BLOEM & PLANT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLOEM & PLANT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.864.728

Publication

24/07/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 09.07.2013 13289-0018-014
22/06/2011
ÿþ;; Ondernemingsnr : <36 e,6 .--- 7212'

Benaming : BLOEM & PLANT

{voluit]

2. Juffrouw VAN GASTEL Evv Magda André, wonende te 2900 Schoten, Heikantstraat 143 bus 3.

RECHTSVORM EN BENAMING

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "BLOEM & PLANT".

ZETEL EN DUUR

Met maatschappelijke zetel te 2160 Wommelgem, Sint Jansveld 5,

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro, en is verdeeld in honderd gelijke]

aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst.

Alle aandelen worden in geld onderschreven :

'door mevrouw LOOS Maria voornoemd voor een bedrag van elfduizend honderd zestig euro, volledig;

volstort, waarvoor haar 60 aandelen worden toegekend.

'door mevrouw VAN GASTEL Evy voornoemd voor een bedrag van zevenduizend vierhonderd veertig euro,;

volledig volstort, waarvoor haar 40 aandelen worden toegekend

Het geld van de stortingen dat in totaal achttienduizend zeshonderd euro beloopt is gedeponeerd op een;

bijzondere rekening nummer 363-0891826-48 bij ING Bank geopend ten name van de vennootschap in

oprichting.

DOEL "

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

A. De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de koop en verkoop van bloemen en planten en alle andere; 1: producten van land- en tuinbouw, land- en tuinbouwmaterieel en  gereedschappen, sier- en; decoratievoorwerpen en geschenkartikelen en tuinmeubelen.

B. De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de koop en verkoop van dieren en huisdieren, van alle; benodigdheden en voeding hiervoor en van alle andere aanverwante producten.

C. De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de koop en verkoop van keukenmaterialen en  ; benodigdheden en alle andere aanverwante producten.

D. De handel in levende vissen, rotsstenen, vijverplanten en vijverbenodigdheden,

E. Teelt van gewassen, bloemen, planten en bomen en diensten in verband met deze activiteit.

F. De handel in houten en metalen constructies. "

G. De groot- en kleinhandel in ceramische producten.

H. De groot- en kleinhandel in textiel, ijzerwaren en glas.

I. De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de koop en verkoop van doe-het-zelf artikelen en  machines.

J. De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de koop en verkoop van bouwmaterialen en sierbestrating.

K. Exploitatie van een restaurant, taverne en/of cafetaria, de bereiding van koude en warme maaltijden,i bestemd om ter plaatse in de inrichting te worden gebruikt of om op bestelling buiten de inrichting te worden! opgediend, alsook de handel in groenten en fruit en alle voedingswaren.

L. Het waarnemen van bestuurdersopdrachten in andere vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening"

Luik B

mod 2.1

bel

Be Sta.

*11092414

f~,,,, ~-an~~ C i ~-.,,

~ r ~uJ ÿr ~~ efi3

~.

C~~ '~ ,~~ ,J,~ 2

~ ~~' .4)

'

2U11

Griffie

In de rijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint Jansveld 5

2160 Wommelgem

Onderwerp akte :OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Filip Michoel geassocieerd notaris te Hoogstraten op acht juni;

tweeduizend en elf, neergelegd vóór registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

:! werd opgericht door:

OPRICHTERS

1. Mevrouw LOOS Maria Elisa Stanislas, wonende te 2900 Schoten, Neletaan 2.

mod 2.1

M. Het verwerven van participaties, in eender welk vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen' of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

N. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

O. De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als

tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

Il. Voor eigen rekening

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders} en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

ALGEMENE VERGADERINGEN

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van juni om 20 uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012.

BEPALING BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto-winst zal worden aangewend volgens beslissing van de algemene vergadering. VEREFFENING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder-de-verschillende schuldeisers-voor-akkoord voor-aan-de bevoegde rechtbank -van koophandel.-- -------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan ~iët Belgisch Staatsblad

mad 2.1

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om

die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in'effecten,"onder de-vennoten naar

verhouding van het aantal aandelen die zij bezitten.

BENOEMING "

Worden benoemd voor een onbepaalde termijn tot niet-statutaire zaakvoerders: ;

1. Mevrouw LOOS Maria Elisa Stanislas, wonende te 2900" Schoten, Nelelaan 2., : " "C,

2. Juffrouw VAN GASTEL Evy Magda André, wonende te 2900 Schoten; Heikantstraah1431bus 3.

Hun mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Krachtens artikel veertien van de statuten vertegenwoordigen zij ieder afzonderlijk de vennootschap in en

buiten rechte.

De zaakvoerders zullen hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de

Rechtbank van Koophandel.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend, met recht van indeplaatsstelling aan:

Het administratief mandaat voor de administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank voor de

Ondernemingen, de griffie en alle andere formaliteiten worden toevertrouwd aan TBW Accountants BVBA,

Driehoekstraat 48, 2920 Kalmthout, met recht van indeplaatsstelling.

Tevens wordt volmacht verleend aan TBW Accountants BVBA, Driehoekstraat 48, 2920 Kalmthout, teneinde

eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belastingen over de

Toegevoegde Waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale

administraties en diensten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL neergelegd voor registratie

DE NOTARIS

Filip MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de oprichtingsakte.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BLOEM & PLANT

Adresse
SINT JANSVELD 5 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande