BIORANO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIORANO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.928.371

Publication

12/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14301558*

Neergelegd

10-02-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0545928371

Benaming (voluit): BIORANO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Oudaan 15 bus 33

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING  AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op zeven februari

tweeduizend veertien, neergelegd op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat

l. De sub 4. nagemelde persoon een handelsvennootschap heeft opgericht in de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  BIORANO .

2. De vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Oudaan 15 bus 33.

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert één augustus tweeduizend dertien namens haar aangegaan door de oprichter, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

4. De vennoot/oprichter is de heer NASSER Ali Mohamad Jaoudat, wonende te Verenigde Arabische Emiraten, Dubai, Arabian Ranches, Way Street, Alvorada 3, Villa 30.

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt. Het is tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro gestort.

De heer Ali Nasser, voornoemd, heeft zich verbonden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro bij te storten.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

eenendertig december tweeduizend vijftien.

8. - Als statutaire zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld: de heer Ali Nasser, voornoemd.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan hem volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

- volmacht gegeven werd aan A & T Antwerpen BVBA, Jacob van Arteveldestraat 30 te Mortsel, vertegenwoordigd door de Heer Walter Van den Brande, met mogelijkheid van in de plaatsstelling, voor het verrichten van alle formaliteiten noodzakelijk voor de aanvraag, de wijziging en in het algemeen alles betrekking hebbende op het aanvragen van het ondernemingsnummer en de aanvraag en het activeren van het BTW nummer en meer bepaald om alle noodzakelijke handelingen te stellen desbetreffende langs een erkend ondernemingsloket of rechtstreeks met de administraties. Indien andere wettelijke registraties of erkenningsaanvragen noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van de activiteiten van de vennootschap wordt er ook voor deze aanvragen volmacht verleend.

9. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :

 De vennootschap heeft tot doel :

De import en export van alle mogelijke voedingsmiddelen, dranken, enz., vanuit en naar alle werelddelen en landen;

De import en export van alle mogelijk constructie en bouwmaterialen, vanuit en naar alle werelddelen en landen.

Alle activiteiten als commissionair en expediteur alsook alle mogelijke vervoerondersteunende activiteiten. Dit alles in de meest ruime zin. De vennootschap handelt voor eigen rekening of voor rekening van derden of in commissie. De vennootschap kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Meer algemeen kan de vennootschap alle handelingen stellen die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of alle handelingen stellen waar zij zelf belang bij heeft.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven,

inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking

ervan te bevorderen.

11. Jaarlijks op de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur wordt de gewone algemene vergadering

gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de

eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de

statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/12/2014
ÿþ4

V

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 0 NOV. 201k

afdeling Anti reiP

II

111

bE

B Sti

*14215624*

Ondernemingsnr : 0545.928.371

Benaming

(voluit) : BIORANO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oudaan 15 bus 33 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging - aanpassing statuten

Tekst:

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Robeyns te Antwerpen op 29 oktober 2014, "Geregistreerd vijf bladen geen renvooien Eerste registratiekantoor Antwerpen) op 4 november 2014, Register 5 boek 222 blad 84 vak 11. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00).Voor de adviseur wn, de financieel deskuyndige (get.) Bouguenzir Y.", dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen werden:

1) De voorzitter verklaart dat hij in zijn hoedanigheid van zaakvoerder werd uitgenodigd, dat hij kennis heeft genomen van de agenda en dat hij verzaakt heeft aan de oproepingsformaliteiten en de termijnen voorzien in artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen, alsook aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen en aan de nietigheidsgrond als bedoeld in artikel 64,1° van hetzelfde Wetboek.

2) De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat bij beslissing van de zaakvoerder van 27 oktober 2014 besloten werd tot een kapitaalsverhoging ten belope van tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) door de inbreng van een onroerend goed. De zaakvoerder heeft op 27 oktober 2014 beslist om een kapitaalverhoging door te voeren door middel van een inbreng in natura van een onroerend goed. Het verslag van de zaakvoerder werd na lezing unaniem goedgekeurd.

3) In uitvoering van artikel 313 van het wetboek van vennootschappen werd een verslag overhandigd betreffende de hoger beschreven inbreng in natura, opgemaakt door de de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `RSM Interaudit', bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 1932 Zaventem, Lozenberg 22 bus 2. Het verslag is gedateerd op 27 oktober 2014, telt twaalf bladzijden en werd na lezing unaniem goedgekeurd.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) om het te kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18,600,00) op achtennegentigduizend zeshonderd euro (¬ 98.600,00) door de hierna beschreven inbreng in natura vah het onroerend goed, mits creatie en uitgifte van achthonderd (800) nieuwe kapitaalsaandelen,

Inbreng

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOKKA SUITES", met zetel te 2000 Antwerpen, Oudaan 25 winkel 33, ondernemingsnummer 0892.650.220, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Ali NASSER, voornoemd, is hier tussengekomen en ver-klaart inbreng te doen van het hierna beschreven onroerend goed:

Stad ANTWERPEN:

in een winkel- en appartementencomplex, genaamd `Residentie Oudaen', gelegen Oudaan 15 - Korte Gasthuisstraat 36 - Everdijstraat 30, ten kadaster gekend sectie D nummer 15721E, voor een oppervlakte van 5.360 m2:

de winkel nummer '18', omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de winkelruimte met berging, lavabo en wc;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: achtenvijftig (58) eenheden in de gemeenschappelijke delen van het complex;

c) in mede-erfpacht: achtenvijftig/tienduizendsten (58/10.000sten) in de erfpacht van de bovengrond.

Zoals dit goed nader omschreven staan in de statuutakte opgemaakt door notaris Gerard Van Heurck te Antwerpen op 24 september 1974, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen op 10 oktober daarna, deel 5091 nummer 1, aangevuld bij akte verleden voor zelfde notaris op 12 november 1974 en gewijzigd bij akte verleden voor zelfde notaris op 18 oktober 1978, overgeschreven op het zelfde hypotheekkantoor op 6 november daarna, deel 5449 nummer 12.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

,

Voor-

Vb'eho'uden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Voorwaarden van inbreng

Het goed wordt in de verkrijgende vennootschap ingebracht, vrij, zuiver en niet bezwaard met enige schuld, inschrijving, voorrecht, nadelige overschrijving of kantmelding. Het goed wordt ingebracht met al zijn zicht- en onzichtbare, voortdurende en niet-voortdurende, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, waarmee het zou kunnen bevoor- of benadeeld zijn. Het staat de verkrijgende vennootschap vrij zich tegen de nadelige te verzetten en de voordelige in haar voordeel te doen gelden, doch dit alles voor eigen rekening en op eigen risico. De inbrengende vennootschap verklaart zelf geen erfdienstbaarheden of lasten te hebben gevestigd in voor- of nadeel van het bij deze ingebrachte goed, en geen kennis te hebben van dergelijke erfdienstbaarheden of lasten, met uitzondering van deze die vermeld worden in voornoemde eigendomstitel en basiisakte. Het goed is vrij van enige bezetting; derhalve verkrijgt de verkrijgende vennootschap vanaf heden de eigendom en het genot van het ingebrachte goed door eigen en vrij gebruik,

Statuten van het gebouw  reglement van mede-eigendom

De Inbreng wordt gedaan en aanvaard onder de bedingen en lasten opgenomen in hoger gemelde akte inhoudende de statuten van het gebouw met reglement van mede-eigendom, alsook onder aile lasten en voorwaarden opgelegd door de geldig getroffen beslissingen van de algemene vergadering van medeeigenaars die betrekking hebben op het bij deze ingebrachte goed. Door deze inbreng wordt de verkrijgende vennootschap in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de inbrengende vennootschap die spruiten uit gemelde akten en beslissingen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de verkrijgende vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door en wordt geschat op tachtigduizend euro (¬ 80.000,00), zijnde de nominale waarde van voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning, aan de inbrenger ervan, van achthonderd (800) nieuwe kapitaalsaandelen, Deze nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

4) De vergadering besluit een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op achtennegentigduizend zeshonderd euro (¬ 98.600,00) met creatie van achthonderd (800) nieuwe volstorte aandelen niet dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen en die in de gerealiseerde winst zullen delen vanaf de onderschrijving;

5) De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal van de vennootschap thans achtennegentigduizend zeshonderd euro (¬ 98.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door achthonderd (800) aandelen.

Wijze van kapitaalverhoging

De kapitaalverhoging van tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) wordt onderschreven door een inbreng van een onroerend goed, toebehorende aan voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid lokka Suites', inbrengende vennootschap, die verklaart de kapitaalverhoging te onderschrijven ten belope van tachtigduizend euro (¬ 80.000) door de hiervoor beschreven inbreng in natura.

6) Als gevolg van deze besluiten, laat de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

- Artikel 5, alinea 1 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst: "Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op acht en negentigduizend zeshonderd euro (¬ 98.600,00), vertegenwoordigd door negenhonderd zesentachtig (986) aandelen zonder nominale waarde."

7) De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

8) De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren,

Pro fisco

Partijen verklaren de verkoopwaarde van het ingebrachte goed te schatten op tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) en de jaarlijkse huurwaarde op zevenduizend tweehonderd euro (¬ 7.200,00). In toepassing van artikel 115bis Wetboek Registratierechten zal voor deze inbreng geen registratierechten verschuldigd zijn vermits het ingebrachte goed noch geheel, noch gedeeltelijk voor bewoning bestemd is.

Bijzondere volmacht

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de vennootschap "A & T Antwerpen" met zetel te 2640 Mortsei, Jacob Van Arteveldestaat 30, vertegenwoordigd door de heer Walter Van den Brande, accountant, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met mogelijkheid om afzonderlijk te handelen, om alle formaliteiten met betrekking tot deze akte te vervullen betreffende de inschrijving en wijzigingen van de vennoot-schap in het rechtspersonenregister, bij een ondernemingsloket, op de griffie van de rechtbank van koophandel, bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde en bij een sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen, voor zover als nodig.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Michel Robeyns.

Tegelijk afgegeven ter griffie: afschrift op zegel van het proces-verbaal en vijf voor echt verklaarde kopieën.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/03/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0545.928.371

Benaming

(voluit) : Biorano

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Oudaan 15 w33 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging Maatschappelijke zetel en vestiging.

De zaakvoerder heeft besloten om met ingang van 01 november 2014 de zetel en vestiging te verplaatsen van Oudaan 15 w33 te 2000 Antwerpen, naar Oudaan 15 w27 te 2000 Antwerpen.

Getekend

Nasser Ali

Zaakvoerder

03 november2014

ct1Lbaa.k van lcoophandcl

Antwerpen

19 h ARI 2015

afdeling Antwerpen

Grilde

Voor-behoude 1111111

aan het 15 B6*

Belgisc Staatsbl,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Coordonnées
BIORANO

Adresse
OUDAAN 15, BUS 33 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande