BLOCKX MANAGEMENT & CONSULTING, AFGEKORT BMC

Société en commandite simple


Dénomination : BLOCKX MANAGEMENT & CONSULTING, AFGEKORT BMC
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.137.757

Publication

09/02/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van çfe_akte_____

jI NEF GD

FFIE RECHTBANK VAN

2 7 JAN, 202

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

RV nll~ NpR Iql II III 11111

*12034542*

be

a

Bf

sta

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Blockx Management & Consulting

(verkort) : BMC

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Jachthoornstraat 2 - 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de onderhandse oprichtingsakte van 3 januari 2012 blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht tussen de hiernagenoemde vennoten :

-De heer Marc Blockx wonende te 2300 Turnhout, Jachthoornstraat 2 dewelke zal optreden als beherend vennoot

-Mevrouw Ann Maria Müller wonende te 2300 Turnhout, Jachthoornstraat 2 dewelke zal optreden als stille vennoot

De gewone commanditaire vennootschap is genaamd "Blockx Management & Consulting" afgekort "BMC". De volledige en afgekorte naam kunnen samen of afzonderlijk gebruikt worden.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden:

Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen, overheidsorganisaties en particulieren in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten. Het stellen van alle daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is.

Holdingmaatschappij: onder eender welke vorm participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten maatschappijen.

Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en toezicht van ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest ruime zin.

Tussenpersoon in de handel.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2300 Turnhout, Jachthoornstraat 2. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 10.000,00 EUR en is volgestort en ingeschreven in de boeken ten name van de heer Marc Blockx voor een bedrag van 6.000,00 EUR en ten name van mevrouw Ann Maria Müller voor een bedrag van 4.000,00 EUR.

o837 43 7,77

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De leiding van de vennootschap berust bij een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder is de heer Marc Blockx.

Zijn mandaat geldt voor onbepaalde duur en is bezoldigd.

De vennootschap wordt geldig verbonden en in rechte vertegenwoordigd door een zaakvoerder, individueel optredend.

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar verstrijkt op 31 december 2012.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand mei.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2013.

Bekrachtiging van verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting

De comparanten erkennen dat tot op het ogenblik van de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel de door hen gestelde handelingen of de handelingen die vanaf heden zullen worden gesteld door de zaakvoerder handelingen zijn die werden gesteld namens een vennootschap in oprichting.

De comparanten voornoemd erkennen dat na de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel de zaakvoerder namens de vennootschap zal dienen over te gaan tot de bekrachtiging van alle opdrachten en verbintenissen die door de oprichter of door de zaakvoerder zouden aanvaard of aangegaan zijn ' voor rekening van de vennootschap in oprichting.

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging verklaren de comparanten alvast tot bekrachtiging van alle handelingen die tot op heden door hen werden gesteld namens de vennootschap in oprichting.

Vaste vertegenwoordiger

Voormelde zaakvoerder beslist hierbij om ingeval onderhavige opgerichte vennootschap zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel afgevaardigd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, de ' heer Marc Blockx aan te stellen als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel afgevaardigd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap.

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan BDO Juridische Adviseurs,

burgerlijke CVBA te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 Box E.6 teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten en de KBO en bij de Administratie van de B.T.W., zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle voorgaande en latere wijzigingen.

Voor eensluidend uittreksel

Marc Blockx

beherend vennoot - zaakvoerder

Voor behouden

" aan'het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BLOCKX MANAGEMENT & CONSULTING, AFGEKORT B…

Adresse
JACHTHOORNSTRAAT 2 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande