BIOTRI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIOTRI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.566.521

Publication

20/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.08.2014, NGL 19.08.2014 14428-0306-015
19/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 14.08.2013 13423-0283-016
28/03/2011
ÿþ" .

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



°cr eríffie van de iYecfaMui P1n~íi G7®dpd.ül}e.:d Arltim8ii', ep

1 6 MAART 2011

Griffie

111111111111.11M11p101

Vol behoi aan Belg staat!

Ondernemingsnr : o8 34 . . S~n

Benaming : BIOTRI

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leopoldstraat 51 a

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :OPRICHTING  BENOEMINGEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel SMETS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op vijfentwintig februari; tweeduizend en elf, "Geregistreerd twee bladen geen renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor ders registratie, op 2 maart 2011, boek 5/271 blad 12 vak 20. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Eerstaanwezend inspecteur a.i. (getekend) L. Van Hummelen", dat er door :

1° Mevrouw KARABAG Selda, wonende te 2970 Schilde, Klein Waterstraat 62.

2° De Heer VAN DE SYPE Jouri Marcel Ester, wonende te 9000 Gent, Koningin Elisabethlaan 43D.

3° De Heer VANHOUDT Jochen, wonende te 2000 Antwerpen, Lange Nieuwstraat 341509.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde; duur, met aanvang van werkzaamheden bij de verkrijging van rechtspersoonlijkheid, met de naam' "BIOTRI", met zetel te 2000 Antwerpen, Leopoldstraat 51 a, en met een kapitaal van achttien' duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in negenhonderd negentig (990) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, volledig volgestort in geld.

De vennootschap heeft tot doel :

I. De uitbating van een kapperssalon, schoonheidsinstituut, manicuur- en pedicuursalon in de ruimste zin van het woord, met alle aanverwante activiteiten waaronder de eventuele uitbating van: een zonnecenter.

De handel in alle producten verband houdende met voorgaande activiteiten, alsook parfum en producten uit de Ieder- textiel- en kledingnijverheid, dit alles in de ruimste zin van het woord.

Il. Om voor haar rekening of voor rekening van derden, alleen of door deelname met wie dani ook, in België of in het buitenland :

De creatie, de realisatie, de inrichting, de installatie, het kopen, het verkopen, het verhuren, het: beheer, het bestuur, het in franchise nemen, de uitbating van horecavestigingen, te weten : hotel,; motel, restaurant, taverne, café, frituur, dancing, bar, privé-club, snackbar, traiteur, schouwburgzalen, deze opsomming is niet beperkend, alsmede alle activiteiten aangaande de' levering van om het even welk product of dienst, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend met voormelde activiteit.

De handel in al zijn vormen van alle producten behorende tot de tuinbouw, de landbouw, het; kweken van vogels en vissen, het fokken van vee en van wild.

Onderneming voor een happening.

De handel in al zijn vormen van wijnen en al of niet-alcoholische dranken en alles wat betrekking heeft op de wijnbouw.

Alle creaties en concepties, alle inrichtingen en alle installaties.

Het exploiteren en beheren van brevetten, octrooien en licenties.

De fabricatie, de creatie, de omvorming, de verkoop, de aankoop, de invoer, de uitvoer,i stockage, bestelkantoor, bestelgoederendienst, koerierdienst, de verhuring, de vertegenwoordiging,; de agentuur en commissiehandel, de handel in al zijn vormen van alle goederen, producten of koopwaar, lichamelijke of onlichamelijke, waarvan de markt op huidig ogenblik niet gereglementeerde is.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Zowel voor eigen rekening als voor de vennootschappen en de ondernemingen van de groep waartoe ze behoort, evenals voor derden, het uitvoeren van alle werken, studies, controles, expertises, opdrachten of bijstand.

Binnen de perken van haar doelstelling kan de vennootschap alle roerende en onroerende goederen, materialen of instellingen verkrijgen, in huur nemen of geven, bouwen, verbouwen, verkopen of ruilen, alsmede alle activiteiten verrichten aangaande de levering van om het even welk product of dienst, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend met voormelde activiteit.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

Verder mag de vennootschap alle transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede komen van de uitbating; derhalve mag zij financiële transacties verrichten en roerende en

onroerende goederen kopen, verkopen, huren en verhuren. "

Zij mag haar maatschappelijk doel uitoefenen zowel in het binnen- als in het buitenland.

Daarnaast : alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke verhandelingen die i rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij kan samenwerken of deelnemen aan andere ondernemingen die een zelfde of een gelijkaardig doel nastreven, door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen ondermeer opdrachten van bestuur of van vereffenaar.

Tenslotte mag zij zich, eveneens ten bezwarende titel, borg stellen alsook persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen voor andere ondernemingen met een al of niet gelijkaardige activiteit. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap en kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder heeft het recht bijzondere volmachten aan derden te geven.

Werden tot zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur en met individuele vertegenwoordigingsmacht :

1° Mevrouw KARABAG Selda, voornoemd. Haar opdracht is onbezoldigd.

2° De Heer VAN DE SYPE Jouri, voornoemd. Zijn opdracht is onbezoldigd.

3° De Heer VANHOUDT Jochen, voornoemd. Zijn opdracht is bezoldigd.

Er werden geen commissarissen benoemd. "

Alle door de comparanten of één van hen, in naam van de vennootschap in oprichting gedane of afgesloten verrichtingen en werken, zullen worden beschouwd, als gedaan voor rekening, ten bate en voor risico van huidige vennootschap, hetgeen door de comparanten wordt aanvaard.

De jaarvergadering wordt gehouden de tweede maandag van de maand juni te twintig uur ten maatschappelijke zetel en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend en dertien.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. het eerste boekjaar van de vennootschap dat aanvangt op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

VOLMACHT :

Om bij alle administraties, en onder meer bij het ondernemingsloket, het Bestuur van de BTW, alle formaliteiten van inschrijving en wijziging te vervullen, werd volmacht gegeven aan boekhoudkantoor Laureys & Co, gevestigd te 2060 Antwerpen, Van Aerdtstraat 56, met ondememingsnummer 0863.952.373, vertegenwoordigd door de Heer LAUREYS Ronald.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Michel SMETS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan hét

Belgisch

Staatsblad

"

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BIOTRI

Adresse
LEOPOLDSTRAAT 51A 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande