BJ VERVOER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BJ VERVOER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.847.316

Publication

24/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

20-02-2015

Griffie

*15303341*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0598847316

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

BJ VERVOER

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte, verleden voor geassocieerd notaris Leo VLAEYMANS te Sint-Katelijne-Waver op zeventien februari tweeduizend vijftien (17/02/2015), nog ter registratie aan te bieden, blijkt dat :

1. Mevrouw NIEWINSKA Wieslawa, geboren te Suraz (Republiek Polen) op zestien december negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 2150 Borsbeek, Sprinkhaanstraat 12. - Echtgenote van de Heer NEYENS Frans Joseph; en,

2. Mevrouw SKARZYNSKA Aneta, geboren te Bialystok (Republiek Polen) op vijftien augustus negentienhonderd achtentachtig, wonende te 2500 Lier, Zodiakstraat 22. - Echtgenote van de Heer BLOMME Dirk;

tussen hen een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "BJ VERVOER", met zetel te 2500 Lier, Zodiakstraat 22.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf zeventien februari tweeduizend vijftien (17/02/2015). Zij mag beginnen te werken vanaf de datum van inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, doch niet vroeger dan één april tweeduizend vijftien.

De vennootschap heeft tot doel:

In hoofdorde :

- alle activiteiten in verband met het vervoeren en repatriëring van mindervaliden en mindermobielen;

- alle activiteiten in verband met het vervoeren en repatriëring van rolstoelafhankelijke personen;

- het uitvoeren van onderhoud, ombouw en inbouwen van alle noodzakelijke aanpassingen van de voertuigen;

- het vervoeren van schoolgaande personen;

- luchthavenvervoer in het algemeen met in het bijzonder voor mindervaliden, mindermobielen en rolstoelafhankelijke personen;

- het organiseren van reizen en uitstappen in het algemeen met in het bijzonder voor mindervaliden, mindermobielen en rolstoelafhankelijke personen.

In bijkomende orde :

- de aan- en verkoop, huur- en verhuur, het beheren van alle roerende van onroerende goederen en alle verrichtingen uitvoeren met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten;

- het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, uitrusten, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen van onroerende goederen evenals alle onroerende transacties, zoals het sluiten van overeenkomsten van opstal en erfpacht, alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing;

- het aangaan en verstrekken van kredieten, leningen en voorschotten onder eender welke vorm, alsmede het waarborgen van en het zich borg stellen voor al haar eigen verbintenissen en alle verbintenissen van derden, vennoten en zaakvoerders door onder meer (maar niet uitsluitend door) het verstrekken van zakelijke zekerheden inclusief (maar niet beperkt tot) het in hypotheek of in pand

Onderwerp akte :

Zodiakstraat 22 2500 Lier

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

te geven van haar goederen inclusief de eigen handelszaak.

- het verlenen van management en adviezen in het algemeen, het optreden als bestuurder en vereffenaar van vennootschappen;

- het optreden als tussenpersoon in de handel, makelaar in goederen, handelsvertegenwoordiging; - het optreden als tussenpersoon met betrekking tot voornoemde activiteiten.

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kan bevorderen of vergemakkelijken, dit alles zowel in het binnen- als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen;

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden. Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn gedeeltelijk volledig volstort door inbrengen in geld door de beide oprichters. Meer bepaald heeft iedere oprichter ingetekend op drieënnegentig (93) aandelen, en heeft hierop zevenduizend euro (¬ 7.000,00) gestort. Het kapitaal werd bijgevolg tot beloop van veertienduizend euro (¬ 14.000,00) volstort.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE58 7340 3956 3679, geopend bij de KBC Bank te Lier, ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door vernoemde instelling op zestien februari tweeduizend vijftien, dat aan de notaris werd overhandigd voor bewaring in het dossier. De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Tot gewone, niet-statutaire zaakvoerder werden benoemd voor onbepaalde tijd:

1. Mevrouw NIEWINSKA Wieslawa, wonende te 2150 Borsbeek, Sprinkhaanstraat 12; en,

2. Mevrouw SKARZYNSKA Aneta, wonende te 2500 Lier, Zodiakstraat 22.

Dezen aanvaardden de opdracht onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Iedere zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht een of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni, om negentien uur (19.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot éénendertig december tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zeventien.

Bijzondere volmacht werd gegeven aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor Mariën", met zetel te 2500-Lier, Antwerpsesteenweg 174, vertegenwoordigd door de Heer Johnny Mariën, de Heer Tom Mariën en/of de Heer Kristof Elst, om het nodige te doen voor het bekomen van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en voor het bekomen van het nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

----- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Leo VLAEYMANS, geassocieerd notaris.

11/05/2015
ÿþ Mai 2.1

In de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

N ~~~~~~EGD

__._...... ..-~-

2 7 APR, 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0598.847.316 Benaming

(voluit) : B3 VERVOER

KECr, T l3ANK van KOOPHANDEL ANTWERPEN, afd M.ECHE.LEN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Zodiakstraat 22, 2500 LIER

Onderwerp akte ; BENOEMING ZAAKVOERDERS

De Bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders van 31 maart 2015 heeft beslist:

De vergadering keurt met eenparigheid van stemmen de benoeming goed van volgende zaakvoerders:

1.BLOMME Dirk, Zodiakstraat 22, 2500 Lier RRnr 82.05.26-425.67

Zij zullen hun functie uitoefenen vanaf 1 april 2015 .

Voor eensluidend, goedgekeurd verslag te Lier, 31 maart 2015.

Skarzynska Aneta

Zaakvoerder

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

IHhIIIHllUIliIUI 1 IIlUHII

*15066893*

I

Coordonnées
BJ VERVOER

Adresse
ZODIAKSTRAAT 22 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande