BISTRO 4

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BISTRO 4
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.585.692

Publication

12/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 05.08.2014 14401-0104-017
20/01/2014
ÿþ É. Mod Word Iii

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad













*14018825*



Ondernemingsnr : 0848.585.692

Benaming

(volut) : BISTRO 4

(verkort)

BRUSSEL

0 9 JAN 2014

Griffie

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Drietorenstraat 26 bus 1, 1840 LONDERZEZL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het Verslag van de Zaakvoerder gehouden op de maatschappelijke zetel dd, 9 december 2013 blijkt dat met éénparigheid van stemmen de zaakvoerder beslist heeft om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Drietorenstraat 26 bus 1 te 1840 LONDERZEEL naar 2610 WILRIJK, Heistraat 16 en dit ingaande vanaf heden.

VAN RIEL Vincent

Zaakvoerder o

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het,

Belgisch Staatsblad

*iaieztzi*







BRVSSIL,

21 SER2412

Ondernemingsnr : 0848.585.692

Benaming

(voluit) : BISTRO 4

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Drietorenstraat 26/1, 1840 LONDERZEEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Notulen uit de Buitengewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap d.d. 30 augustus 2012 blijkt dat:

De zaakvoerders beslissen te benoemen tot zaakvoerder, mevrouw Ann NUYTS, wonende te 2550 KONTICH, Keizershoek 340/2, met rijksregisternummer 78.07,15-330-34, vanaf heden. Haar mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend, voor onbepaalde duur. Hetwelk zij aanvaardt.

Erik WILLEKENS

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/09/2012
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) :BISTRO 4

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :1840 Londerzeel  Drietorenstraat 26 bus 0001

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor meester CAROLINE DE CORT, geassocieerd notaris met standplaats Antwerpen-Wilrijk op 30/08/2012, neergelegd v66r registratie, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming van "BISTRO 4" te 1840 Londerzeel, Drietorenstraat 26 bus 0001werd opgericht door:

De heer WILLEKENS, Erik Alfons Pauline, geboren te Schoten op 3 oktober 1973, echtgenoot van mevrouw NUYTS Ann, wonende te 2550 Kontich, Keizershoek 3401B002,

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract. "

De heer VAN RIEL, Vincent Fernand Ivan Jeannine Marie José André Sebastienne, geboren te Antwerpen-Wilrijk op 31 augustus 1970, ongehuwd, wonende te 1840 Londerzeel, Drietorenstrtaat 26 bus 0001.

STATUTEN.

De oprichters verklaren de statuten van de vennootschap als volgt te bepalen:

A. BENAMING - DUUR - ZETEL - DOEL

Artikel 1

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming van "BISTRO 4".

Artikel 2

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur ingaande op heden. Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, getroffen zoals inzake wijziging der statuten.

Artikel 3.

De werkelijke zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 1840 Londerzeel, Drietorenstraat 26 bus 0001. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder. De zetelverplaatsing wordt openbaar door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen:

- de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikerssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke Koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen,

het aan- en verkopen, huren en verhuren, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigen beheer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i 19111111111111N 1111

" iais~sas*

rj 1 SEP 2012

BRUSSEL

Griffie

111

oá'4y 5g5 6S2

Ondernerningsnr :

Luik B - vervolg

Dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen,

Zij mag zich eveneens voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, wat dit laatste betreft doch met uitzondering van deze activiteiten waarvoor een bijzondere toelating is vereist.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

B. KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op VIJFENVEERTIG DUIZEND EURO (45.000,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal is bij de oprichting in speciën volgestort ten belope van negenduizend euro (9.000,00 EUR).

D. BESTUUR - TOEZICHT

Artikel 13

De vennootschap wordt bestuurd door minimum één zaakvoerder, die benoemd wordt door de algemene vergadering die de duur van zijn mandaat bepaalt. Zij zijn herkiesbaar. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Artikel 14

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Zelfs indien er meer dan één zaakvoerder is aangesteld, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Ook het dagelijks bestuur komt toe aan ieder zaakvoerder, individueel handelend. Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van drieduizend euro (3.000,00 EUR) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee (2) zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheden kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

E. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 19

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de lste maandag van de maand juni om 11 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De enige vennoot zal te allen tijde de statuten kunnen wijzigen mits naleving van de wettelijke voorwaarden en zal in het algemeen alle bevoegdheden uitoefenen van de algemene vergadering.

Artikel 21

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een vennoot, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij statuten of de wet bepaalde formaliteiten heeft verricht om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

De enige vennoot kan zich niet laten vertegenwoordigen bij het uitoefenen van de bevoegdheden van de algemene vergadering.

Artikel 22

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 23

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders, of bij afwezigheid van de zaakvoerders, door de oudste der aanwezige vennoten. De voorzitter duidt de secretaris en de stemopnemers aan.

Artikel 25

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Artikel 26

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit, Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering of enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering maggeschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto:_,

Vrar-behoyden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. G. ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 27

Het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht in een verslag door de zaakvoerder dat vermeld wordt op de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissaris of bij zijn ontstentenis, de bedrijfsrevisor of een accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut der Accountants en belastingsconsulenten die door de raad van bestuur wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Indien er bij de ontbinding van de vennootschap geen vereffenaars zijn benoemd, zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering of enige vennoot van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. TIJDELIJKE BEPALINGEN » BENOEMINGEN.

En na de vennootschap aldus te hebben opgericht, zijn de vennoten aanwezig als gezegd, in algemene vergadering bijeengekomen en hebben beslist het aantal zaakvoerders voor de eerste maal vast te stellen op één (1) en vooralsnog geen commissaris aan te stellen. Zo worden volgende besluiten genomen, doch dit alles onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen:

1. Eerste boekiaar:

Het eerste boekjaar gaat in op heden om te eindigen op 31 december 2013.

2. Eerste algemene vergadering:

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in 2014, overeenkomstig de statuten.

3. Benoeming_zaakvoerder:

De algemene vergadering beslist het aantal zaakvoerders voor de eerste maal vast te stellen op twee

en benoemt tot zaakvoerders voor onbepaalde duur:

1) de heer WILLEKENS Erik, voornoemd;

2) de heer VAN RIEL Vincent, voornoemd.

Beiden zijn hier aanwezig en verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Hun mandaten zijn onbezoldigd totdat de algemene vergadering of enige vennoot hierover anders

besluit, overeenkomstig de statuten.

Zij verklaren verder niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de uitoefening van dit

mandaat verzet.

4. Controle: Uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt volgens de oprichters, dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria van artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dientengevolge wordt geen commissaris benoemd en is artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen toepasselijk.

Bijzondere volmacht

De oprichters geven volmacht met recht van indeplaatsstelling, aan de codperaiieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Maeriën, Ghilain & Partners" te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69 NO, teneinde alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belastingadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale wetgeving, te regelen naar aanleiding van de onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

Voor ontledend uittreksel,

Samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte, Geassocieerd Notaris Caroline De Cort





03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 27.01.2016 16032-0054-016
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 30.08.2016 16530-0520-016

Coordonnées
BISTRO 4

Adresse
HEISTRAAT 16 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande