BLOSSOM PEOPLE AND BUSINESS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLOSSOM PEOPLE AND BUSINESS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.750.231

Publication

07/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301465*

Neergelegd

05-03-2013



Griffie

0521750231

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): Blossom People and Business

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2820 Bonheiden, Kraaivenstraat 13

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Volgens een akte verleden voor Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen, op vier maart tweeduizend dertien, heeft mevrouw BOONEN Greet Paula Emile, rijksregister nummer 71.01.25-342.18, geboren te Aalst op 25 januari 1971, wonende te 2820 Bonheiden, Kraaivenstraat 13.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming Blossom People and Business, en met zetel te 2820 Bonheiden, Kraaivenstraat 13 opgericht.

De duur van deze vennootschap is niet beperkt.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen. Het kapitaal bestaat volledig uit inbrengen in geld.

Het is door de oprichter volledig geplaatst en volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro. Zij ontvangt honderd aandelen. Het door haar nog te volstorten kapitaal bedraagt zesduizend tweehonderd euro.

De notaris bevestigt dat de som van 12.400,00 euro werd gedeponeerd op bankrekening nummer BE57 0688 9677 5535 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de vennootschap Belfius Bank.

De vennootschap heeft tot doel :

a) Het verstrekken van management-, business- en technologische adviesdiensten voor beheerstechnische, commerciële, marketing, financiële, organisatorische, operationele en administratieve aangelegenheden in de ruimste zin. Voormelde bijstand en diensten kunnen verleend worden aan bedrijven, de overheid en personen, hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks, en dit zowel voor nieuw op te richten of bestaande ondernemingen.

b) Marktonderzoeksbureau en publiciteitsagentschap.

c) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen en/of ondernemingen. Het optreden voor eigen rekening en/of voor rekening van derden bij onderhandelingen voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

gehele of gedeeltelijke overname van aandelen of participaties. De vennootschap kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen en organisaties en hieraan leningen verstrekken.

d) Het verkrijgen, bezitten, vervreemden, beheren, ontwikkelen, verhuren, verpachten, hypothekeren of in het algemeen bezwaren van onroerende goederen en/of enig recht of belang in onroerende goederen.

e) Het beleggen, beheren en uitbaten voor eigen rekening van eigen roerende waarden en bezittingen.

f) De vennootschap kan daarenboven samenwerken met, deelnemen in op gelijke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen. De vennootschap kan hiervoor alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten aangaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

g) Alle verrichtingen van burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

h) Om haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, en zich voor derden borg stellen, hetzij door vestiging van persoonlijke zekerheden, hetzij door vestiging van zakelijke zekerheden, mits inachtneming van de wettelijke vereisten inzake erkenning van dergelijke activiteiten, waar dit vereist zou zijn.

i) Het organiseren en geven van seminaries, trainingen.

j) Personal Coaching

k) Change - Management.

l) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

m) De verhuring van divers materiaal, alle roerende en onroerende goederen.

n) De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen en diensten, in het kort tussenpersoon in de handel.

o) Het verstrekken van onderwijsdiensten.

p) Het schrijven van essays en literaire werken.

q) Het beheer van onroerend vermogen, vastgoedontwikkeling, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen die zij het best geschikt zou achten, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden.

De vennootschap kan eveneens functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan besturen zij gezamenlijk.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door de enige zaakvoerder, indien er slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door elke zaakvoerder afzonderlijk, indien er meer zaakvoerders benoemd zijn.

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd op de wijze bepaald door de algemene vergadering.

De oprichtersvergadering benoemt eenparig tot niet - statutaire zaakvoerder: Mevrouw BOONEN Greet Paula Emile, rijksregister nummer 71.01.25-342.18, geboren te Aalst op 25 januari 1971, wonende te 2820 Bonheiden, Kraaivenstraat 13. Zij aanvaardt haar mandaat. Zij is bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

De zaakvoerder bekrachtigt alle rechtshandelingen door de oprichter gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap sinds 01 januari 2013.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de laatste vrijdag van de maand mei om 11.00 uur.

Het boekjaar loopt elk jaar van één januari tot en met eenendertig december.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering, rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Overgangs- en slotbepalingen

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014

Voor ontledend uittreksel.

Luik B - Vervolg

Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Eveneens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
BLOSSOM PEOPLE AND BUSINESS

Adresse
KRAAIVENSTRAAT 13 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande