BLU OCEAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLU OCEAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.635.074

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 28.04.2014 14101-0439-011
25/10/2012
ÿþ mod 71.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NINR~~V~Illlfllllll

*iai~siee*

tl1

til

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank Iran Koophandel te Antwerpen, op

OU et

Griffie

it Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : BLU OCEAN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Azalealaan 21

2630 Aartselaar

Onderwerp akte :Oprichting BVBA

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Paul Maselis, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 9 oktober 2012 véér registratie, dat :

De Heer VAN de FERRE Paul Maria, geboren te Beveren op 28 juli 1962, [Identiteitskaart nummer : 591-; 1553883-45 1 Rijksregisternummer : 62.07.28-269.48] en zijn echtgenote Mevrouw BASTIAENS Nadine; Charlotte François, geboren te Schoten op 3 juni 1964, [Identiteitskaart nummer : 591-1553850-12 / Rijksregister nummer : 64.06.03-426.94], samenwonend te 2630 Aartselaar, Azalealaan 21. Zij verklaren; gehuwd te zijn te Aartselaar op 30 september 2005 onder het wettelijk stelsel een besloten vennootschap met; I: beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen :

Naam : BLU OCEAN

; Zetel : 2630 Aartselaar, Azalealaan 21

Duur : onbepaaIde duur.

Kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd ;; door honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

De aandelen werden genummerd van één (1) tot honderdzesentachtig (186).

De comparanten, aanwezig zoals gezegd, verzoeken Ons, Notaris, in een authentieke akte vast te stellen dat zij onder hen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten, onder de naam "BLUT OCEAN", waarvan de eerste maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 2630 Aartselaar, Azalealaan 21 en, waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, i

;:vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. ;

ii Op deze honderdzesentachtig aandelen wordt als volgt ingeschreven in geld:

9. De Heer VAN de FERRE Paul, voornoemd, die inschrijft op

honderdvijfentachtig aandelen: 185 2. Mevrouw BASTIAENS Nadine, voornoemd, die inschrijft op één

;; aandeeI: 1

TOTAAL: honderdzesentachtig aandelen: 186 "

elk aandeel ten belope van ten minste één derde is volgestort '

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het;

daaropvolgende kalenderjaar.

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op heden en zal worden afgesloten op 30 september 2013.

Reserves; verdeling van de winst; verdeling van het na vereffening overblijvend saldo : Jaarlijks wordt;

van de nettowinst tenminste één/twintigste vooraf genomen tot vorming van het reservefonds. Deze;

li voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal;

bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de;

bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van,

vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder(s).

De netto activa worden verdeeld op de volgende wijze :

a) bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen;

;; terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

!; b) het eventuele saldo zal gelijkelijk over al de aandelen verdeeld worden.

Bestuur : Zaakvoerder(.)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

!1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

f 4

Voor-

behbuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De zaakvoerder(s) wordt/worden benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de' algemene vergadering en is/zijn steeds door haar afzetbaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

Externe vertegenwoordiging

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigt! vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij alleen optreden.

Benoeming zaakvoerder(s) : De oprichters benoemen, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen als zaakvoerders voor een onbepaalde duurs

- De Heer VAN de PERRE Paul Maria, geboren te Beveren op 28 juli 1962, wonende te 2630 Aartselaer, Azalealaan 21.

- Mevrouw BASTIAENS Nadine Charlotte François, geboren te Schoten op 03 juni 1964, wonende te 2630 Aartselaar, Azalealaan 21.

Zij aanvaarden hun opdracht onder de bevestiging dat zij niet getroffen worden door een wettelijke of reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet.

Hun opdracht wordt niet vergoed.

De benoeming van bovenvermelde zaakvoerders zal slechts uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen zal hebben.

Doel : De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder de vorm van beheer (management), bestuur en advies, in de meest ruime betekenis, aan vennootschappen en aile andere ondernemingen en organisaties, waaronder zijn begrepen:

a. Het uitwerken, sturen en opvolgen van de verkoopstrategie; het bepalen van verkooptargets; het leiden van het verkoopsteam, het onderhouden van contacten met de cliënteel; het positioneren van de cliënt  onderneming op de markt.

b, Het organiseren van de werkuitvoering; het uitwerken en opvolgen van werkwijzen en methodieken met het oog op het verbeteren van de kwaliteit, de klantgerichtheid en het rendement.

c. Het bepalen van de financiële strategie; het beheer van de thesaurie, het bewaken van de budgetten; het onderhouden van de contacten met de bank.

d. Het voeren van personeelsbeleid in de brede zin van het woord (het aantrekken van geschikt personeel, het uitwerken van een beloningsbeleid, het motiveren en eventueel sanctioneren van medewerkers); het uitbouwen van de organisatie en de functies naar gelang de behoefte.

Het ontwikkelen, begeleiden, realiseren, coördineren en opvolgen van projecten.

Het verlenen van administratieve ondersteuning.

Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht, erfpacht en vruchtgebruik, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Onderneming in materiële en immateriële roerende goederen, wat onder meer omvat; de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, knowhow, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis.

Onderneming in geldbeleggingen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valorisatie, de procuratie en het makelen in aandelen, obligaties, kasbons en alle andere financiële instrumenten, evenals alle andere vormen van belegging van vermogens, met uitsluiting van de activiteiten die onderworpen zijn aan een bijzondere reglementering.

Het verstrekken van leningen en voorschotten aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Participatieonderneming, wat onder meer omvat: het deelnemen in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van alle ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en alle andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Het verlenen aàn de ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in alle andere ondernemingen en organisaties, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, toestaan van kredieten, of in hypotheek geven van onroerende goederen en/of in pand geven van roerende goederen; het uitoefenen van bestuursmandaten; het verlenen van consultancy en engineering bijstand.

De vennootschap kan ten voordele van derden alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger, als commissionair of anderszins; het zelf produceren en handel drijven zonder enige beperking.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e i

Voor-

beh$uden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het verlenen van onderricht en opleiding, het voeren van onderzoek, het promoveren van kunst, het inrichten van seminaries en tentoonstellingen, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het nakelen in kunstobjecten.

Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, producerende, burgerlijke, beherende, roerende of onroerende aard, die verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel.

Het doel zoals hiervoor bepaald kan worden uitgeoefend in België en in het buitenland, voor eigen rekening of door middel van derden enlof tussenpersonen.

De vennootschap mag haar werking uitoefenen op alle plaatsen, op alle wijzen en volgens de methoden die zij goedvindt.

Jaarvergadering  toelating -- stemrecht : Elk jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand maart om 20 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in 2014

Volmacht : Een bijzondere volmacht wordt verleend - onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel - aan de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "ACTA CONSULT', met maatschappelijke zetel te 1030 Schaarbeek, Square Eugène Plasky 9294, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen tot inschrijving van de vennootschap bij de ondernemingsloketten, bij de diensten van de belasting op de toegevoegde waarde of enige andere administratie in het kader van de oprichting.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die door hen of één van hen voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 juli 2012.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul Maselis, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

de uitgifte van de oprichtingsakte;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Coordonnées
BLU OCEAN

Adresse
AZALEALAAN 21 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande