BIWICO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIWICO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.774.980

Publication

07/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 29.04.2014 14111-0316-011
16/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 05.05.2013 13116-0018-011
28/02/2011
ÿþ

[Lei rp3 in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111

" 1131,.."

guelfe' te( grffie von de

kami moi ~1~ ;fatum'«

Griffie Da Driftier.







Ondememingsnr : © 3,3 3 9,75, ygj

Benaming : BIWICO

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 2390 Malle, Schapenstraat 55

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER - VOLMACHTDRAGER - VASTE VERTEGENWOORDIGER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge



Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Karin Poelemans, notaris te Schilde op 14 februari 2011 dat:

1. de Heer EILERS Wilfried Hendrik Alfons, geboren te Mortsel op 17 augustus 1962, en zijn echtgenote

2. Mevrouw CHRISTIAENSEN Beatriis Theresia Jaak Maria geboren te Brecht op 29 juli 1963,

samenwonende te 2390 Malle deelgemeente Westmalle, Schapenstraat 55.

Een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid waarvan de statuten werden vastgesteld als volgt:

1.naam: "Biwico"

2.zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2390 Malle, Schapenstraat 55. De zaakvoerder

kan, zonder statutenwijziging, de zetel verplaatsen in Belgïe.

3.doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel in het Binnenland, de Europese Unie en het Buitenland:

a) Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat:

- de verwerving, de vervreemding, het in lease geven, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de

verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en het verbouwen van onroerende goederen, de procuratie;

- tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met uitsluiting evenwel van handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar, zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, ter bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar;

- het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen, alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten;

- het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet op de mede-eigendom;

- het uitvoeren van expertises betreffende onroerende goederen.

b) Het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen.

c) De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

d) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

o.

.Voorbehouden laars het. Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

e) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand en advies, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen of financieel beheer.

f) Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies, inclusief dit van vereffenaar, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

g) Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer

vervat:

- organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole;

- het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten;

- het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

h) Verpleegkundige activiteiten.

i) Activiteiten van vroedvrouwen.

J) Diensten in verband met menselijke gezondheidszorg.

K) Handel in auto's en lichte bestelwagens.

L) Handelsbemiddeling in auto's en lichte bestelwagens, alsook in bijhorende contracten zoals onderhoudscontracten, verzekeringen, enzovoort.

M) Activiteiten als free-lance verpleegkundige.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties, die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

4. duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur met aanvang op 14 februari 2011.

5. kapitaal : Het kapitaal van de vennootschap dat volledig geplaatst is, bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, ieder met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal, die bij deze oprichting voor volledig en tegen pari werden ingeschreven. Het kapitaal is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

- De Heer Eilers Wilfried voornoemd, heeft ingetekend op vijftig (50) aandelen en stort hiervoor drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR).

- Mevrouw Christiaensen Beatriis voornoemd, heeft ingetekend op vijftig (50) aandelen en stort hiervoor drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR).

Samen: honderd (100) aandelen met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal, te weten achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

6. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten. Als niet-statutaire zaakvoerder werd aangesteld voornoemde Mevrouw Christiaensen Beatriis. De benoemde zaakvoerder heeft haar mandaat aanvaard, en heeft verklaard niet getroffen te zijn door maatregelen die zich hiertegen verzetten.

Haar mandaat is onbezoldigd, voor zover de algemene vergadering niet anders beslist;

Zij oefent deze bevoegdheid individueel uit. Krachtens artikel 14 van de statuten is aan haar volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid gegeven om namens de vennootschap op te treden in of buiten rechte.

De duur van het mandaat van de zaakvoerder is onbeperkt.

7. controle: De controle op de vennootschap zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is door één of meer commissarissen. Zoniet zal elke vennoot individueel ter zetel het normale controlerecht hebben.

Uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt, en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden 4aari heº%u Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

8. jaarvergadering: De gewone algemene vergadering heeft plaats elk jaar op de laatste vrijdag van maart om 20 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

9. boekjaar: Het boekjaar begint op 1 oktober van ieder jaar en eindigt op 30 september van hetvolgende jaar. Het eerste boekjaar begint op 14 februari 2011 en eindigt op 30 september 2012.

10. winstverdeling:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd, terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen. Vaste vertegenwoordiger

Als vaste vertegenwoordiger werd aangeduid genoemde Christiaensen Beatrijs.

Overname verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor ontledend uittreksel  Notaris Karin Poelemans

Samen met dit uittreksel neergelegd:

- afschrift der akte

- uittreksel der akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BIWICO

Adresse
SCHAPENSTRAAT 55 2390 MALLE

Code postal : 2390
Localité : MALLE
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande