BLOEMEN J. VERRYCKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLOEMEN J. VERRYCKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 416.818.007

Publication

27/06/2011
ÿþtroc! 2.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Luik B

lII II 1 Ii I I 1 I 1 I l Ii I I II

" 11095105*

be

B sG

stawriefagd ras jritti vu à Rocktbspe va tYt7ekeT1iei ie Antre«, pe

~5 JUNI lQfl

Griffie

Ondernemingsnr : 0416.818.007

Benaming : Bloemen J. Verrycke in vereffening

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brasschaatsteenweg 290

2920 Kalmthout

Onderwerp akte : BVBA: sluiting vereffening

Bij buitengewone algemene vergadering gehouden op 30 mei 2011, werd beslist met eenparigheid van;;

stemmen als volgt:

Eerste beslissing:

De verdelingsstaat neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen wordt

j met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Tweede beslissing:

Aan de vereffenaar wordt algehele kwijting verleend zonder enig voorbehoud of beperking. De;

vergadering aanvaardt het ontslag van de vereffenaar. H E R R I J G E R S MARC

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

Derde beslissing:

De vergadering stelt vast dat de afrekening van de vereffening van de vennootschap is i

afgesloten en dat bijgevolg de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden;;

neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijf jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van de;;

sluiting van de vereffening te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg 290. ;i

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd. I:

Gedaan te Kalmthout op 30 mei 2011.

Marc Herrijgers  Vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Annexes du Moniteur belgé

11/02/2011
ÿþmod 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r --;7t3 y~

~4A.......9li.r. t}" º%~C1: 'a

1': i '._.' ®p

Oa ~rlfi~rrr.

Griffie

~iiaz3s~a*

bE

e st

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemïngsnr : 0416.818.007

Benaming : Bloemen J. Verrycke

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brasschaatsteenweg 290

2920 Kalmthout

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

Blijkens akte verleden voor Notaris Paul Rommens te Hoogstraten (Meer) op 3 december 2010, geregistreerd, werd gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van "BLOEMEN J. VERRYCKE" besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Celis Richard te Antwerpen op 3 februari 1977, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 februari 1977 onder nummer 597-11 en 597-12.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg 290, RPR;~ Antwerpen 0416.818.007.

Er werd beslist met eenparigheid van stemmen als volgt:

Eerste beslissing:

Het lopende boekjaar zal niet eindigen op 31 december 2010, maar wordt verlengd tot 30 september 2011. Hierdoor zal het volgende boekjaar beginnen op 1 oktober om te eindigen het daaropvolgende kalenderjaar op 30 september van ieder jaar.

De jaarvergadering wordt gehouden ten maatschappelijke zetel op de tweede vrijdag van de maand maart om 11.00 uur.

Tweede beslissing

De zaakvoerder geeft aan de vergadering toelichting van het verslag, opgemaakt overeenkomstig artikel 181§1 van het Wetboek van Vennootschappen, inhoudende het voorstel tot ontbinding.

Aan het verslag is een staat gevoegd van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

il De aandeelhouders en de zaakvoerder verklaren overeenkomstig artikels 181§2 en 269 van het;; Wetboek van Vennootschappen een afschrift van voormeld verslag van de zaakvoerder en van de; bijgevoegde staat van activa en passiva te hebben ontvangen, samen met de oproepingsbrief voor;; tegenwoordige algemene vergadering.

Derde beslissing:

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte;; Aansprakelijkheid "Parmentier Guy" heeft op 18 november 2010 een getekend verslag uitgebracht;; over voormelde staat van activa en passiva, waarvan het besluit als volgt luidt:

"Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen'; opdracht, in uitvoering van art. 181 W.Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BLOEMEN J. VERRYCKE" kan ik verklaren:

Dat de staat van actief en passief opgesteld door het bestuursorgaan per 30 september 2010 van genoemde vennootschap de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 59.169,70 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en dei; eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten enil voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt; een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Schoten, 18 november 2010.

/getekend)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

.Voor- .., behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Tod 2.1

"

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY.

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier - Bedrijfsrevisor".

Ondergetekende Notaris bevestigt, overeenkomstig voormeld artikel 181 § 4 van zelfde Wetboek, na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is.

Vierde beslissing:

De vergadering beslist de in-vereffening-stelling van de vennootschap in het kader van de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap te rekenen vanaf heden.

Vijfde beslissing:

De vergadering beslist om één vereffenaar te benoemen en stelt hiervoor aan tot vereffenaar van de vennootschap, onder opschortende voorwaarde van homologatie door de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de heer Herrijgers Marc, voornoemd, hier tegenwoordig en aanvaardende.

Zesde beslissing:

De heer Herrijgers Marc wordt ontslagen als zaakvoerder van de vennootschap.

Er wordt hem kwijting verleend over het door hem gevoerde beleid.

Het ontslag van de statutaire zaakvoerder, de heer Verrycke Joseph, zoals beslist bij de bijzondere algemene vergadering van 2 februari 2009 en gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 maart 2009 onder nummer 09045402 wordt bij deze bevestigd.

Er wordt tevens kwijting verleend over het door hem gevoerd beleid.

Zevende beslissing:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald kan de vereffenaar alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, aile uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling, opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Ondergetekende Notaris heeft de vereffenaar gewezen op zijn verplichtingen vervat in artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot het indienen van vereffeningsstaten.

De algemene vergadering zal later de eventuele vergoeding van de vereffenaar bepalen.

De vereffenaar zal, na afsluiting van de vereffening, de algemene vergadering samenroepen om volgende beslissingen te nemen:

1. de plaats waar de boeken en bescheiden van de vennootschap moeten worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijf jaar.

2. van de maatregelen, genomen voor de consignatie van de gelden en waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen en die hun niet konden worden afgegeven.

De afsluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt overeenkomstig de artikelen 67 en 73 van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Paul ROMMENS

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.06.2010, NGL 25.08.2010 10456-0293-014
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 03.08.2009 09540-0215-014
04/09/2008 : AN207847
23/07/2008 : AN207847
23/08/2007 : AN207847
31/07/2006 : AN207847
10/10/2005 : AN207847
20/09/2004 : AN207847
01/07/2003 : AN207847
07/02/2003 : AN207847
23/12/2002 : AN207847
23/07/1999 : AN207847
23/08/1990 : AN207847
01/01/1988 : AN207847

Coordonnées
BLOEMEN J. VERRYCKE

Adresse
BRASSCHAATSTEENWEG 290 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande