BIO-FARM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIO-FARM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.279.221

Publication

11/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 04.06.2014 14148-0332-011
28/10/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie varr du akte

Neergelegd ter griffie van de

AECHTBANKV7ÁN K0ui'1-1AlNDI L

}

f

1 7 OKT. 2013

TURNHOUT

De Cr~í~ t G) , ier,

e

~

(

IIII1316IIIIII37 IIIIII1>III* 11 111

t

Ondernemingsnr: 0873.279.221 Benaming (voluit) : Bio-Farm

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Gestelsestraat 64

2321 Hoogstraten (Meer)

Onderwerp akte : NV: wijziging s;

Er blijkt uit een akte verleden voor Isis VERMANDER notaris te Wuustwezel, op;! 26 september 2013 , dragende volgende melding: " Afgeleverd voor registratie voor de diensten van!! de rechtbank van koophandel te Turnhout.", dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten;! van de naamloze vennootschap "Bio-Farm" met zetel te 2321 Meer, Gestelsestraat 64 en gekend onder`= het ondernemingsnummer BE0873.279.221, besloten heeft om:

*OMZETTING VAN DE RECHTSVORM VAN EEN NAAMLOZE VEN-!l NOOTSCHAP IN DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP;; MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

ij A. BIJZONDER VERSLAG DER BESTUURDERS

De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de bestuurders van de voorlezing van;; het verslag omtrent deze omzetting en van het daarbij gevoegde staat van actief en passief van;; de vennootschap afgesloten op 30 juni 2013.

Alle aanwezige en vertegenwoordigde aandeelhouders verklaren het ontwerp van!: statutenwijziging, een afschrift van het verslag en van de staat van actief en passief ontvangen;! te hebben en dat bijgevolg voldaan is ann de voorwaarden van artikel 779, eerste lid W. Venn. B. REVISORAAL VERSLAG

De bestuurders worden ontslagen van de voorlezing van het revisoraal verslag, opgemaakt door BB&B Bedrijfsrevisoren, Burg.Venn. o.v.v.e. BVBA, te 3020 Herent, Half Daghmael 114 bus 1, vertegenwoordigd door Frank Bloemen, bedrijfsrevisor. Alle aandeelhouders erkennen,, vooraf een afschrift van dit verslag ontvangen te hebben.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk:

° VII. BESLUITEN ;i Naar aanleiding van de omzetting van de naamloze vennootschap «BIO-FARM» in een i; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig Artikel 777 van het wetboek van vennootschappen, verklaren wij:

¢' Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2013 die het!; bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

!; ¢' Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige;; overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad onder voorbehoud van de rubriek;; "voorraden" ten bedrage van 5..73&00 EUR1 aangezien onze aanstelling_ dateert van',!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto_ : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



na 30 juni 2013 en wij niet in staat waren een fysische controle uit te voeren op de aanwezige voorraad.

¢' Het netto-actief volgens deze staat van activa en passiva bedraagt 185.117, 41 EUR en is groter dan het rninirnumkapitaal vereist voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (18.550,00 EUR).

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van de NV «BIO-FARM». Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande omzetting die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 23 september 2013

(get.)

BB&B Bedrijsrevisoren

Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Frank

BLOEMEN"

Van dit verslag zal, om te voldoen aan artikel 783, 4° lid W. Venn., een afschrift neergelegd worden op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

C. OMZETTING

Vervolgens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om, met behoud van haar rechtspersoonlijkheid, de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen in die van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De activiteiten en het maatschappelijk doel van de vennootschap zullen ongewijzigd blijven. Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde zoals ze voorkomen op de genoemde staat van actief en passief, zo ook alle afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen, vorderingen en schulden.

De vennootschap behoudt onder haar nieuwe rechtsvorm hetzelfde ondernemingsnummer alsook haar registratienummer bij de Administratie van de BTW, tenzij ze om redenen vreemd aan deze omzetting gewijzigd zouden worden.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van actief en passief waarvan boven sprake. Alle verrichtingen en verbintenissen die sedert de datum van afsluiting van die staat van actief en passief gedaan werden door de vennootschap, worden geacht gedaan te zijn voor de vennootschap onder haar nieuwe rechtsvorm. Alle rechtsgevolgen van die verbintenissen en handelingen zullen onverminderd voortgezet worden en de vennootschap zal onder haar nieuwe rechtsvorm onverkort er alle gevolgen van dragen en alle voordelen uit kunnen putten. A. KWIJTING EN DECHARGE AAN DE BESTUURDERS

Met eenparigheid van stemmen wordt aan de bestuurders te weten:

1. De heer Leenaerts, Gino Frans Alice, van Belgische nationaliteit, geboren te Hoogstraten op 11 februari 1975, ongehuwd, thans wonend te 2321 Hoogstraten, Sluiskensweg 2 A.

2. Mevrouw 3oosen, Nadine Paulina Gustaaf, van Belgische nationaliteit, geboren te Turnhout op 2 mei 1975, ongehuwd, thans wonend te 2321 Hoogstraten, Sluiskensweg 2 A.

kwijting en decharge verleend over het door hen tot op heden gevoerde beleid over de naamloze vennootschap.

En nadat aldus het besluit tot omzetting genomen werd, werden de statuten van de nieuwe rechtsvorm artikelsgewijze en eenparig goedgekeurd, alles in overeenstemming met artikel 782 W. Venn.

*NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en als maatschappelijke benaming "BIOFARM'.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

w I mod 11.1

loor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

* ZETEL

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2321 Hoogstraten (Meer),

Gestelsestraat 64.

* DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

de uitbating van een landbouwbedrijf in het bijzonder akkerbouw en veeteelt;

- de onderneming voor industriële varkensteelt;

- de onderneming voor industriële pluimveeteelt;

- de onderneming voor industriële runderveeteelt, omvat de vetmesterij van groot vee voor rekening van derden of voor eigen rekening.

En met alles wat daar in de ruimste zin toebehoort of dienstig kan zijn, het geheel zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel of dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit de breiden. De vennootschap zal alle industriële, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen, die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel.

De vennootschap kan alle onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel waaronder ook het vestigen van alle zakelijke rechten met betrekking tot onroerende goederen.

Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van haar maatschappelijk doel te

interpreteren.

* DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij zal blijven voortbestaan tot de datum

van de volledige vereffening na vrijwillige of gerechtelijke ontbinding.

Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap

slechts ontbonden worden bij beslissing van de Algemene Vergadering, beraadslagend zoals

inzake wijzigingen der statuten, behoudens de toepassing van het artikel 333 W. venu.

* KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd vierentwintigduizend euro

(Q 124.000,00).

Het is verdeeld in honderd vijftien (115) zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde

van één honderd vijftiende (1/115de) van het kapitaal.

* BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van elk

jaar.

* PLAATS DAG EN UUR DER JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, moet ieder jaar worden bijeengeroepen

op 1 juni; indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende

werkdag gehouden, steeds om 16.00 uur.

* VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN

EN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd om aanwezig

algemene vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

* BENOEMING VAN DE EERSTE ZAAKVOERDERS EN COMMISSARIS

ZAAKVOERDER

Met unanimiteit der stemmen wordt Mevrouw Joosen, Nadine Paulina Gustaaf, van

Belgische nationaliteit, geboren te Turnhout op 2 mei 1975, ongehuwd, thans wonend te 2321

Hoogstraten, Sluiskensweg 2 A, als eerste zaakvoerder aangesteld, die aanvaardt.

Zij wordt benoemd voor onbepaalde duur.

COMMISSARISSEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

te mogen zijn op de ,

mod 11.1



Uit ter goeder trouw verrichte schattingen en prospecties, en onder meer uit de genoemde staat van actief en passief opgemaakt naar aanleiding van deze omzetting blijkt dat de vennootschap de criteria van artikel 15 W. Venn. niet overschrijdt. Verwacht wordt dat de vennootschap deze criteria ook niet zal overschrijden gedurende het eerste boekjaar volgend op deze omzetting. Bijgevolg wordt besloten geen commissaris te benoemen.

BIJZONDERE VOLMACHT

De raad van bestuur verleent aan SBB Accountants & Adviseurs, kantoor houdende te 2960 Brecht, Vaartstraat 79, de bijzondere volmacht om bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de diensten van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, de diensten van de Vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Isis VERMANDER

SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD:

* Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

* Chronologische lijst der wijzigingen aan de statuten

* I verslag van revisor

* Bijzonder verslag van de raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

w " i.

ie-

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 25.06.2013 13218-0247-012
18/06/2013
ÿþ*1309

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

egrgelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 7 JUNI 2013

TURNHOUT De Griffier,

Griffie

ss

Ondememingsnr : 0873.279.221

Benaming (voluit) : Bio-Farm

" (verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Gestelsestraat 64

2321 Hoogstraten (Meer)

Onderwerp akte : NV: wijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel, op , dragende volgende melding: "Afgeleverd voor registratie voor de diensten van dei rechtbank van koophandel te Turnhout" dat de buitengewone algemene vergadering der;; vennoten van de naamloze vennootschap "Bio-Farm" met zetel te 2321 Meer, Gestelsestraat!i 64 en gekend onder het ondernemingsnummer BE0873.279.221, besloten heeft:

* DOELVVIJZIGING

Vooreerst verklaren de hier aanwezige aandeelhouders dat ze vooraf een exemplaar van dei' staat van actief en passief van de vennootschap ontvangen hebben samen met het bijzondere ii verslag van de bestuurders omtrent deze doelwijziging. De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van de lectuur van dit verslag.

Na gezegde kennisname van het bijzonder verslag en de staat van actief en passief, beslist dei' voltallige algemene vergadering met éénparigheid van stemmen om de huidige tekst van artikel 2 aan te vullen met hetgeen volgt:

"De vennootschap kan alle onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks bijdragen tot de!i verwezenlijking van haar doel waaronder ook het vestigen van alle zakelijke rechten metri

i betrekking tot onroerende goederen."

In uitvoering van deze beslissing zal de tekst van artikel 2 worden aangepast

en luiden om in de toekomst te luiden als volgt:

ii

i" ii

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

"Artikel 2.- DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- de uitbating van een landbouwbedrijf in het bijzonder akkerbouw en veeteelt;

- de onderneming voor industriële varkensteelt;

de onderneming voor industriële pluimveeteelt;

de onderneming voor industriële runderveeteelt, omvat de vetmesters van groot vee voorij rekening van derden of voor eigen rekening.

En met alles wat daar in de ruimste zin toebehoort of dienstig kan zijn, het geheel zowel in binnen-' als in buitenland

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel of dat van aard is de; ontwikkeling vaan haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop;, van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit de breiden.

De vennootschap zal alle industriële, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen;, uitoefenen, die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.04.2012, NGL 10.04.2012 12084-0017-014
22/08/2011
ÿþ mod2.9

I I.

Lu el In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ï11j111Fligiqu!il

Ondernemingsnr

Benaming : {voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte

: 0873.279.221

Bio-Farm

naamloze vennootschap

Gestelsestraat 64

2321 Hoogstraten (Meer)

Kapitaalswijziging

Blijkens akte verleden voor Notaris Paul Rommens te Hoogstraten/Meer op 4 augustus 2011, nog;;

i te registreren, werd gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van "BIO-FARM" naamloze vennootschap, met;;

maatschappelijke zetel te 2321 Hoogstraten (Meer), Gestelsestraat 64. i=

Rechtspersonen register Turnhout nummer 0873.279.221.

Opgericht blijkens akte verleden voor geassocieerd Notaris Filip Michoel te Hoogstraten op 12 april 2005, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 april 2005 onder nummer;, 05061957.

Er werd beslist met eenparigheid van stemmen als volgt:

Eerste beslissing:

KAPITAALVERHOGING - INBRENG IN NATURA

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met tweeënzestigduizendij euro (¬ 62.000,00), om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op honderdvierentwintigduizend euro (¬ 124.000,00) door creatie van 53 nieuwe aandelen, zonder;; aanduiding van nominale waarde, van dezelfde soort als de bestaande aandelen, en delende in deii ;; resultaten van de vennootschap met ingang vanaf heden.

De inbreng geschiedt door: ;i

De heer de heer LEENAERTS Luc Paul ongehuwd, geboren te Brecht op 28 april 1976,<i

: wonende te 2321 Hoogstraten (Meer), Elsterdijk 9.

BESCHRIJVING VAN DE GOEDEREN:

STAD HOOGSTRATEN, voorheen gemeente Meer:

Een perceel landbouwgrond ter streke "De Vloeyen", gekend volgens titel, derde afdeling, sectieij

D nummers 703/G/deel en 705/0, thans kadastraal bekend, derde afdeling, sectie D nummers; 703/P/deel en 705/, met een oppervlakte volgens meting van twee hectare vijf are drieëntwintig ;;centiare (2ha.05a.23ca.).

Verslag van de bedriifsrevisor:

De heer Roger F. Broos, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Durletstraat 26,1;

aangewezen door de Raad van Bestuur, heeft het bij artikel 602 van het Wetboek van

Vennootschappen voorschreven verslag opgesteld, waarvan het besluit als volgt luidt: ,.

"

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"Ondergetekende, Roger F. Broos, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2018 Antwerpen,; Durletstraat 26, ingeschreven op de lijst van het openbaar register van de Bedrijfsrevisoren onder;; nummer N00504, is na de beëindiging van zijn controlewerkzaamheden, van oordeel dat:

1. de verrichting nagezien werd overeenkomstig de normen, uitgevaardigd door het Instituut der!i Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura bij gelegenheid van een kapitaalsverhoging, en dat het;i bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter,; vergoeding van de inbrengen in natura.

2. de beschrijving van de inbrengen in natura beantwoordt aan de normale vereisten vani nauwkeurigheid en duidelijkheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

kVoor-houden aan het Belgisch Staatsblad

\'

mod2.1

3. de voor de inbrengen in natura door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde de economische waarde van het in te brengen onroerend goed, omvattende landbouw- en weidegronden, bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden, gelijk aan een inbrengwaarde van ¬ 62.000 (tweeënzestigduizend euro), tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng te verstrekken 53 (drieënvijftig) nieuwe uit te geven nieuwe aandelen, zodat de inbrengen in natura, bij gelegenheid van de kapitaalsverhoging van de Naamloze Vennootschap "BIO-FARM" te 2321 Meer (Hoogstraten), Gestelsestraat 64, RPR (Turnhout) ondernemingsnummer 0873.279.221, niet overgewaardeerd zijn.

Ik wil u er tenslotte aan herinneren dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgesteld te Antwerpen, 13 juli 2011.

/getekend/

De bedrijfsrevisor R.F. Broos".

Verslag van de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur heeft aan Ons Notaris het verslag overhandigd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom de kapitaalverhoging door inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Er wordt door de comparanten niet afgeweken van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Neerleaginq:

Het verslag van de Raad van Bestuur en het verslag van de Bedrijfsrevisor worden samen met een afschrift van tegenwoordige akte neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Vergoedingen voor de inbreng  Toekenning van de aandelen:

Als vergoeding voor de inbreng in natura, gewaardeerd op tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), worden aan de heer Leenaerts Luc 53 nieuwe aandelen toegekend, die dit aanvaardt.

De 53 aandelen zijn aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde, van dezelfde soort als de bestaande aandelen, en delende in de resultaten van de vennootschap met ingang vanaf heden.

Tweede beslissing:

De statuten worden overeenkomstig voormelde beslissing aangepast.

VOOR ONTLEDEN D UITTREKSEL Notaris Paul ROMMENS

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van e-eitu Ë i- G E L E G D

flhlU III VI1 II08I IlU

8950" V II I ~~IIII

Ondernerningsnr : BE0873279221 Benaming

rvrluiti . BIO-FARM

ANK VAN

0 1 M1 1011

KOOPHANDEL TURNHOUT Grime De griffier

Rechtsvorm : NV

Zetel : GESTELSESTRAAT 64 - 2321 MEER

Onderwerp akte : HERBENOEMING

Bij de beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders van 04 april 2011 worden Mevr. Joosen Nadine, Gestelsestraat,64,2321 Meer - Rijksregisternummer 75.05.02-342-44 en de Heer Gino Leenaerts, Sluikskensweg,2a,2321 Meer - Rijksregisternummer 75.02.11-035-60 herbenoemd als bestuurder tot voor een periode van 6 jaren tot na de algemene vergadering van 2017.

Mevr. Joosen Nadine, Gestelsestraat,64,2321 Meer - Rijksregisternummer 75.05.02-342-44 wordt, herbenoemd als gedelegeerd bestuurder tot na de algemene vergadering van 2017.

Get. Joosen Nadine

Gedelegeerd-bestuurder

Op J: laatst: biz. van II ui'ikFt vernielden : Recto ; Naam er hoecanighe:d vare de instrumenterende notaris, hetzii van de persoloin(en) bevoegd de rechtspersoon ter aanzien van derden te veregenwoord¬ gen

Verso : Naam en handtekening.

02/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.04.2011, NGL 26.04.2011 11091-0567-014
15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 10.07.2010 10294-0036-014
11/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 05.06.2009 09201-0157-015
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 01.07.2008 08344-0215-014
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 22.06.2007 07272-0148-010
27/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 01.06.2006, NGL 21.09.2006 06790-5362-012
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 13.06.2016 16178-0152-014

Coordonnées
BIO-FARM

Adresse
GESTELSESTRAAT 64 2321 MEER

Code postal : 2321
Localité : Meer
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande