BITSHIFT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BITSHIFT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.841.886

Publication

22/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

zowel in België als in het buitenland.

Zij kan tevens functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Duur: onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen die elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op het ganse kapitaal werd ingeschreven in geld door de oprichters en het kapitaal werd volstort ten belope van 6.200¬ .

Een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gestort of overgeschreven door de inschrijvers op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis kantoor te Antwerpen(Borgerhout), zoals blijkt uit het bewijsstuk met rekening nummer BE22 0017 3896 2547 afgeleverd op 2 oktober 2014.

Deze deponering werd bevestigd door de notaris, zoals blijkt uit het bewijs van die deponering dat aan de instrumenterende notaris overhandigd werd.

Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december

Reserves: Van de netto-winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Winstverdeling: Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen. Verdeling overblijvende saldo na vereffening: Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen. Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten. De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend. De opdracht van de zaakvoerders is bezoldigd, met uitzondering van de eerste zes maanden vanaf de oprichting van de vennootschap waarin de opdracht van de zaakvoerders onbezoldigd zal zijn, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.(art. 14)

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd.

Jaarvergadering: Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de laatste donderdag van de maand mei om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging voor onbekwamen, mag een vennoot zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon die zelf vennoot moet zijn en die in het bezit is van een bijzondere schriftelijke volmacht die de agenda van de vergadering bevat. Rechtspersonen mogen vertegenwoordigd worden door personen die geen vennoten moeten zijn.

OVERGANGSBEPALINGEN  BESLISSINGEN

A)Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van

de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen tot en met 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

B) De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd:

1. voornoemde heer MOLS Enzo, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Waterbaan 103.

2. voornoemde heer MAXWELL Thomas Victor, wonende te 2170 Antwerpen (Merksem), Du Chastellei 30.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elke zaakvoerder kan individueel handelend rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking. De opdracht van zaakvoerders is bezoldigd, met uitzondering van de eerste zes maanden vanaf de oprichting van de vennootschap waarin de opdracht van de zaakvoerders onbezoldigd zal zijn, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. Zij hebben hun opdracht aanvaard en medegedeeld dat niets zich hiertegen verzet.

C) Aan Boekhoudkantoor Deruytter VOF, gevestigd te 2540 Hove, Eglantier 3, wordt, met de mogelijkheid tot indeplaatsstel­ling, een bijzondere volmacht verleend teneinde via een ondernemingsloket het nodige te doen voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen dewelke formaliteiten naar aanleiding van de oprichting van deze besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid dienen te worden vervuld, alsmede voor het aanbrengen later van eventuele wijzigingen van de gegevens aangaande de vennootschap, bij gezegde instanties.

D) De vergadering verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het

wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 augustus laatstleden. Deze overneming zal slechts effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voorgaande beslissingen worden getroffen onder de opschortende voorwaarde van het bekomen door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van deze oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Antwerpen. Gezegde beslissing zal derhalve pas uitwerking hebben vanaf de datum van voormelde neerlegging.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(get.) Julie DE HERDT, geassocieerd notaris te Hove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1° bis W. Reg.

Coordonnées
BITSHIFT

Adresse
WATERBAAN 103 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande