BION

Société en commandite simple


Dénomination : BION
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.933.744

Publication

15/04/2011
ÿþ Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~~ ;:~~ ~" ~~ ^ ~2 ._r

" . _".,

05 AfFe4e

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1111

'11057937*

Ondernemingsnr : 0833.933,744

Benaming

(voluit) : BION

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Bosuil 76 bus 58 - 2100 Deurne

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing - Volmacht

Uittreksel uit het besluit van de zaakvoerder van 25 maart 2011

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang vanaf heden te verplaatsen naar Lorkenlaan 27, 2940 Hoevenen.

De zaakvoerder verleent aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO FOCUS", met zetel te Merksem, Ringlaan 33, vertegenwoordigd door de heer Van Der Hoeven Kris, en haar aangestelde, mandatarissen en lasthebbers, ieder afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Ingrid Bontinck

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/03/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IdIIIGIIIIIIGIRIIIB

" iio3+saa"

Voorbehouden aan het Belgisch _ Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 22 FEB, 2011

Ondernemingsnr : 0 83 3" 9 3 3 " 74 4

Benaming

(voluit) : BION

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Bosuil 76/58 - 2100 Antwerpen

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte van 19 januari 2011 blijkt de oprichting van een gewone commanditaire! vennootschap :

Mevrouw Ingrid Bontinck wonende te Bosuil 76/58, 2100 Antwerpen

Hierna genoemd de "beherende vennoot"

STATUTEN

Artikel 1 Naam

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming "BION".

Artikel 2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Bosuil 76158, 2100 Deurne. De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied of het tweetalige gebied van België bij eenvoudig besluit van de. zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 5 Kapitaal  Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend vijfhonderd EURO (1.500 EUR) en wordt vertegenwoordigd: door 150 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Elk aandeel werd door zijn respectievelijke inschrijvers in specien afbetaald ten belope van zijn totaliteit, zodoende het bedrag van 1500 ¬ van nu af ter beschikking van de vennootschap is.

Artikel 6 Beherende en stille vennoten

Mevrouw Ingrid Bontinck is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd. Artikel 7 Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door minstens één zaakvoerder. Wordt tot die hoedanigheid benoemd' voor de ganse duur van de vennootschap: Mevrouw Ingrid Bontick. De zaakvoerder, en in geval er meerdere: zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.: Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, is; evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 10 Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 juli en eindigt op dertig juni van het volgend kalenderjaar. Ieder jaar zal de' Inventaris en de jaarrekening worden opgemaakt.

Artikel 11 Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover: de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen. Zij wordt verdeeld naargelang het aandelenbezit.

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen,; geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van: stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden; uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13 Jaarvergadering  Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerst dinsdag van december om 20.00 uur ten: maatschappelijke zetel. Iedere vennoot kan steeds een bijzondere algemene vergadering van de vennoten' bijeenroepen. Daartoe moet zij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht: dagen vbór de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke: zetel, tenzij anders vermeld in de oproepingsbrief. Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

Artikel 14 Ontbinding  Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan één vereffenaar

-------------- aangesteld. mits homologatie .vande benoeming door.. de.rechtbank_van.koophandel..De bevoegdheid van. de Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

vereffenaars wordt door de wetsbepalingen onder artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen geregeld. Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld ; worden onder de vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikel 11. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in heden en zal afgesloten worden op 30/6/2012.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2012.

Artikel 60 W Venn

De vennoten verklaren dat de vennootschap met ingang van 1 oktober laatst alle verbintenissen die overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen tot op heden door hem werden aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting, bekrachtigt en overneemt en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Volmacht

Tot bijzondere volmachtdragers voor het vervullen van de formaliteiten bij de kruispuntbank ondernemingen en de BTW worden aangesteld:

-de burgerlijke vennootschap onder de handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Conenco", niet zetel te Ertbrandstraat 224, en haar aangestelden, mandatarissen en ; lasthebbers;

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO FOCUS", met zetel te 2170 Antwerpen-Merksem, Ringlaan 33, vertegenwoordigd door de heer Van Der Hoeven Kris, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers.

Ingrid Bontinck Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Opde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij

g van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BION

Adresse
BOSUIL 76, BUS 58 2100 DEURNE(ANTW)

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande