BITTERSWEET

Société en commandite simple


Dénomination : BITTERSWEET
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 840.286.056

Publication

08/04/2014
ÿþ = mwwordro

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

_ jecrgelegd griffie von de van keephondel te Aniwerpen, op

Griffie 2 7 mn 2014

Ondememingsnr : 0840.286.056

Benaming

(voluit) : BITTERSWEET

(verkort):

Redntsvonm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Louizastraat 10, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

onderwerp akte: Ontbinding - Vereffening - Sluiting vereffening

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 31 januari 2014:

EenstebesiisoinQ. Op verzoek van de beherend vennoot beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen de vennootschapi

vroegtijdig te ontbinden zodat zij vanaf 31 januari 2014 enkel nog zal bestaan voor de noodwendigheden van!

haar vereffening. Tweede beslissing. De vergaderin beslist om géén vereffenaar aanUamÓa|endoordepmmoivaenoctivavandevennootsuhapen(

de rechten en plichten eraan verbonden, volledig worden overgenomen door de vennoten Derde beslissing. De beherend ven noot verklaart dat er geen schulden meer te vereffenennoch dat er baten te innen zijn

die niet begre Ü in de staat van actief en passief opgesteld op 31-01-2014 en waarvan de vennoten verklareni

NerbU alle schulden on lasten van de vennootschap aan te zuiveren en eventuele vorderingen te innen in verhouding tot hun aandeel.

Vierde beslissing.

Door het ontbreken van de noodwendigheid om de vennootschap verder te laten bestaan uit noodzaak van de vereffening, gezien de hoofdelijke aansprakelijkheid van de vennoten en de verbintenis van de vennoten, wordt de vereffening heden onmiddellijk afgesloten en de vennootschap definitief ontbonden.

Vijfde beslissing.

De ontbinding en vereffening stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de beherend vennoot-zaakvoerder in functie.

Zesde beslissing.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen ten minste vijf jaar bewaard worden door mevrouw Shany Van Sande, wonende te 2000 Antwerpen, Loulzastraat 10.

De voorzitter, ontslagnemend beheren vennoot en zaakvoerde

Shany Van Sande

Wordt mee neergelegd: notulen van de buitengewone algemene vergadering van 31 januari 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/10/2011
ÿþ Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IY I IIIII IIII ICI VIII

*11162285*

behc

aar

Bel! Sta

N'orgrPogIÎ

vara K{,opliadoi rw ~....:~~~,~dt, op

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

840-2,86-056

BitterSweet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Louizastraat 10, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Oprichting

Heden een september tweeduizend en elf is tussen de ondergetekenden:

Mevrouw Van Sande Shany, rijksregisternummer 81.07.12-186.40; geboren te Turnhout op 12 juli 1981, wonende te 2000 Antwerpen, Louizastraat 10;

De heer Hens Kris, rijksregisternummer 70.08.20-067.83, geboren te Turnhout op 20 augustus 1970, wonende te 2000 Antwerpen, Louizastraat 10.

overeengekomen om een gewone commanditaire vennootschap op te richten onder de firmanaam "BitterSweet" met zetel te 2000 Antwerpen, Louizastraat 10; waarvan het maatschappelijk kapitaal werd: vastgesteld op HONDERD EURO (¬ 100,00) en is verdeeld in HONDERD aandelen met een nominale waarde; van EEN euro per aandeel.

De ondergetekenden verklaren op het maatschappelijk kapitaal in te tekenen als volgt:

Mevrouw Van Sande Shany, voornoemd, voor negenennegentig euro op negenennegentig aandelen;

De heer Hens Kris, voornoemd, voor een euro op een aandeel;

Totaal: honderd aandelen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van HONDERD EURO waarop zij'

hebben ingeschreven, bij oprichting volledig werd volgestort, welk bedrag vanaf heden ter beschikking is van de vennootschap.

Zij verklaren de statuten van de vennootschap vast te stellen als volgt:

De vennootschap heeft de vorm van een gewone commanditaire vennootschap en draagt de firmanaam "BitterSweet".

Mevrouw Van Sande Shany is beherende vennoot. Zij is hoofdelijk en onbeperkt verantwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. De andere deelgenoot is stille vennoot die slechts aansprakelijk is ten" belope van zijn inbreng.

De vennootschap heeft tot doel :

Computerconsultancy-activiteiten.

Verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur (software).

Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer.

Adviesbureau op het gebied van public relations en communicatie, op het gebied van bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering.

Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren.

De vennootschap heeft tevens tot doel :

De groot- en kleinhandel, de aankoop en verkoop, de import en export van voedings- en genotsmiddelen, ongeacht hun aard, herkomst of soort;

Groot- en kleinhandel, de aankoop en verkoop, de import en export van allerlei producten per postorder; de goederen worden naar de koper gezonden, nadat deze zijn keuze heeft gemaakt aan de hand van advertenties, al dan niet gespecialiseerde catalogi, showmodellen of andere vorm van adverteren.

De opsomming is aanwijzend en niet beperkend. Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden en/of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen. Zij mag onder iedere vorm deelnemen in alle bestaande en/of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen. In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als het buitenland. De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden, met het doel van de vennootschap. De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij recht-Istreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de beherende vennoot.

Bij de oprichting werd het kapitaal van de vennootschap vastgesteld op HONDERD EURO; dit wordt vertegenwoordigd door HONDERD aandelen met een nominale waarde van EEN euro per aandeel. De maatschappelijke delen luiden op naam. Op de maatschappelijke zetel wordt een register gehouden van de delen op naam. De eigendom van een deel op naam wordt vastgesteld door een inschrijving in het register. Iedere deelgenoot mag kennis nemen van dat register.

De beherende vennoot treedt op als zaakvoerder en heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De stille vennoot kan geen daden van beheer stellen, zelfs niet krachtens een volmacht.

De beherende vennoot heeft recht op een nader te bepalen vaste en/of veranderlijke vergoeding van zijn kosten ten laste van de algemene kosten.

Tevens kan aan de uitoefening van zijn mandaat een bezoldiging worden toegekend die ten laste valt van de vennootschap en waarvan het bedrag bepaald wordt door de algemene vergadering.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op eenendertig december van ieder jaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt de beherend vennoot de rekeningen en stukken op die voorgeschreven zijn door de Wet.

De jaarvergadering wordt gehouden op de 3de donderdag van juni om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daaropvolgende werkdag.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1.Boekjaar  Jaarvergadering

Het eerste boekjaar gaat in op heden, een september tweeduizend en elf, en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden op de 3de donderdag van juni van het jaar tweeduizend en dertien.

2.Verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 augustus 2011. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, eventueel aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eenmaal de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd.

3. Volmacht

Bij deze wordt aan de heer Guido HELSEN, wonende te 2370 Arendonk, De Horeman 55, en/of mevrouw Heyns Els Maria Jozef, wonende te 2490 Balen, Tenderlo 34, en/of mevrouw Vlaminckx Maria, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Nieuwstraat 27, en/of de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren, zowel voor het verleden, heden als toekomst.

Aldus overeengekomen te Antwerpen op 1 september 2011.

Opgemaakt in drie exemplaren, waarvan iedere partij erkent een exemplaar ontvangen te hebben. Het derde exemplaar is bestemd voor de registratie.

de 2c 1Q2V0.A. c+leA

Van Sande Shany

Coordonnées
BITTERSWEET

Adresse
LOUIZASTRAAT 10 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande