BIO ART

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIO ART
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.833.450

Publication

16/05/2014
ÿþOndernemingsnr: 0836.833.450

Benaming

(voluit) : BIO ART

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BEGIJNENSTRAAT 33A - 2800 MECHELEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MZ

NOTULEN VAN DE ZITTING VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 20 MAART 2014 GEHOUDEN OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De zaakvoerder beslist om met ingang vanaf 1 april 2014 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar:

Noorderlaan 98 bus 34

2030 Antwerpen

Getekend,

Versteeg Bertus

Zaakvoerder

b

E S"

*19100567*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va

DI

. ~

mww

0 6 -05- 2094

RECHTr:>.,iv,< van KOv'.-1 ^,NC}EL

ANTWEFiP ~ .,fd. MECI;i_I_f=N

Op de laatste blz. van Luik 13--Vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 21.08.2013 13441-0083-014
24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 21.08.2012 12431-0111-011
21/06/2011
ÿþMal ao

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEF_RGELEGD

Q s -06- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEL te MECHELEN

Griffie



Luik B



1

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BIO ART

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2800 Mechelen, Begijnenstraat 33A

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Philip Van den Abbeele, te Antwerpen, op één juni tweeduizend en elf, blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BIO ART" opgericht werd door:

a) De heer LIEVENS Bart, geboren te Herentals op 4 juni 1975, wonende te 2440 Geel, Bergstraat 19.

b) De heer DIKMANS Michael, geboren te Frimley and Camberley (Groot-Brittannië) op 26 februari 1964, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 4834 CK Breda (Nederland), Valkenierslaan 112.

c) RIEDERHOF BEHEER B.V., besloten vennootschap naar Nederlands recht, met statutaire zetel te Dreischor (Nederland) en adres te 4315PC Dreischor (Nederland), Zuiddijkweg 4. Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Zuidwest Nederland onder dossiernummer 52165787.

d) PROMAN, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 3001 Heverlee, Waversebaan 312 A. Ondernemingsnummer 0453.747.489. Opgericht bij akte verleden voor notaris Charles Jansen te Leuven op 22 oktober 1994, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 november daarna onder nummer 941124-509 en waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd zijn gebleven.

De vennootschap wordt opgericht met een geplaatst maatschappelijk kapitaal van ÉÉN MILJOEN VIJFHONDERD DUIZEND EURO, vertegenwoordigd door vijfduizend aandelen op naam zonder nominale waarde.

Deze maatschappelijke aandelen worden volledig onderschreven deels door een inbreng in natura en deels': door inbreng in geld als volgt :

A. INBRENG IN NATURA :

Comparanten verklaren dat het maatschappelijk kapitaal onder meer zal onderschreven worden ten belope' van één miljoen vierhonderd zeventigduizend euro (¬ 1.470.000,00) vertegenwoordigd door vierduizend' negenhonderd (4.900) aandelen, door een inbreng in natura van een aantal onlichamelijke roerende goederen en overhandigen bijgevolg aan ondergetekende notaris Philip Van den Abbeele de hiernagemelde verslagen: conform artikel 219 van het wetboek van vennootschappen om conform artikel 75 van zelfde wetboek; neergelegd te worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

A. Verslag van de bedrijfsrevisor

De bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een b.v.b.a. Nielandt, Franken & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, werd door de oprichters aangesteld om verslag uit te brengen zoals voorgeschreven door artikel 219 van het wetboek van vennootschappen, inzonderheid over de beschrijving van elke inbreng in natura, over de toegepaste methode van waardering en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Het besluit van dit verslag van 26 mei 2011 luidt als volgt :

"Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verklaart inzake de oprichting van Bio Art BVBA door inbreng in natura door de heren Prof. Kris Willems, Bert Versteeg en Bart Lievens van hun know-how en intellectuele eigendomsrechten inzake de ontwikkeling van milieuvriendelijke technologieën tegen; bacteriën, virussen, schimmels en insecten en het detecteren ervan in voedselproducten en waters dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van Bio Art BVBA verantwoordelijk zijn voor de waardering van het ingebrachte goed en voor de bepaling van het aantal door Bio Art BVBA uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura in het bijzonder verslag opgesteld door de oprichters aan de. normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

" 3.de voor de inbreng in natura door de oprichters weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde van de tegen de inbreng uit te geven' aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is; als vergoeding voor de inbreng in natura worden!

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

%b(.. ~ltb 4~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011- Annexes du Moniteur belge

4.900 aandelen uitgegeven zonder vermelding van waarde, die elk 1/5.000ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen over de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting zodat onderhavig verslag derhalve geen "faimess opinion" bevat"

B. Bijzonder verslag van de oprichters

De oprichters overhandigen mij, notaris Philip Van den Abbeele, een bijzonder verslag gedateerd op 30 mei 2011 zoals voorgeschreven door artikel 219 van het wetboek van vennootschappen, waarin uiteengezet wordt waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

C. Verklaring van inbreng

De vennootschappen Riederhof Beheer B.V., Proman B.V.B.A en de heer Bart Lievens, allen voornoemd,

verklaren in de vennootschap in te brengen volgende goederen :

Beschrijving van de goederen

De ingebrachte goederen bestaan uit know-how en intellectuele eigendomsrechten onder de vorm van

patenten inzake technologieën en research inzake milieuvriendelijke producten voor de bestrijding en het

detecteren van bacteriën, virussen, schimmels en insecten.

De gedetailleerde omschrijving en waardering van deze goederen is opgenomen in voormeld verslag van de

bedrijfsrevisor.

Voorwaarden van de inbreng

1. De goederen worden ingebracht als een algemeenheid met al hun samenstellende bestanddelen onder de gewone waarborgen als naar recht, voor vrij en onbelast van alle voorrechten, hypotheekrechten, pandrechten, beslagen, schulden en van ontbindende rechtsvorderingen, behoudens deze eventueel vermeld in het revisoraal verslag.

2. De vennootschap wordt in de plaats van de inbrenger gesteld betreffende alle rechten en verplichtingen in verband met de overgedragen goederen.

3. De goederen worden overgedragen zonder waarborg voor zichtbare en verborgen gebreken.

4. Alle taksen en belastingen van welke aard ook die de ingebrachte goederen en hun bestanddelen bezwaren, worden door de vennootschap betaald en gedragen vanaf één juni tweeduizend en elf.

5. De inbrenger verklaart de rechtmatige eigenaar te zijn van deze goederen en vrij te zijn deze in te brengen zonder toestemming van enige derden of rechthebbenden. Hij verklaart dat er geen recht van voorkoop in voordeel van enige derde persoon of vennootschap bestaat.

6. De vennootschap is gehouden aile verzekeringscontracten die door de inbrenger afgesloten werden betreffende de overgedragen goederen en hun bestanddelen, over te nemen, en de premies te betalen vanaf de eerstvolgende vervaldag, behoudens opzegging op eigen kosten en risico's.

7. De inbreng van de activa gebeurt vrij van BTW.

D. Vergoeding voor de inbreng in natura

Ter vergoeding van de voormelde inbreng van gemelde goederen wordt aan de inbrengers toegekend vierduizend negenhonderd aandelen in de vennootschap die het maatschappelijk kapitaal ten belope van één miljoen vierhonderd zeventigduizend euro vertegenwoordigen, hetzij

e) aan de vennootschap RIEDERHOF BEHEER B.V., voornoemd, tweeduizend driehonderd vijfenzeventig aandelen voor een inbreng met een waarde volgens het voormeld verslag van zevenhonderd en twaalfduizend vijfhonderd euro welke haar voormelde vertegenwoordiger, uitdrukkelijk aanvaardt,

b) aan de vennootschap PROMAN, voornoemd, tweeduizend driehonderd vijfenzeventig aandelen aandelen voor een inbreng met een waarde volgens het voormeld verslag van zevenhonderd en twaalfduizend vijfhonderd euro welke haar voormelde vertegenwoordiger, uitdrukkelijk aanvaardt,

c) aan de heer Bart LIEVENS, voornoemd, honderd vijftig aandelen voor een inbreng met een waarde

volgens het voormeld verslag van vijfenveertigduizend euro, voor wie zijn voormelde vertegenwoordiger

uitdrukkelijk aanvaardt.

De voormelde vierduizend negenhonderd aandelen zonder nominale waarde en die elk één/vijfduizendste

van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, zijn volledig volstort.

Dat deze inbreng in natura een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat haar

beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoorden, wordt gestaafd door voormeld

verslag van de bedrijfsrevisor.

B. INBRENG IN GELD:

Comparanten verklaren vervolgens dat het maatschappelijk kapitaal verder gevormd wordt door een inbreng

in geld ten belope van dertigduizend euro vertegenwoordigd door honderd aandelen als volgt:

Deze inbreng in geld wordt onderschreven door volgende oprichter:

1)De heer Michael DIKMANS, voornoemd, voor dertigduizend euro hetzij honderd aandelen

Deze aandelen werden volstort ten belope van dertigduizend euro door:

1)De heer Michael DIKMANS, voornoemd, ten belope van dertigduizend euro

Deze som werd gestort op een bijzondere rekening geopend bij Delta Lloyd Bank te Brussel via haar

kantoor te Brasschaat aan de Frilinglei op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het

getuigschrift hiertoe afgeleverd door voornoemde bankinstelling en dat door ondergetekende notaris zal

bewaard worden conform de wettelijke bepalingen.

DE STATUTEN luiden als volgt:

I. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

Artikel 1 - NAAM :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "BIO ART".

Artikel 2 - ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Begijnenstraat 33A.

Elke verandering van zetel in hetzelfde taalgebied kan door de zaakvoerder worden beslist en wordt door

zijn zorgen bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3 - DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het

buitenland:

" Het ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van milieuvriendelijke producten en technieken en producten, technologieën en systemen voor analyse en detectie.

" Adviesverlening, training en opleiding met betrekking tot het voorgaande

" Marketing en verkoop

" Laboratoriumtests en tests on-the field en optimalisatie van toepassingen «Productie met daaraan verbonden Quality Control Management

" Opzetten van een proeffabriek ("pilot plant") voor de productie van stalen ("samples")

" Productontwikkeling en samenstellen van dossiers ten behoeve van de aanvraag van registratie

" Training en workshops op het vlak van distributie, beurzen, seminaries, congressen, enzovoorts.

Deze opsomming is niet beperkend maar ruim te interpreteren.

Voorts mag de vennootschap:

" Voor eigen rekening:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van roerende en onroerende goederen;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verplichtingen mei betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden , van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondeme mi ngen;

" Het uitoefenen van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder, directeur of andere leidende en uitvoerende functies, al dan niet bezoldigd in alle vormen, ook buitenlandse, van vennootschappen, verenigingen of samenwerkings-verbanden zowel in België als in het buitenland.

«Alle vormen van consultancy en adviesverlening, voor zover deze niet voorbehouden zijn aan de gereglementeerde beroepen, tenzij de vennootschap zelf voldoet aan de wettelijke vereisten terzake;

" Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

" Managementactiviteiten van holdings en andere: het tussenkomen in het dagelijks Bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een getijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van die aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor particulieren en/of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken en algemeen alle financiële verrichtingen stellen die in verband staan met haar doel of rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Enkel de zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

Artikel 4 - DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, van het uittreksel uit deze akte.

Behoudens een gerechtelijke uitspraak kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Il. KAPITAAL - AANDELEN :

Artikel 5  KAPITAAL - AANDELENREGISTER :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ÉÉN MILJOEN VIJFHONDERD DUIZEND EURO (¬ 1.500.000,00) en is verdeeld in vijfduizend aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van één tot en met vijfduizend.

De vennoot of vennoten zijn niet aansprakelijk, noch hoofdelijk verantwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

In dat verband beperkt hun financiële aansprakelijkheid zich tot de algehele volstorting van de onderschreven aandelen.

De aandelen maken het voorwerp uit van een inschrijving in het register der aandelen, welke zal gehouden worden ten zetel van de vennootschap, overeenkomstig de wettelijke voorschriften. Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Eigenaars in onverdeeldheid en alle personen die om enige reden in eenzelfde aandeel gerechtigd zijn, dienen zich respectievelijk door één enkele persoon te laten vertegenwoordigen.

Zolang aan dit voorschrift niet is voldaan, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan die aandelen verbonden rechten te schorsen, welk schorsingsrecht uitgeoefend wordt door de voorzitter van de vergadering.

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van aandelen in vruchtgebruik en bloot-eigendom, wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Ingeval aandelen in pand zijn gegeven, wordt het stemrecht uitgeoefend door de eigenaar-pandgever.

Artikel 5 - VERHOGING KAPITAAL :

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de buitengewone algemene vergadering volgens de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

Ingeval van agio op nieuwe aandelen, moet dat volledig worden gestort bij de inschrijvingen.

Behoudens wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, moeten, bij kapitaalverhoging door inbreng in geld, de nieuwe aandelen eerst aangeboden worden aan de vennoten volgens de regels voorzien in artikelen 309 en 310 van het wetboek van vennootschappen.

Bij kapitaalverhoging door inbreng in natura gelden de voorschriften van artikel 313 van zelfde wet.

Artikel 7 - VERMINDERING KAPITAAL :

Tot vermindering van het kapitaal kan slechts worden besloten door de buitengewone algemene vergadering op de wijze vereist voor een wijziging van de statuten, waarbij de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk worden behandeld, en met toepassing van de voorschriften van artikel 316, 317 en 318 van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 8 - OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN :

A. Overdrachtsregeling zo er slechts één vennoot is :

Indien alle aandelen zijn ingeschreven op naam van één vennoot, kan deze ze vrij en onvoorwaardelijk

overdragen.

B. Overdrachtsregeling zo er meerdere vennoten zijn :

1. Principe:

Indien die aandelen zijn ingeschreven op naam van meerdere vennoten, dan kunnen zij, op straf van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden dan met instemming van alle medevennoten.

Onder "overdracht" wordt in dit artikel verstaan:

Elke verrichting die als doel of als gevolg heeft dat een recht op een deel of het geheel van de aandelen wordt overgedragen, ten bezwarende of ten kosteloze titel, met inbegrip van inbrengen, ruilverrichtingen, overdrachten in het kader van een overdracht van een algemeenheid van goederen, fusies, splitsingen, opslorpingen, vereffeningen of gelijkaardige verrichtingen alsook elke vestiging van een zakelijk recht zoals een vruchtgebruik.

De overdracht aan echtgenoten, levenspartners, ascendenten en descendenten, moeder- of dochtervennootschap en verwante vennootschap vormt geen uitzondering op dit principe.

Onder overdracht wordt eveneens verstaan de wijziging van de aandeelhoudersstructuur (in de zin dat derden aandeelhouder worden) of de controle binnen een vennootschap-aandeelhouder

De instemming is steeds vereist, ook indien het hierna gemelde recht van voorkoop niet wordt uitgeoefend. Indien de vennoten in gebreke blijven binnen de 30 dagen te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open, behoudens hetgene vermeld staat bij recht van voorkoop, d)

2. Recht van voorkoop:

a) De vennoot die aldus één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij aangetekende brief, waarin hij de identiteit van de voorgestelde overnemer, het aantal over te dragen aandelen, de voorwaarden van de overdracht alsmede de geboden prijs of tegenprestatie, meedeelt. Deze kennisgeving geldt als aanbod en als onherroepelijke verbintenis tot verkoop.

b) De vennoten beschikken over een termijn van 30 dagen te rekenen vanaf ontvangst van de kennisgeving om hun recht van voorkoop uit te oefenen in verhouding tot hun aandelenbezit. De uitoefening van het recht van voorkoop geldt ten opzichte van iedere vennoot evenwel enkel voor de totaliteit van het aangeboden aandelenpakket, met dien verstande dat de uitoefening voor het geheel pro rata zal gebeuren tussen de vennoten die hun recht van voorkoop uitoefenen en dat indien er slechts één aandeelhouder zijn recht uitoefent dit gebeurt voor het geheel, ongeacht de grootte van zijn actuele aandelenbezit.

De poststempel geldt als datum van uitoefening van het voorkooprecht. Meerdere aandeelhouders kunnen gezamenlijk hun recht van voorkoop uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011- Annexes du Moniteur belge

c) De prijs waartegen het voorkooprecht kan worden uitgeoefend, is de prijs, zoals vermeld in de kennisgeving. De prijs dient aan de aanbiedende aandeelhouder te worden betaald binnen de twee maanden vanaf de kennisgeving, zonder intrest. De overdracht van de aangeboden titels gebeurt bij volledige betaling van de prijs. De overdracht van de aangeboden titels wordt op dat ogenblik ingeschreven in het register van aandeelhouders.

Indien de prijs als overmatig kan bestempeld worden, heeft de begunstigde van het voorkooprecht het recht deze te laten wijzigen in gemeen akkoord met de aanbiedende aandeelhouder, of bij gebrek aan akkoord door een deskundige die aangeduid wordt in gemeen overleg tussen de partijen, of bij gebrek aan overeenstemming door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg, zetelend in kort geding, op verzoek van de meest gerede partij. Tegen de beslissing van de deskundige, welke bindend is voor alle betrokken partijen, staat geen rechtsmiddel open.

d) indien geen voorkooprechten werden uitgeoefend of indien de voorkooprechten vervallen, moet nog steeds rekening gehouden worden met het recht van instemming zoals bepaald onder 1. De instemming dient medegedeeld te worden binnen dezelfde periode als het recht van voorkoop.

Nochtans kan in geval van weigering en voor zover het voormelde recht van voorkoop niet wordt uitgeoefend, de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, de weigerende vennoten verplichten om binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden, hetzij de overdracht aan de derde koper toch toe te laten.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, is dezelfde pro rata-regeling van toepassing zoals vermeld onder b) hiervoor van toepassing.

ln dit geval zal evenwel de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door een deskundige die aangeduid wordt in gemeen overleg tussen de partijen, of bij gebrek aan overeenstemming door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg, zetelend in kort geding, op verzoek van de meest gerede partij. Tegen de beslissing van de deskundige, welke bindend is voor alle betrokken partijen, staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde definitief zal zijn vastgesteld, zoniet kan de overlater de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De overnameprijs zal moeten betaald worden uiterlijk binnen de drie jaar na het verstrijken van de termijn, bedongen in de aanmaning door de overlater tot verplichte overname door de weigerende vennoten, indien de prijs niet meteen gekweten wordt, moet hij vereffend worden in jaarlijkse fracties van tenminste éénlderde per jaar.

Op de prijs of op het nog niet betaalde gedeelte ervan, zal een rente verschuldigd zijn berekend aan de wettelijke rentevoet, jaarlijks betaalbaar op de gestelde vervaldag.

De voormelde regeling geldt ook in elk geval waarin een aandeelhouder vrijwillig zijn aandelen wenst te verkopen zonder dat hij reeds over een kandidaat-koper beschikt. In dat geval genieten de overige aandeelhouders over een recht van voorkeur. De uitoefening van het recht van voorkeur geldt ten opzichte van iedere vennoot evenwel enkel voor de totaliteit van het aangeboden aandelenpakket, met dien verstande dat de uitoefening voor het geheel pro rata zal gebeuren tussen de vennoten die hun recht van voorkeur uitoefenen en dat indien er slechts één aandeelhouder zijn recht uitoefent dit gebeurt voor het geheel, ongeacht de grootte van zijn actuele aandelenbezit. Indien na één maand na de aanbieding van het recht van voorkeur niemand wenst zijn recht uit te oefenen, kan de aanbieder verkopen aan een derde, onverminderd de toepassing van de voorkoop- en instemmingsprocedure.

e) Elke overdracht van titels in strijd met de voorkoop- en instemmingsprocedure is niet tegenstelbaar, en blijft zonder gevolg ten aanzien van de vennootschap. Alle rechten, met inbegrip van het stemrecht, verbonden aan de in strijd met de procedure overgedragen titels worden geschorst.

3. Volgrecht

Elke overdracht, onderworpen aan het voorkooprecht, is eveneens onderworpen aan een volgrecht zoals hierna beschreven:

a) indien na afloop van de voorkoopprocedure en na instemming met de overdracht door alle vennoten, één of meerdere aandeelhouders, hierna de "verkopende aandeelhouder genoemd, zijn titels of een deel daarvan overdraagt aan een derde, hierna de "overnemer genoemd, en ongeacht of door dergelijke overdracht, met inbegrip van de titels waarvoor het hier bepaalde volgrecht wordt uitgeoefend, de controle over de vennootschap wijzigt, kunnen de andere aandeelhouders van de verkopende aandeelhouder bekomen dat zij tevens het geheel van de door hen aangehouden titels door de overnemer laat overnemen, waarvoor de verkopende aandeelhouder zich sterk maakt, hierna het "volgrecht" genoemd.

b) Elke aandeelhouder die zijn volgrecht wenst uit te oefenen, kan dit doen gedurende een periode van 30 dagen te rekenen vanaf dat de 30 dagen voor het recht van voorkoop verlopen zijn. De uitoefening van dit volgrecht moet meegedeeld worden aan de overnemer en de aandeelhouders middels een aangetekend schrijven. De poststempel geldt als datum van uitoefening van het volgrecht.

c) De prijs en de voorwaarden waartegen dit volgrecht kan worden uitgeoefend zijn de prijs en de voorwaarden vermeld in de kennisgeving vermeld onder punt 2 hierboven, waarbij eventuele waarborgen of verklaringen die dienen afgeleverd te worden door de overdragers, deelbaar en zonder enige hoofdelijkheid door hen zullen afgeleverd worden. De prijs dient aan de aandeelhouder die zijn volgrecht uitoefent, te worden betaald binnen een termijn van 60 dagen na de kennisgeving.

d) indien de ovememer de titels van de aandeelhouder die zijn volgrecht wenst uit te oefenen niet kan of niet wil overnemen, dan kan laatstgenoemde de aanbiedende aandeelhouder verplichten de aandelen waarop het volgrecht slaat over te nemen tegen de voorwaarden vermeld onder punt c) hiervoor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011- Annexes du Moniteur belge

e) Iedere overdracht van aandelen waarbij het volgrecht niet geëerbiedigd wordt, zal de overdrager verplichten de aandelen van de begunstigden van het volgrecht die dit wensen uit te oefenen, aan te kopen tegen de prijs en voorwaarden waarvoor hij zelf overdroeg aan de overnemer.

Artikel 9 - OVERDRACHT VAN AANDELEN BIJ OVERLIJDEN :

A. Overdrachtsregeling zo er slechts één vennoot is :

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden, behoudens bij ontstentenis van erfgerechtigden, zoals voorzien in artikel 237 van het wetboek van vennootschappen.

De aandelen zijn dan in principe vrij overdraagbaar.

Wanneer deze enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

B. Overdrachtsregeling zo er meerdere vennoten zijn :

Indien de aandelen zijn ingeschreven op naam van meerdere vennoten dan mogen zij, op straf van

nietigheid, enkel overgaan op de erfgenamen of door hen overgedragen worden mits instemming van alle

medevennoten.

De erfgenamen of legatarissen die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de waarde van de

overgedragen aandelen; de waarde van de aandelen wordt vastgesteld en uitbetaald zoals bepaald in artikel 8,

2, d).

III. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - CONTROLE:

Artikel 10 - Zaakvoerder:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder, die geen statutair zaakvoerder is, hetzij

in de akte van oprichting, hetzij in een akte van statutenwijziging benoemd, worden openbaar gemaakt door

neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift

daarvan bestemd om te worden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de

vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden.

Een niet-statutair zaakvoerder kan ten alle tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering,

met een gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Artikel 11 - Bevoegdheden - Externe vertegenwoordiging:

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn

tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens

de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegen-geworpen.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen. De lasthebbers verbinden de

vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Principe:

Iedere zaakvoerder heeft individueel de maatschappelijke handtekening en bezit de uitgebreidste

bevoegdheden inzake bestuur en beschikking, zonder ooit de beslissing van de algemene vergadering nodig te

hebben.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

als verweerder.

Uitzondering:

a. de zaakvoerder heeft een voorafgaande goedkeuring van tenminste 50 procent van alle aandeelhouders nodig voor:

-de aankoop of verwerving van een aandelenpakket in een andere vennootschap voor een bedrag kleiner of gelijk aan tweehonderd duizend euro (¬ 200.000,00), met inbegrip van het verminderen of uitbreiden van dit pakket.

-elke investering voor een bedrag hoger dan vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00) tenzij de investering begrepen is in het jaarlijks goedgekeurd budget.

b. de zaakvoerder heeft een voorafgaande goedkeuring van tenminste 75 procent van alle aandeelhouders

nodig voor:

-het jaarlijks op te stellen werkingsplan

-de aankoop of verwerving van een aandelenpakket in een andere vennootschap voor een bedrag hoger

dan tweehonderd duizend euro (¬ 200.000,00) doch kleiner of gelijk aan vijfhonderd duizend euro (¬

500.000,00), met inbegrip van het verminderen of uitbreiden van dit pakket.

-elke investering voor een bedrag hoger dan honderd duizend euro (¬ 100.000,00) tenzij de investering

begrepen is in het jaarlijks door de algemene vergadering goedgekeurd budget.

-elke leningsovereenkomst die wordt afgesloten bij een bank of andere financiële instelling

-het toestaan van pensioenregelingen die niet wettelijk vereist zijn of die niet gebruikelijk zijn in de

marktpraktijk;

-het openen, verplaatsen of sluiten van filialen tenzij dit reeds voorzien is in het jaarlijks goedgekeurd

werkingsplan;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011- Annexes du Moniteur belge

c. de zaakvoerder heeft een voorafgaande goedkeuring van tenminste 90 procent van alle aandeelhouders nodig voor:

-het jaarlijks op te stellen werkingsplan

-de aankoop of verwerving van een aandelenpakket in een andere vennootschap voor een bedrag hoger dan vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00), met inbegrip van het verminderen of uitbreiden van dit pakket.

-elke investering voor een bedrag hoger dan vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00) tenzij de investering begrepen is in het jaarlijks door de algemene vergadering goedgekeurd budget.

-het stopzetten van alle of een deel van de vennootschappelijke activiteiten

-het verplaatsen van geheel of een deel van de vennootschap

-het bezwaren of uitgeven van aandelen in dochterondernemingen alsook

-het bezwaren van de roerende en onroerende goederen met eigendomsbeperkende rechten

-het opstarten van nieuwe activiteiten tenzij deze deel uitmaken van het jaarlijks goedgekeurd werkingsplan Artikel 12 - Tegenstrijdig belang:

Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de vennoten daarvan op de hoogte brengen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Is de enige zaakvoerder ook enige vennoot, dan kan hij de verrichting doen, doch moet hij hiervoor bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Zijn er verscheidene zaakvoerders en heeft één van hen bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de andere zaakvoerders daarvan op de hoogte brengen en zijn verklaring doen opnemen in de notulen van de vergadering. Hij mag aan de behandeling van dat punt niet deelnemen.

Artikel 13 - Controle:

Elke vennoot bezit individueel de bevoegdheden van onderzoek en toezicht toegekend aan de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een IAB-Accountant of een bedrijfsrevisor.

Indien, overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen het toezicht van de vennootschap moet worden toevertrouwd aan een commissaris, of indien de vennootschap zelf deze beslissing neemt, wordt de commissaris benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar door de algemene vergadering volgens de wettelijke voorschriften. Zijn emolumenten bestaan uit een vaste som bepaald door de algemene vergadering op het begin en voor de duur van het mandaat.

IV. ALGEMENE VERGADERING:

Artikel 14 - Algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste werkdag van de maand mei om zestien uur.

Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping.

Indien alle aandelen zijn ingeschreven op één vennoot, dan oefent hij alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief, minstens vijftien dagen vil* de vergadering aangetekend verzonden.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde zijnde een vennoot en die zelf stemgerechtigd vennoot is

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en de eventuele commissaris alsook aan de andere personen, die erom verzoeken

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden

Artikel 15 - Stemrecht - Quorum:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

In de jaarvergadering en de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij bijzondere meerderheid van stemmen, dit wil zeggen door minstens drie vierden van de aanwezige of vertegenwoordigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011- Annexes du Moniteur belge

stemmen; deze vergaderingen beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer zij, die aan de vergadering deelnemen, ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drievierde van de stemmen, verbonden aan de aanwezige aandelen, heeft verkregen.

V. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel 16 - Inventaris - Jaarrekening :

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekeningen worden deze, alsmede de documenten voorzien in artikel 100 van het wetboek van vennootschappen, neergelegd conform artikel 98 van hetzelfde wetboek door de zorg van de zaakvoerder op de Nationale Bank van België.

Artikel 17 - Reserve - Winstverdeling :

Van de netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

VI. ONTBINDING - VEREFFENING :

Artikel 18 - Vereniging van alle aandelen in één hand :

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Wanneer deze enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

Indien een natuurlijke persoon de enige vennoot is in de vennootschap blijft deze in die zin beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan daarnaast ook enige vennoot zijn in andere vennootschappen doch met verlies van het voordeel van beperkte aansprakelijkheid in deze andere vennootschappen, behalve wanneer de aandelen van deze vennootschappen door overlijden aan hem zijn overgegaan.

Artikel 19 - Aanmerkelijke verliezen :

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten vastgesteld worden, om, in voorkomend geval, volgens de regels die gelden voor een statutenwijziging, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer ze wordt goedgekeurd door één/vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behouden tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de Rechtbank vorderen.

In voorkomend geval kan de Rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 20 - Benoeming van vereffenaars en bevoegdheden :

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders, die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 tot en met 188 van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen. Het netto provenu van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

VII. DIVERSE BEPALINGEN :

Artikel 21 - Keuze van woonplaats :

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden

geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en

kennisgevingen kunnen worden gedaan.

Deze woonstkeuze geldt echter niet voor oproepingen, dagvaardingen of betekeningen die uitgaan van de

vennootschap zelf.

Artikel 22 :

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar het wetboek van vennootschappen.

VIII. GERECHTELIJKE BEVOEGDHEID

Artikel 23 :

Voor elke betwisting omtrent de uitvoering van deze statuten en de maatschappelijke handelingen tussen de

vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, wordt een exclusieve

bevoegdheid toegekend aan de rechtbank in wiens rechtsgebied de maatschappelijke zetel is gevestigd,

behoudens het recht voor de vennootschap er uitdrukkelijk aan te verzaken.

7. UITVOERINGSBEPALINGEN

a. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op één juni tweeduizend en elf en zal eindigen op 31 december 2011.

b. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering der aandeelhouders zal plaats hebben in het jaar tweeduizend en twaalf op de

maatschappelijke zetel.

c. Benoeming zaakvoerder :

En terstond verklaren de comparanten samen te komen in een algemene vergadering ten einde voor de eerste maal het aantal zaakvoerders aan te stellen, over te gaan tot hun benoeming en te beraadslagen nopens de punten die zij nuttig zullen achten om op de agenda geplaatst te worden.

De vergadering beslist één niet-statutaire zaakvoerder te benoemen.

De vergadering kiest tot zaakvoerder:

- de heer VERSTEEG Bertus Huibert, geboren te Dordrecht (Nederland) op 25 december 1940, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 4315PC Dreischor (Nederland), Zuiddijkweg 4, dewelke alhier aanwezig uitdrukkelijk aanvaardt;

Zijn mandaat voor onbepaalde duur en is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOLMACHT

Bijzonder volmacht wordt gegeven aan de commanditaire vennootschap AVPS met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Het Innemen 78, of de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIBOWE te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 98 bus 34, beiden vertegenwoordigd door de heer Marc Soethoudt, de heer Tom Van Praet en/of mevrouw Liesbeth Soethoudt, voor de inschrijving en wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij een ondernemingsloket naar zijn keuze, bij de diensten van de vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

VOOR UITTREKSEL

DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE

Tegelijk hiermee nedergelegd : 1 afschrift.



Bijlagen bij liëtBélgisc-hStàâtsblàd - 217Ub/2OI1- Annexes du 1Vfoniteur beige





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hóedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BIO ART

Adresse
NOORDERLAAN 98, BUS 34 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande