BISSCHOPS

Divers


Dénomination : BISSCHOPS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 437.237.792

Publication

30/04/2014
ÿþMod Wosd

maken kopie

? in de bijlagen bij het Belgisch S . - _ " - " - . - t-t

na neerlegging ter gri 4tecfike. gel t- -

_ VAN KOOPHANOE1.

1 7 APR, 2414

ANTINERpEN afdeling TURNHOUT De Grlftief

Griffie

1 0 1510*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0437.237.792.

Benaming

(voluit) : BISSCHOPS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2440 Geel, Herentalseweg 44

(volledig adres)

Onderwerp akte : (VRIJWILLIGE) ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR(S) - EINDE MANDAAT BESTUURDERS

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op achtentwintig maart twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap BISSCHOPS gevestigd te 2440 Geel, Herentalseweg 44, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op éénendertig maart negentienhonderd negenentachtig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig april daarna onder het nummer 890429-467 en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door notaris Anne-Mei Szabé te Turnhout op drieëntwintig december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tien januari tweeduizend en twaalf onder het nummer 12007598, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING. VERSLAGEN.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter zichzelf van het voorlezen van

a) het bijzonder verslag van de raad van bestuur waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in voormelde agenda; aan dit bijzonder verslag is een staat van activa en passiva gehecht, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 31 december 2013, hetzij minder dan drie maanden voor het besluit tot ontbinding van vandaag.

b) het verslag van de Burg Ven, BVBA Stefan Michiels, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2590 Berlaar, Dorpsstraat 61 bus 1, aangewezen door de raad van bestuur, over de staat waarop de activa en passiva van de vennootschap werden samengevat, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 31 december 2013, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de Raad van Bestuur van de vennootschap NV BISSCHOPS een staat van activa en passiva per 31 december 2013 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 488.426,85 EURO en een netto-actief van 448.224,76 EURO na vermelding van het nog niet door de Algemene Vergadering goedgekeurde resultaat van de vennootschap over de periode 01 januari 2013 tot en met 31 december 2013 onder het Eigen Vermogen en waarbij de liquidatiebelasting die bij de sluiting van de vereffening verschuldigd zal zijn niet als een afzonderlijke rubriek onder de schulden werd geboekt.

Op grond van de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van de financiële gevolgen van eventuele controles inzake Vennootschapsbelastingen en/of BTW en/of sociale zekerheid over de boekjaren die de datum van de boekhoudkundige staat voorafgaan en die een invloed kunnen hebben op de volledigheid, getrouwheid en de juistheid van de boekhoudkundige staat en onder voorbehoud van het niet voorzien in de Staat van Activa en Passiva per 31 december 2013 van de kosten van de vereffeningsprocedure.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Heist-op-den-Berg, 25 maart 2014

Burg. Ven, BVBA STEFAN MICHIELS

(getekend) S, Michiels

Bedrijfsrevisor

lesten_ai3ndeeJhQuder_erke_ntJennis_te_lleb_Qn_mo_deze joelde YeÉgen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ Y ~

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig artikel 181, §4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris

na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe

onderhavige vennootschap krachtens artikel 181, §1, van voormeld Wetboek gehouden is.

TWEEDE BESLUIT. (VRIJWILLIGE) ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING.

Na cie uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering om de

vennootschap (vrijwillig) te ontbinden.

Bijgevolg wordt de vennootschap in vereffening gesteld en bestaat zij vanaf heden nog enkel voor haar

vereffening.

Alle documenten uitgaande van de vennootschap vanaf vandaag zullen moeten vernielden dat de

vennootschap in vereffening is (gesteld).

DERDE BESLUIT. BENOEMING VAN VEREFFENAAR(S).

A. De algemene vergadering beslist als vereffenaar van de vennootschap te benoemen en aan te stellen onder voorbehoud of onder opschortende voorwaarde van bevestiging of homologatie van de benoeming door de voorzitter van de rechtbank van koophandel te Turnhout:

De heer BISSCHOPS Jozef Josephina Maria, geboren te Tumhout op drieëntwintig oktober negentienhonderd vijftig, rijksregisternummer 50.10.23-229.07, wonende te 2460 Kasterlee, Kloosterstraat 54B, zijnde voornoemde aandeelhouder sub 1, hier aanwezig.

Hij verklaart en bevestigt

* niet veroordeeld te zijn geweest wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek (betreffende misdrijven die verband houden met de staat van faillissement);

* niet veroordeeld te zijn geweest wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen;

* geen bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige te zijn geweest die niet tijdig rekening en verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend;

dat hij niet failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben gekregen;

* dat hij geen gevangenisstraf (zelfs met uitstel) heeft opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

Hij verklaart deze opdracht van vereffenaar uitdrukkelijk te aanvaarden,

B. De algemene vergadering beslist vervolgens voornoemde heer Jozef Bisschops, als bijzonder lasthebber van de vennootschap aan te stellen met machtiging om het verzoekschrift namens de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en in te dienen overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT. MACHTIGING.

A. De algemene vergadering beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn of haar mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij of zij mag dus alle handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing of machtiging van de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin die vereist is en/of dit wordt voorgeschreven.

Hij of zij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen; hij of zij mag verzaken aan of afstand doen van aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling of kwijting van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, elk verzet of andere belemmeringen.

De veretienaar wordt ontslagen van de verplichting om een inventaris op te maken en mag zich aan de maatschappelijke boeken en geschriften van de vennootschap houden.

Hij of zij mag eveneens alle corrigerende of aanvullende akten ondertekenen ingeval van vergissing, verzuim of onnauwkeurigheden in de verwoording van de goederen en rechten die door de vereffenaar in andere vennootschappen zou worden ingebracht en de modaliteiten bepalen waarop de algemene vereffeningsvergaderingen kunnen worden bijgewoond.

Hij of zij mag, onder zijn of haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen of doeleinden een gedeelte van zijn of haar macht die hij of zij zal bepalen, overdragen aan één of meer derden-lasthebbers voor de duur die hij of zij vaststelt.

Aile akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zelfs die akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door de vereffenaar die daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken.

B, De duur van de opdracht van de vereffenaar(s) geldt voor onbepaalde termijn tot beëindiging van de hem/haar (hun) opgedragen taak. De vereffenaar mag ook na de afsluiting van de vereffening alle formaliteiten en handelingen stellen die na de sluiting van de vereffening door de wet (zouden) opgelegd zijn.

C. Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

VIJFDE BESLUIT. ONTSLAG EN KWiJTiNG/DECHARGE  EINDE MANDAAT BESTUURDERS.

Ten gevolge van de ontbinding en in vereffeningstelling neemt de algemene vergadering tenslotte kennis

van het einde (van rechtswege) van het mandaat van de bestuurders, zijnde:

- de heer Jozef Josephina BiSSCHOPS, voornoemd;

- mevrouw Magdalena Maria BISSCHOPS, voornoemd;

- voormelde naamloze vennootschap IMMO BISSCHOPS, gevestigd te 2460 Kasterlee, Tielendorp 66 met ondernemingsnummer 0437.200.774, vertegenwoordigd zoals voormeld.

Kwijting en décharge voor het beheer tijdens de periode voorafgaand aan huidige ontbindingsdatum kan door de algemene vergadering later worden verleend bij de goedkeuring van de jaarrekening of bij de (onderhandse) sluiting van de vereffening van de vennootschap,

ZESDE EN LAATSTE BESLUIT. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

De algemene vergadering verleent alle machten en bevoegdheden aan de vereffenaar, en verleent eveneens alle machten en bevoegdheden aan BVBA BENILCO, met zetel te Kessel, Radiostraat 4 vertegenwoordigd door de heer Benjamin Aarts, evenals aan de bedienden, aangestelden of Lasthebbers, ieder met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om aile verrichtingen te doen wat nodig is voor de uitvoering van huidige akte en in het bijzonder maar daartoe niet beperkt, alle verklaringen af te leggen en alle eventuele documenten neer te [eggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele schrapping van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als handelsonderneming, en verder om al het nodige te doen bij alle (andere) bevoegde overheidsdiensten (waaronder de BTW-Administratie) met het oog op een eventuele schrapping van de vennootschap als handelsonderneming of met het oog op de aangifte van stopzetting van werkzaamheid.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte (vrijwillige) ontbinding, invereffeningstelling, benoeming vereffenaar(s), einde mandaat bestuurders - afschrift van de beschikking betreffende de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar(s) - bijzonder verslag van de raad van bestuur - verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I.

Voorbehouden '- aan het

f=elgisch Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2013 : TU062109
16/07/2012 : TU062109
10/01/2012 : TU062109
29/07/2011 : TU062109
20/07/2011 : TU062109
07/07/2010 : TU062109
08/09/2009 : TU062109
30/07/2008 : TU062109
09/07/2007 : TU062109
13/07/2006 : TU062109
01/03/2006 : TU062109
13/07/2005 : TU062109
20/07/2004 : TU062109
10/07/2003 : TU062109
05/07/2002 : TU062109
31/10/2000 : TU062109
15/07/2000 : TU062109
25/03/2000 : TU062109
03/07/1999 : TU062109
03/09/1994 : TU62109
31/03/1994 : TU62109
01/01/1992 : TU62109
29/04/1989 : TU62109

Coordonnées
BISSCHOPS

Adresse
Zetel : 2440 Geel, Herentalseweg 44

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande