiten.

het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één (1) en tot die opdracht wordt benoemd: de heer Dens Sven, voornoemd.

Die verklaart deze opdracht te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen het aanvaarden ervan verzet.

2. De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd.

3. Controle.

De oprichter verklaart geen commissaris aan te stellen aangezien uit een te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria volgens dewelke een commissaris verplicht dient te worden aangesteld.

4. Bijzondere volmacht.

Bij besluit van de zaakvoerder wordt een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Berchemse Accountantsmaatschap" te 2600 Berchem, Floralielaan 298, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsioket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Anne Verhaeghe, notaris

Tegelijk neergelegd : uitgifte, bankattest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BINK CONSULTING

Adresse
Zetel: 2840 Rumst (Reet), VVilgenveld 13

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande