BLASTRAC

Divers


Dénomination : BLASTRAC
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 541.483.494

Publication

01/12/2014
ÿþM

r

(verkort) :

Rechtsvorm : buitenlandse vennootschap naar Nederlands recht

Zetel : Utrechthaven 12, NL-3433 PN NIEUWEGEIN

adres bijkantoor in België: Industrielaan 4, 2950 KAPELLEN

(volledig adres)

Onderwerp akte x Opening van een bijkantoor in België door de vennootschap naar Nederlands recht BLASTRAC B.V. cf art. 81 W. Venn.

I. Uittreksel uit de statuten van BLASTRAC B.V.

De vennootschap BLASTRAC B.V. werd opgericht op 23 februari 1978. De statuten werd laatst gewijzigd op 20 oktober 2004.

De vennootschap is een vennootschap naar Nederlands recht met de vorm van een besloten vennootschap

onder de huidige benaming BLASTRAC B.V. (artikel 1 statuten).

Zij is gevestigd te NL-3433 PN Nieuwegein, Utrechthaven 12 (artikel 1 statuten).

Ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 30057283.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft als doel (artikel 2 statuten):

1. Het ontwikkelen, fabriceren en verkopen van, alsmede de handel in stofvrijstraal-apparatuur, alles in de ruimiste zin van het woord.

2. De vennootschap kan deelnemen in, oprichten van en voeren van het bestuur over, financieren en medefinancieren, ook door middel van het stellen van zekerheden, van andere ondernemingen en vennootschappen van welke aard ook, met name van die waarmee de vennootschap in een groep is verbonden, alles in de ruimste zin van het voord.

Binnen haar doel kan de vennootschap al datgene verrichten wat met dit doel in de ruimste zin verband houdt zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Kapitaal en aandelen (artikel 3 statuten):

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijftigduizend (50.000) euro, verdeeld in vijf miljoen (5.000.000) aandelen van één eurocent (0,01 EUR) elk, verdeeld in één miljoen (1.000.000) aandelen A en vier miljoen (4.000.000) aandelen B.

Bestuur (artikel 10 statuten):

Het bestuur is opgedragen aan de directie, bestaande uit één of meer directeuren.

De directeuren worden door de algemene vergadering van aandeelhouders benoemd en kunnen ten allen

tijde door deze vergadering worden geschorst en ontslagen.

De vergadering van aandeelhouders kan aan één of meer directeuren de titel van gevolmachtigd directeur!

verlenen.

Het orgaan van bestuur bestaat thans uit twee directeuren: de heren Adrianus Gerardus van HOUTEN en!

Brian Scott MacKENZ1E.

Vertegenwoordiging (artikel 11 statuten):

De directie vertegenwoordigt de vennootschap.

De bevoegdheid tot vertegenwoordigding komt mede toe aan iedere gevolmachtigde directeur.

Algemene vergadering (artikel 16 statuten):

De vergaderingen van aandeelhouders warden gehouden in de gemeente waar de vennootschap haar,

woonplaats heeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0,bNOV, 2014

afde , werpen

Ondernemingsnr : 0541.483.494

Benaming

(voluit) : BLASTRAC B.V.

u

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Jaarlijks zal op een door de directie vast te stellen tijdstip, uiterlijk binnen zes maanden na afloop van het boekjaar, een algemene vergadering van aandeelhouders worden gehouden.

De oproeping van aandeelhouders en certificaathouders tot een algemene vergadering geschiedt door de directie bij aangetekende brieven, die tenminste veertien dagen, de dag der oproeping en de dag der vergadering niet meegerekend, voor de dag waarop de algemene vergadering wordt gehouden, worden verzonden aan de in het aandeelhoudersregister vermelde adressen van aandeelhouders en certificaathouders.

Boekjaar (artikel 12 statuten):

Het boekjaar van de vennootschap is gelijk aan het kalenderjaar.

Winst- en verliesverdeling (artikel 14 statuten):

De algemene vergadering van aandeelhouders (A en B tezamen) kan de jaarwinst allereerst bestemmen ter versterking van en/of de vorming van reserves.

Hetgeen daarna resteert wordt op de reserverekeningen A en B, als hierna bedoeld, geboekt en wel pro rata parte.

leder der onderscheiden vergaderingen van aandeelhouders als hiervoor bedoeld, kan haar aandeel in de winst zoals hiervoor omschreven geheel of gedeeltelijk bestemmen tot vorming van -of storting in- één of meer algemene of bijzondere reservefondsen, uitsluitend bestemd tot eventuele uitkering aan de houders van de desbetreffende soort.

Ingeval van een verlies worden de algemene reserverekeningen A en B aangewend in dezelfde verhouding als waarin de winst wordt geboekt. Een eventueel restantverlies wordt op een afzonderlijke rekening geboekt en moet eerst weer zijn aangezuiverd voordat uit de jaarwinst bijboekingen op de reserverekening plaats kunnen vinden. De aandeelhouders A en B dienen elk onafhankelijk van elkaar te kunnen beslissen of ten laste van hun reserverekening dividend zal worden uitgekeerd.

Il. Uittreksel uit de notulen van de gevolmachtigde directeur, de heer Adrianus Gerardus van HOUTEN, van 1 februari 2014. Er blijkt dat:

- een bijkantoor wordt geopend in België te 2950 Kapellen, Industrielaan 4 onder de benaming 'DIAMATIC BENELUX' met ingang van 1 februari 2014 en met als activiteit: verkoop van stofvrij straalmachines.

- de heer Adrianus Gerardus van HOUTEN, geboren te Maarssen (Nederland) op 11 maart 1963, van Nederlandse nationaliteit, wonende te NL-Schalkwijk, Neereind 17, werd benoemd als wettelijke vertegenwoordiger van de vennootschap voor de werkzaamheden van voormeld bijkantoor.

- aan de heer Adrianus Gerardus van HOUTEN, in de hoedanigheid van wettelijke vertegenwoordiger van de vennootschap voor de werkzaamheden van voormeld bijkantoor, de bevcegdheicl werd toegekend in België alleen handelend op te treden in het kader van het dagelijks bestuur van het bijkantoor en meer in het bijzonder de volgende handelingen te stellen:

a.ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling;

b.optreden in naam van de vennootschap ten overstaan van post, douane, spoorwegen, telefoon-, water-, gas- en elektriciteitsmaatschappij, Belgische en vreemde consulaire overheden, staatsdiensten, provincie- en gemeentebesturen, bestuur en inspectie der directe belasting, registratie en domeinen, alle gerechtelijke diensten, het handelsregister, verzekeringsmaatschappijen, beroepsverenigingen, ..., in het algemeen alle privaat- en publiekrechtelijke instanties;

c.alle brieven, telegrammen en bescheiden geadresseerd aan de vennootschap, met inbegrip van de aangetekende zendingen, in ontvangst nemen, de ontvangst ervan bevestigen en er kwijting voor geven;

d.alle personeelsleden van de vennootschap in dienst nemen en ontslaan, hun bevoegdheden, hun vergoedingen en eventuele waarborgen vaststellen, contracten met agenten en verdelers voor de vennootschap afsluiten en deze beëindigen;

e.de vennootschap vertegenwoordigen bij de werkgeversorganisaties en vakbonden;

faire prijsoffertes, contracten en bestellingen voor de aankoop of verkoop van alle materialen, uitrustingsgoederen en andere investeringsgoederen, diensten en benodigdheden ondertekenen en aanvaarden;

g.onroerende goederen, materieel en andere vastliggende goederen huren of verhuren, en leasingovereenkomsten in verband met deze goederen afsluiten;

h.alle mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en andere handelsdocumenten ondertekenen, endosseren en accepteren;

i.alle bankrekeningen openen;

j. alle geldsommen, documenten en goederen van allerlei aard opvorderen, innen en in ontvangst nemen, en er geldige kwijting voor verlenen;

k.alle rekeningen van de in bewaring gegeven geldsommen en effecten beheren, waarvan de vennootschap de titularis is of zou worden bij om het even welke bankinstelling;

I.de vennootschap aansluiten bij aile professionele of beroepsorganisaties;

4

M

~

r

4#y

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

m.de vennootschap vertegenwoordigen, als eiser of verweerder, voor de rechtbank en in arbitrageprocedures, compromissen onderhandelen, met betrekking tot deze procedures alle vereiste handelingen stellen, alle uitspraken bekomen en deze laten uitvoeren;

n.de vestiging van het bijkantoor overbrengen naar een andere vestiging;

o.één of meerdere van voorgaande bevoegdheden overdragen aan personeel van de vennootschap of aan andere personen;

p.alle maatregelen nemen die nodig zijn om de besluiten en aanbevelingen van de raad van bestuur ten uitvoer te brengen.

bijzondere administratieve volmacht te geven aan mevrouw Myriam DIETENS, mevrouw Annick DELMAIRE, mevrouw Martine DE VRIEZE en mevrouw Ann DE WILDE, woonst kiezende te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 blok K, alleen handelend en met bevoegdheid van indeplaatsstelling, teneinde, namens de vennootschap BLASTRAC B.V. en het bijkantoor DIAMATIC BENELUX alle administratieve formaliteiten te vervullen bij de Griffie van de rechtbank van Koophandel, het Belgisch Staatsblad, de Kruispuntbank Ondernemingen, het ondernemingsloket, de B.T.W.-administratie, het sociaal verzekeringsfonds, en om daartoe alles te tekenen wat nodig of nuttig is.

Voor eensluidend afschrift,

Adrianus Gerardus van HOUTEN

Wettelijke vertegenwoordiger

tegelijk hiermee neergelegd:

- oprichtingsakte en laatst gecoördineerde statuten

inschrijvingsbewijs Kamer van Koophandel

- notulen inhoudende de beslissing van de gevolmachtigde directeur tot opening van een bijkantoor in België

d.d, 1 februari 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 09.12.2013, NGL 13.01.2015 15014-0337-025
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.07.2015, NGL 18.08.2015 15442-0484-026

Coordonnées
BLASTRAC

Adresse
INDUSTRIELAAN 4 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande