BIRD'S EYE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIRD'S EYE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.594.723

Publication

29/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 23.08.2013 13459-0466-011
30/12/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11IU11~rfloiun~~

1 2 792+

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 12 Git., 2014 Griffie

Ondernemingsnr :0824,594.723

Benaming (voluit) :BIRD'S EYE

(verkort):

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel :2610 Antwerpen-Wilrijk, Sint-Augustinuslaan 33

(volledig adres)

Onderwerpen) akte: OMVORMING IN EEN BVBA -. GOEDKEURING STATUTEN - ONTSLAG ZAAKVOERDER - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor meester Thierry Raes, geassocieerd Notaris te Antwerpen-Wilrijk op 11/12/2014, neergelegd vôôr registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder firma "BIRUS EYE", gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Sint Augustinuslaan 33, met eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

Eerste besluit

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met zeventien duizend zeshonderd euro (17,600,00 EUR), om het kapitaal van duizend euro (1,000,00 SUR) te brengen op achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van een deel van de overgedragen winst.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

Tweede besluit

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zeventien duizend zeshonderd euro (17.600,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 SUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. Derde besluit

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerders, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door een bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PARMENTIER GUY, gevestigd te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder, de heer Parmentier Guy, bedrijfsrevisor, op 5 december 2014, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 13 november 2014.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen. Het verslag van de zaakvoerders, de staat van actief en passief afgesloten per 13 november 2014 en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

DE BESLUITEN VAN HET VERSLAG VAN VOORNOEMDE BEDRIJFSREVISOR LUIDEN ALS

VOLGT:

"BESLUIT

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, ter gelegenheid van de omvorming van de Vennootschap onder Firma "BIRD'S EYE" tot een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

kan ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en onder voorbehoud van alle eventueel niet-geboekte claims, verbintenissen en belastingen:

1. Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 13 november 2014 van genoemde vennootschap die het bestuursorgaan van de vennootschaap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2. Dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake

het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, een netto-vermogenstoestand ten bedrage van 41.482,90 EUR blijkt en niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

3. Dat het netto-actief van de vennootschap per 13 november 2014 HOGER is dan het op die datum uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 EUR en dit ten belope van 40.482, 90 EUR. ".

Vierde besluit

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen waarbij haar rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en- vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de vennootschap onder firma werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0824.594.723 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 13 november 2014.

Alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de vennootschap onder firma, werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

Vijfde besluit

De vergadering besluit een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, waarvan de tekst als volgt luidt:

"STATUTEN

HOOFDSTUK T : RECHTSVORM  NAAM  ZETEIS  DOEL  DUUR

Artikel 1. - Rechtsvorm - naam

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming BIRD'S EYE.

Artikel 2. - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Sint-Augustinuslaan 33.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het aanvragen, lanceren, uitbouwen en beheren van websites, samenstellen van webstekken, in het bijzonder webhosting en het verkopen van domeinnamen. Het ontwerpen van publicitaire teksten, slogans, huisstijl, verpakking, illustraties, posters, gadgets, logo's en artikelen.

Het samenstellen, opslaan en analyseren van databanken

Het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans, het uitbaten van een publiciteitsagentschap via alle mogelijke media, het maken en uitgeven van drukwerk.

De ontwikkeling van, opleiding in, adviesverlening in, aankoop, verkoop, huur, import, export, groot- en kleinhandel, verhuur, leasing, uitbating en in licentie geven of nemen en onderhoud van software, hardware, databanken, netwerk- en/of websites, eutomatisatieprojecten, telecommunicatieprojecten,

Voor-

behouden

aa* het

Ételgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

computerspellen, computers, netwerken en alle toebehoren en materialen, voor private of professionele doeleinden, in de private of publieke sector, uitvoeren van software integratie en workflow planning.

Assemblage van computerapparatuur onder eigen werknaam en de commercialisatie ervan.

Adviesverlening, ontwikkelen, expertise, consultancy, administratie, tekstverwerking, beheer, studie, organisatie, informatie en prospectie inzake webdesign en grafisch ontwerp.

Zowel voor eigen rekening als die van derden of in deelname met derden, zowel in België als in het buitenland.

De aankoop, verkoop, invoer en uitvoer, fabricage, verwerking, installatie en distributie van alle materialen, artikelen, voorwerpen, toestellen en producten in het kader van de sector duiksport.

Het ontwikkelen, fabricage, herstellen en onderhoud van duikmateriaal. Uitvoeren van duikwerken, duiksupervisie en duikinspectie. De groot- en kleinhandel en de verhuur van alle goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan de duiksport in het algemeen.

Het organiseren van stages, opleidingen, reizen, cursussen in het binnen- en buitenland, het geven van lessen en seminaries. Het opleiden van sportduikers. Onderhoud en herstelling van alle mogelijke installaties en toestellen die verbonden zijn met de sector duiksport. Het uitbaten van een duikshop.

Zowel voor eigen rekening als die van derden of in deelname met derden, zowel in België als in het buitenland.

Bovenvermelde opsommingen zijn louter informatief en niet limitatief.

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en volgens alle modaliteiten die zij het best geschikt zal achten.

Alle voorgaande aanduidingen en opsommingen zijn niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard. Ze dienen zo breed mogelijk opgevat te worden, daarin begrepen in het algemeen aller commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maat.chappelijk doel van de vennootschap, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van dien aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven. De vennootschap mag bijgevolg en al dan niet mits vergoeding optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met of zonder zakelijke en/of persoonlijke zekerheden, behoudens de wettelijke bepalingen ter zake. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving ter zake. Artikel 4. - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK II : KAPITAAL -- AANDELEN

Artikel 5. - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (I00) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één /honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11. - Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde woensdag van de maand juni om 17 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Voor-bthouden aan het ~élgisch

Staatsblad

30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

jlagen bij het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

~ë gíf sëh`

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

r ~

Luik B - vervolg

Artikel 14. - Stemrecht - vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 21. - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 22. - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Artikel 23. - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 25. - Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 26. - Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voos` de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 28. - Ontbinding en vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of idoen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Zesde besluit

x

" "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Voor i behouden aan het l Be gisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

De vergadering aanvaardt het ontslag vanaf heden van de beide zaakvoerders van de vennootschap onder firma, met name, mevrouw DAELEMANS Jozefien en de heer NÜIJTEN Marc, beiden wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Sint-Augustinuslaan 33. Bij afzonderlijke stemming wordt hen kwijting verleend voor het uitoefenen van hun mandaat van zaakvoerder tot op heden.

Zevende besluit

De vergadering besluit de hierna vermelde personen te benoemen vanaf heden en voor onbeperkte duur als niet-statutaire zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BIRD'S EYE:

1) mevrouw DAELEMANS Jozefien, voornoemd;

2) de heer NUIJTEN Marc, voornoemd.

De vergadering beslist dat hun mandaat onbezoldigd zal worden uitgeoefend behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Beiden zijn hier aanwezig en verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Zij verklaren verder niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de uitoefening van dit mandaat verzet.

Achtste besluit

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande besluiten uit te voeren.

Negende besluit

De vergadering verleent bijzondere volmacht, met de macht om afzonderlijk te handelen, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOEKHOUDKANTOOR ANDRIES - SAMAN, met zetel te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Boomsesteenweg 225 (ondernemingsnummer 0434.634.036), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte, verslag bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerder met staat van activa en passiva, Geassocieerd notaris Thierry Raes

26/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Duri,*!ls~~v, ter grs'fffo von do ikcieon~t van fioQjrhQniki te iin;'i,vorpen, ©p

4 Q

Gr~~e ~Ou.al

II1 II II U II HI III I1 I I

*11162209*

Vc bec

aar

Bell Staal

ia

Ondememingsnr : 0824.594.723

l3enerlEing

(voluit) : BIRD'S EYE

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : DICHTERSSTRAAT 7 2610 WILRIJK

Onderwerp aCc4e : verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering de dato 29/09/2011. Met eenparigheid van stemmen wordt onderstaand punt aangenomen en goedgekeurd:

- Met ingang vanaf heden, in het bijzonder, 29 september 2011 wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar Sint-Augustinuslaan 33, 2610 WILRIJK.

Ondertekend,

NUIJTEN Marc

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 26.08.2016 16489-0481-013

Coordonnées
BIRD'S EYE

Adresse
SINT-AUGUSTINUSLAAN 33 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande