BL-INVEST

Société en commandite simple


Dénomination : BL-INVEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 630.823.068

Publication

28/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend :

aan Beneens Jozef, voornoemd : 99 aandelen

aan Laenen Celesta, voornoemd : 1 aandeel

Er blijkt uit een onderhandse akte, d.d. 21 mei 2015 dat tussen volgende comparanten :

-De heer Beneens Jozef, geboren te Oevel op 14 juni 1944, wonende te 2260 Oevel, Begonialaan 1 (NN :

44.06.14-353.96)

- Mevrouw Laenen Celesta, geboren te Oevel op 26 december 1947, wonende te 2260 Oevel, Begonialaan 1

(NN : 47.12.26-236.55)

een Gewone Commanditaire Vennootschap wordt opgericht onder de benaming "BL-Invest" met als

maatschappelijke zetel : Begonialaan 1 te 2260 Oevel.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen of benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die erop betrekking hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen en alle roerende en onroerende rechten als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Er zijn 2 vennoten in de vennootschap. De heer Beneens Jozef neemt de hoedanigheid van beherend vennoot op zich, mevrouw Laenen Celesta wordt stille vennoot. Het is de beherend vennoot toegestaan alle verrichtingen te doen, verbintenissen aan te gaan en daden van beheer te stellen die hij nodig acht om het voorwerp van de

De vennootschap heeft tot doel (dit zowel in België als in het buitenland):

-Ontwikkeling en financiering van roerende en onroerende projecten.

- Het beheer van roerende en onroerende goederen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (100,00 EUR), vertegenwoordigd door 100 aandelen.

Het kapitaal wordt ingebracht en volstort als volgt: door Beneens Jozef, voornoemd : 99,00 EUR door Laenen Celesta, voornoemd : 1,00 EUR

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : BL-Invest

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Begonialaan 1

*15308771*

Luik B

2260

België

0630823068

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Westerlo (Oevel)

Griffie

Neergelegd

26-05-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

vennootschap te realiseren. Het is de stille vennoot uitdrukkelijk verboden enige daad van bestuur te stellen. De stille vennoot kan de vennootschap nooit verbinden. De machten van de stille vennoot bestaan erin controle uit te oefenen over de vennootschap. Hij heeft bovendien stemrecht in de algemene vergadering.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De heer Beneens Jozef, voornoemd, wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap. De zaakvoerder heeft afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam van de vennootschap te handelen binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Ieder jaar zal per 31 december een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt. Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal lopen vanaf heden tot 31 december 2016. De jaarvergadering zal gehouden worden op 15 juni om 14 uur ten maatschappelijke zetel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten alleen kunnen beslissen. De vennoten mogen bij elke meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij elke meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Volmacht wordt verleend voor onbepaalde tijd aan de heer Steven Vereycken en/of aangestelden, verbonden aan VEREYCKEN & VEREYCKEN ACCOUNTING BVBA (BTW BE 0458.813.265) met maatschappelijke zetel te Veldkant 2, 2550 Kontich teneinde alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, neerleggingen, verklaringen en of vertegenwoordiging van de vennootschap t.o.v. de griffie van de Rechtbank van Koophandel (dienst Belgisch Staatsblad), het ondernemingsloket, het sociaal verzekeringsfonds, de BTW-administratie, de directe belastingen en/of bij andere fiscale autoriteiten.

Beneens Jozef, Zaakvoerder

Elk aandeel geeft recht op één stem op de algemene vergadering. Een algemene vergadering kan in geen geval rechtsgeldig zijn als niet de helft van de totale hoeveelheid aandelen vertegenwoordigd is.

Coordonnées
BL-INVEST

Adresse
BEGONIALAAN 1 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande