BISTRO 33

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BISTRO 33
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.712.804

Publication

11/05/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
21/02/2012
ÿþ Mat Wad 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

r

iii 1111111 1111 1111111

*12042073*

ft,wpdefid ter griffie vat de Ratifiant van Koopfranded hetworpou. ~

0 8 FER, 2012

Griffie

Ondememingsnr : 835.712.804

Benaming

(voluit) : BISTRO 33

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Groenplaats 33, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel, ontslag zaakvoerder

De Bijzondere algemene vergadering gehouden op 20 November 2011, heeft unaniem beslist, vanaf heden om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Klapdorp 284 Bus 2, 2000 Antwerpen.

Tevens wordt er beslist om Mevr. Van Bael, Gerda Maria Jacquelina, wonende te Duffel, Beekaardstraat 10 ontslag te geven als zaakvoerder, er wordt haar de volledige kwijting gegeven voor haar gevoerde beleid.

Voor echt verklaard,

Zaakvoerder

Patrick De Swert

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Billagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexe du Moniteur_belge

26/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11302849*

Neergelegd

21-04-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Bistro 33

0835712804

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2000 Antwerpen, Groenplaats 33

Onderwerp akte: Oprichting  Aanstelling zaakvoerders

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op eenentwintig april

tweeduizend elf, neergelegd op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat

l. De sub 4. nagemelde personen een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  Bistro 33 .

2. De vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Groenplaats 33.

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

4. De vennoten/oprichters zijn :

1. Mevrouw VAN BAEL, Gerda Maria Jacquelina, wonende te 2570 Duffel, Beekaardstraat 10;

2. De heer DE SWERT, Patrick, wonende te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 98 bus 203.

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt.

Het is tot beloop van zesduizend tweehonderd euro gestort.

De vennoten die hun inbreng niet hebben volgestort hebben zich verbonden de volgende bedragen bij te

storten:

- mevrouw Gerda Van Bael voormeld : duizend tweehonderd veertig euro;

- de heer Patrick De Swert voormeld : elfduizend honderd zestig euro.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

eenendertig december tweeduizend twaalf.

8. - Als zaakvoerders van de vennootschap zijn aangesteld:

1/ mevrouw Gerda Van Bael voornoemd ;

2/ de heer Patrick De Swert voornoemd ;

De mandaten gelden voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en nemen een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan elk van hen volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

- Als bijzondere mandatarissen, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, werden aangesteld: de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Boekhoudkantoor Walter Van Immerseel , met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Korenmarkt 35, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-belastingplichtige.

9. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :

 De vennootschap heeft tot doel :

De uitbating, het beheer en de inrichting van alle drank- en eetgelegenheden, in al haar vormen, zoals onder meer verbruikssalons, restaurants, bistro s, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuur van feestzalen, de bereiding en verkoop, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten en van alle mogelijke dranken, alcoholische en niet alcoholische, en van met het voorgaande aanverwante artikelen.

Het oprichten en uitbaten zowel in binnenland als in het buitenland, van één of meerdere horecabedrijven (hotel, restaurant en drankgelegenheden) in de meest ruime zin van het woord.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De uitbating van een eethuis, bistro, snackbar, verbruiksalon, tea-room en cafetaria, omvattende onder meer : de verkoop van bereide schotels, wafels, pannenkoeken, roomijs, consumptieijs, mosselen, belegde broodjes en aanverwante artikelen; alsook van wijnen, geestrijke en andere dranken en het inrichten van banketten, het bedelen van koude en/of warme bereide schotels, spijzen en dranken.

Het beheer, de uitbating, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, hetzij op verzoek van derden, van alle mogelijke horecagelegenheden en bijhorende recreatieve-, ontspannings- en culturele activiteiten in de meest brede zin.

De vennootschap mag, zonder andere beperkingen, de volledige organisatie van de horecagelegenheden uitwerken, adviezen verlenen betreffende voormelde organisaties alsook betreffende de inrichting, het handels-en financieel beleid uitwerken, met inbegrip van adviesverlening op het vlak van public relations en promotie.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig aanleggen, uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, huren en verhuren, verkavelen, renoveren, en dergelijke meer, met het oog op het beheer en de opbrengst. Zij mag roerende en onroerende goederen en onroerende rechten vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende en onroerende goederen en waarden. Kortom zij mag alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van roerende en onroerende goederen, alsook roerende en onroerende zakelijke rechten, zonder dat voormelde verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, al dan niet door middel van de uitoefening van een mandaat als bestuurder, volmachtdrager, lid van een directiecomité of vereffenaar, en het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtsreeks of onrechtreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

Het bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid in België of in het buitenland.

Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

11. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald in de oproeping, op één april om veertien uur.

Is deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

FILIP HOLVOET  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD : - expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BISTRO 33

Adresse
KLAPDORP 284, BUS 2 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande