BK CLEANING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BK CLEANING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.265.146

Publication

07/04/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
30/11/2011
ÿþ! Mail 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

I IA II III 11111 II I fl111 II

X11190160"



aeigCPCrxd P?t griffie van de ReCh

r

~? ~ta.cp,~a,r, û'et 1'e Antwerpen, op ~ 1 ~ {. 7011

Griffie

'

Ondernemingsnr : 0832.265.146

Benaming

(voluit) : BK CLEANING

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpsestraat 80, 2845 Niel

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar : Kioskplaats 68, 2660 Hoboken

Alg. Verg.

25/10/2011

Zaakvoerder

ZEYREK SULEYMAN

U " de leatste bic van Luik c vermelden : Recta : Ncarn en heedan<gheio van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ter aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse " Naam en handtekening

01/09/2011
ÿþ Adad 2.b

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

3~

~S ®~~

~t

Griffie

JJI II DhI VIII MII II I JJ IJ

*11133081*

be

a

B! st<

Ondernemincasnr : 0832.265.146

Benaming

(voiu:f) : BK CLEAN1NG

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vooruitgangstraat 345, 1030 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming zaakvoerder - verplaatsing maatschappelijke zetel - overdracht aandelen

De heer Baysal Ismail wordt ontslagen als zaakvoerder. Er wordt hem kwijting verleend over zijn mandaat. Onmiddellijk wordt de heer Zeyrek Süleyman benoemd tot zaakvoerder.

maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar : Antwerpsestraat 80, 2843 Niel

De heer Baysal Ismail draagt zijn 60 aandelen over aan de heer Zeyrek Suleyman. de heer lvanov Stiliyan draagt zijn 10 aandelen over aan de heer Zeyrek Suleyman.

De heer Zeyrek Suleyman is houder van 70 aandelen.

Alg. Verg.

10/08/2011

Zaakvoerder

ZEYREK SULEYMAN

Op d~ imatsie riz_ van 1eik B vvrnleklell ' Regio : Nelsat7! Bt1 llcodad`;9beid van de instrumenterende notaris, ftctzÍi van de SJvrsct:" ;:ii(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vG" 'rr~gLsllvir^nr 1Fre¬ " ;

Verso ' Naam en narM;uisenirçe

06/01/2011
ÿþf&.

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIMMIRIF91111

2 8 DEC. 2010

BRUSSEL

Griffie

" --Y

r-

Ondernemingsnr

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

I 26546

Benaming :

(voluit): BK Cleaning

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1030 Brussel, Vooruitgangstraat 345

~

71.J'

1.. Onderwerp akte : OPRICHTING

e



.., Tekst :

Uit een akte, verleden voor Notaris Jean-Marie De Meulder te Antwerpen, op 22 december 2010, blijkt dat

1. de Heer BAYSAL, Ismail, geboren te Antwerpen op 20 februari 1982, identiteitskaart nummer 591-

1780045-03, sl

ongehuwd, wonende te 2660 Antwerpen (Hoboken), Dillesstraat 67

2. de Heer IVANOV, Stilivan, geboren in Bulgarije op 22 januari 1979, Bulgaars identiteitskaart 1 nummer 196167018, ongehuwd, wonende te 1030 Brussel (Schaarbeek), Vooruitgangstraat 345 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "BK Cleaning".

1 Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. Voornoemde Heer Ismail Baysal, titularis van negentig (90) aandelen

2. Voornoemde heer Stiliyan Ivanov, titularis van tien (10) aandelen

Totaal honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van één / derde i

(1/3e). j

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (E ÿ 6.200,00). Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de vennootschap in oprichting bij Dexia Bank. ZETEL De zetel is gevestigd te 1030 Brussel, Vooruitgangstraat 345.

De enige zaakvoerder of de raad der zaakvoerders bepaalt zijn juiste vestiging en zal bij eenvoudige beslissing zijn eventuele overbrenging naar elke andere plaats in het Vlaams of in het Brussels Hoofdstedelijk gewest bepalen. De vennootschap mag in België of in het buitenland bijkantoren oprichten door eenvoudige beslissing van de raad der zaakvoerders,

I DOEL De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of!

voor rekening van derden, of door deelname van dezen l

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

- wedkantoor, gokken op voetbalwedstrijden, bingo machines. 1

vervaardiging op industriële schaal van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vei

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

L

e/

Voor- Luik B - vervolg

behouden banketbakkerswerk (inclusief diepvriesproducten) hoofdzakelijk bestemd voor levering aan del kleinhandel, horecabedrijven, gemeenschappen, enzovoort; vervaardiging van bakkerijproducten in de Î vorm van deeg; artisanale brood- en banketbakkerijen; vervaardiging van brood, broodjes, verse cakes, taart en andere vers banketbakkerswerk door warme bakkers; vervaardiging van suikerwerk.

ain het - invoer en uitvoer in de meest ruime zin van het woord; handelsbemiddeling, import en export van en groot- en kleinhandel in loodgietersmateriaal, elektrisch installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik en verwarmingsinstallaties, voedings- en genotmiddelen, zuivelproducten en eieren, inclusief de thuisbezorging daarvan, vlees- en vleeswaren, groenten en fruit, brood-, banketbakkerswerk en suikerwerk, tabaksproducten, alcoholische en andere dranken, grote verscheidenheid van goederen = waarbij voedings- en genotsmiddelen niet overheersen, zoals kleding, meubelen, apparaten, i ijzerwaren, cosmetica, sieraden, speelgoed enzovoort, audio- en videoapparatuur, fotografische en cinematografische apparaten en optische artikelen, huishoudtextiel zoals lakens, dekens, tafelkleden, handdoeken enzovoort; overgordijnen, glasgordijnen en overige huishoudartikelen van textiel; GSM Î en GSM toebehoren, artikelen van hout, kurk of vlechtwerk; de kleinhandel in meubels; inbouwkeukens; matrassen, bedveringen en overige matrassendragers; artikelen voor verlichting en woninginrichting; verlichtingsartikelen; niet elektrische huishoudapparaten, messenmakerswerk, vaatwerk, aardewerk, porselein en glaswerk; textiel; schoeisel, lederwaren en reisartikelen; elektrische huishoudapparaten; ijzerwaren, verf en bouwmaterialen; wand- en vloerbekleding; tapijten en vloermatten, vloerbekleding van kunststof, rubber, kurk enzovoort; behang; tweedehandsgoederen en antiquiteiten in winkels; antiek, oude kunstvoorwerpen; overige tweedehandsgoederen zoals 1 tweedehands boeken, meubels, afbraakmateriaal, kleding, rariteiten (brocante) enzovoort. - restaurants van het traditionele type, de verkoop van maaltijden aan boord van schepen en restauratiewagens, restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, Î exotische eethuizen enzovoort, restaurants met een beperkt aantal kamers (maxumum vijf) ten behoeve van het eigen cliënteel, café-restaurants (tavernes), fast-food zaken, snackbars, frituren enzovoort. ï - koerierdiensten; verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven dan de nationale posterijen; er kan gebruik gemaakt worden van diverse takken van vervoer en worden uitgevoerd met eigen vervoer of openbaar vervoer.

~~~IgisëEl-- - de verhuizing van meubilair van particulieren, kantoren, werkplaatsen of fabrieken; meubelbewaarplaatsen; de levering van meubels en huishoudapparaten; goederenvervoer over de weg; vervoer van boomstammen; vervoer van bulkgoederen, inclusief vervoer in tankwagen, autovervoer. - industriële reiniging; het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, winkels, scholen, appartementsgebouwen enzovoort; het lappen van ramen; het vegen van schoorstenen en schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen; het desinfecteren en het bestrijden van ongedierte in gebouwen, schepen, treinen enzovoort; het reinigen van treinen, bussen, vliegtuigen, schepen enzovoort, inclusief olietankers. - verpakkingsbedrijven; verpakken (ook automatisch) van diverse goederen en waren voor rekening van derden; vullen van spuitbussen; vullen van flessen en blikjes met vloeistoffen (inclusief dranken); verpakken van voedingsmiddelen (inclusief vacuum); verpakken van vaste stoffen; het etiketteren, zegelen en stempelen; het inpakken van pakjes en geschenken.

Staatsblad - productie en verwerking van vlees; slachten van dieren; productie van vers vlees, als hele dieren of in delen.

- groenteteelt, bloementeelt, boomkwekerijen en fruitteelt.

- dakbedekking en bouw van daken en dakconstructies, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken van daken den dakterrassen, het slopen van gebouwen en andere bouwwerken, het aanbrengen van pleister- en ! stukadoorwerk (inclusief het aanbrengen van een hechtgrond) aan de binnen- of buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken, het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten, het schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen, het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten, gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom enzovoort, het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden, overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen; algemene bouwonderneming.

- superettes, groot- en kleinhandel in voedings- en genotsmiddelen. Zij mag tevens alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge















"



Luik B - vervolg

Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap laten doen door 1 een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in 1 Ide door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die E activiteiten zelf mag uitoefenen. 1 Zij mag optreden als zaakvoerder of bestuurder van vennootschappen.

1 De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, 1 roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en uitbreiding van haar maatschappelijk doel of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel met 1 1 het hare gelijk, gelijkaardig of verwant is of waarvan het doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen aan de verwezenlijking van haar eigen doel, en aldus door inbreng (van het geheel of een 1 gedeelte van haar maatschappelijk kapitaal), fusie, onderschrijven of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij mag zich met deze versmelten Îen inbreng doen van het geheel of een gedeelte van haar vermogen. Î De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in.

De vennootschap mag zich borg stellen voor andere vennootschappen of ondernemingen die een zelfde 1 of aanverwant doel nastreven, zo deze zekerheidsstelling niet bedoeld is om de verwerving door 1 derde(n) van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken.

In zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennootschap zakelijke off I persoonlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke; jomwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige j contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben. Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijni ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de commissie voor het bank-, financie- en assurantiewezen en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap. Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

DUUR De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

BESTUUR Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), Înatuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een !vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening ; van de rechtspersoon. j Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid 1 hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met; uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs. De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen. Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van juni om 19u00. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de 1 eerstvolgende werkdag. De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het 1 belang van de vennootschap dit vereist. Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de I I vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

I BOEKJAAR Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Voor-

behouden

aán het

 ÉreTgrscff

Staatsbiad

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aán het

-~eTg~sc íf

Staatsblad

VERDELING De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke Ibepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het j I reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de l zaakvoerder(s). OVERGANGSBEPALINGEN Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat_ de I vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2011. De eerste j jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend elf, overeenkomstig de statuten.

! SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

I a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

j b. te benoemen tot deze functie: Voornoemde Heer Ismail Baysal, die verklaard heeft te aanvaarden en bevestigd heeft dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet. C. ingeval van overlijden of vacature van de functie van zaakvoerder, te benoemen tot vervangend I zaakvoerder: de Heer Stiliyan Ivanov, voornoemd.

! d. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

l e. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

I f. geen commissaris te benoemen.

Volmacht.

i De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, A & L Admin, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen l en het ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

ÎNotaris Jean-Marie De Meulder. !, Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.









24/09/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BK CLEANING

Adresse
KIOSKPLAATS 68 2660 HOBOKEN(ANTW)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande