BJORN 'S EXPRESS PARKWIJK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BJORN 'S EXPRESS PARKWIJK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.870.729

Publication

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 12.08.2013, NGL 08.10.2013 13628-0542-016
21/11/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit): BJC1RN'S EXPRESS PARKWIJK

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2300 Turnhout, Lode Peetersplantsoen 7

: . Y.F.\ri'i Plr" ,NK VAN

KOOPH& ;DEL YUTM-CCUT Griffue

De grii:i :r

Jin1117676*

_____ ____ ____~w...». »-...-.»--.»--....»......J...__~» ...........:.... »»..~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Marcel WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 Mortsel, Eggestraat 28, op 7 november 2011, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "BJ(3RN'S EXPRESS PARKWIJK" werd opgericht als volgt:

AANDUIDING DER VENNOOT:

De heer VAN FRAEYENHOVEN Bjr rn, vertegenwoordiger, geboren te Mortsel op negentien mei

negentienhonderd tweeëntachtig, nationaal nummer 82.05.19 263-51, wonende te 2650 Edegem, Oude Baan 100.1

RECHTSVORM EN NAAM.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "BJÓRN 'S j

EXPRESS PARKWIJK".

ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Lode Peetersplantsoen 7. DOEL De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, j zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op :

" de groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van algemene voedingswaren, vleeswaren, groeten en fruit, textielwaren, alcoholische en niet alcoholische dranken, huishoudelijke artikelen, geschenkartikelen en parfumeriewaren, rookwaren, elektra-artikelen, onderhoudsproducten, schoeisels, schoonheidsproducten, ~ drogisterijartikelen, speelgoed en verlichtingsartikelen, meubelen, en alles wat in de meest ruime zin hieronder begrepen kan worden. Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

" tussenpersoon in de handel;

" de import en export, groothandel, transport over land, water of in de lucht van menigvuldige goederen;

" verhuring van divers materiaal;

" het ontwikkelen, kopen, verkopen, het in licentie geven van octrooien, exclusieve en andere rechten, knowhow en andere aanverwante immateriële vaste activa

" het werken in onderaanneming binnen de sector

" het beheer van haar eigen vermogen zowel roerende en onroerende goederen daaronder verstaan het; 1 verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren, verhuren, promoten, het doen

bouwen of verbouwen evenals welke transacties van elke onroerende goederen. 1 De vennootschap zal haar maatschappelijk doel kunnen realiseren op alle mogelijke wijzen, welke haar het meest geschikt of nuttig lijken; zij mag daarenboven alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende i verrichtingen doen die in verband staan het haar doel of die de verwezenlijking van dat doel kunnen beïnvloeden 1 of vergemakkelijken, zo in het binnenland als in het buitenland, zelfs in voordeel of voor rekening van derden. 1 Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar onroerende goederen, met inbegrip van : het 1 handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en alle andere verbintenissen, zowel van haar zelf als deze van alle derden. De vennootschap mag handelen voor eigen rekening j~in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, als franchisenemer of als verteenwoordi, er_ Zi al bimiddel































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Ivan inbrengen, inschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen int alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die een geheel ander voorwerp hebben of van die aard zijn om de uitbreiding en Î ontwikkeling ervan te bevorderen, en dit zowel in België als in buitenland. De vennootschap mag ook de functies van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

KAPITAAL.

l Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op VIJFENZESTIGDUIZEND EURO

(¬ 65.000,00).

Het is vertegenwoordigd door zeshonderd vijftig (650) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

één/zeshonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

OP VOORMELDE AANDELEN WORDT INGESCHREVEN DOOR:

1. De heer VAN FRAEYENHOVEN Bjürn, wonende te 2650 Edegem, Oude Baan 100, titularis van zeshonderd

vijftig (650) aandelen

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort zijn. De vennootschap beschikt

bijgevolg over een bedrag van VIJFENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 65.000,00).

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet? vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die ' waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is. Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte. ls een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikels 259 en volgende van i het Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten. leder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten. De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding.

ALGEMENE VERGADERING. De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op de tweede maandag van augustus om 21.00 uur of op de I

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn. 1

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar. 1

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, É en zal afgesloten worden op éénendertig maart tweeduizend dertien.

WINST. Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is bepaald in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

BENOEMING ZAAKVOERDER.

Benoeming als gewone zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de heer VAN FRAEYENHOVEN

Bibrn voornoemd:

Voorbehouden aan het ---Sélb i sEÏi-Staatsblad "

" :*oor-

' , " b hoaan lzetn Luik B - vervolg

" -klsW~gic i VASTE VERTEGENWOORD{GER

taatsbaad i

Aanduiding tot vaste vertegenwoordiger: de heer VAN FRAEYENHOVEN Bjdrn, voornoemd.

U ! i Volmacht.

I De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, bvba

! ! ; CALCULI, te 1780 Wemmel, Kerkstraat 27-29, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

De notaris waarmerkt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) geassocieerd notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

1 Afschrift van het proces-verbaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 10.08.2015, NGL 23.09.2015 15601-0532-016

Coordonnées
BJORN 'S EXPRESS PARKWIJK

Adresse
LODE PEETERSPLANTSOEN 7 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande