BLUE CAKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLUE CAKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.931.732

Publication

02/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13302013*

Neergelegd

28-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0524931732

Benaming (voluit): BLUE CAKE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2060 Antwerpen, Familiestraat 25

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor Ellen Verhaert, geassocieerd notaris te Antwerpen op achtentwintig maart

tweeduizend dertien, neergelegd op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat

l. De sub 4. nagemelde personen een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  BLUE CAKE .

2. De vennootschap is gevestigd te 2060 Antwerpen, Familiestraat 25.

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

4. De vennoten/oprichters zijn :

* de heer CORLAZZOLI AGUILAR, Damian, wonende te 2640 Mortsel, Deurnestraat 170 /40.

* mevrouw MAES, Ine, wonende te 9150 Kruibeke, Vissersstraat 21 .

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt.

Het is tot beloop van zesduizend tweehonderd euro gestort.

De vennoten die hun inbreng niet hebben volgestort hebben zich verbonden de volgende bedragen bij te

storten:

- de heer CORLAZZOLI AGUILAR, Damian, voornoemd, zesduizend tweehonderd euro;

- mevrouw MAES, Ine, voornoemd, zesduizend tweehonderd euro.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

eenendertig december tweeduizend veertien.

8. - Als zaakvoerders van de vennootschap zijn aangesteld: : 1. de heer CORLAZOLLI AGUILAR, Damian, voornoemd, en 2. mevrouw MAES, Ine, voornoemd.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan elk van hen volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

- Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, aangesteld werden, elk met de macht afzonderlijk te handelen: 1. de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  O.R.F. boekhouding en fiscaliteit , met maatschappelijke zetel te 2812 Mechelen (Muizen), Trianonlaan 9, ondernemingsnummer 0459.336.471, alsook haar aangestelden, en 2. de vereniging zonder winstbejag  Xerius Ondernemingsloket , met maatschappelijke zetel te 1030 Brussel, Koningsstraat 269, ondernemingsnummer 0860.109.391, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-belastingplichtige.

9. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :

 De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of rekening van derden :

Zelfstandig werkend kunstenaar en artiest, scheppende en uitvoerende kunst, artistiek producer, klanktechnicus, lichttechnicus, studio-opnames, beeldopnames, beeldmontage, de exploitatie van alle muzikale, artistieke of literaire werken, dit in de meest uitgebreide zin.

Alle diensten verwant aan de scheppende en uitvoerende kunst o.m. public relations, booking, management, het adviseren van artiesten, muzikanten, zangers en zangeressen, arrangeurs, bewerkers, vertalers, producers, componisten, schrijvers, acteurs en actrices, programmators, mannequins, presentatoren en dergelijke meer.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het vervullen van opdrachten als model/acteur, danser(es), choreograaf, make-up artiest, hair- en kledingstyling.

Het leveren van diensten als toermanager, productiemanager, marketingmanager, alsmede het aanmaken van alle drukwerk en voeren van publiciteit, en het deelnemen en medewerken hieraan.

Het uitgeven en de handel in muziekwerken, muziek op cd en via online shops zoals o.a. iTunes, literaire werken (met inbegrip van liederteksten), muziekpartituren, films, videofilms, boeken, tijdschriften, dagbladen, beeldende en plastische kunstwerken, fotografie en dergelijke meer

Het componeren van muziekwerken, het schrijven van literaire werken (met inbegrip van liederteksten), boeken, scenario's, enzovoort, het schrijven van publicitaire teksten en slogans, het vervaardigen van muziekarrangementen, het maken van films, videofilms en foto's, het creëren van beeldende en plastische kunst.

Geluids- en beeldproductie met inbegrip van geluids- en beeldstudio's, alle geluids- en beeldtechnisch alsook akoestisch werk.

Het organiseren/boeken van en /of deelname aan concerten, optredens, evenementen, radio- en televisieprogramma's, dansavonden/dansles, revues, music-halls, modeshows, galadiners, cabaret- en theatervoorstellingen, kunsttentoonstellingen, sessies voor audio- en visuele opnamen op plaat, band, cassette, video, films en meer algemeen alle reeds bestaande en nog uit te vinden geluids-, beeld-, en informaticadragers.

Het huren en verhuren, de fabricage alsmede de handel in alle muziekinstrumenten, muziekmateriaal, tv toestellen, audio- en videoapparatuur, computers, public-adressystemen, verlichtingsapparatuur, transmissie-apparatuur, opname- en weergave-apparatuur (klank, beeld en informatica), podia, decors, theater- en showkledij, rekwisieten en dergelijke meer.

Het ontwerpen van showrooms; organisatie van salons, tentoonstellingen en beurzen.

Het huren en verhuren, de fabricage, alsmede de handel in muziekplaten, compact-disks (CD), optical disks, cassettes, diskettes, banden, videocassettes, films en meer algemeen alle reeds bestaande en nog uit te vinden geluids-, beeld-, en informaticadragers.

Het aanmaken van alle drukwerk volgens alle reeds bestaande en nog uit te vinden procedés.

De vennootschap heeft tevens tot doel met betrekking tot kunstenaars en artiesten :

Het geven van vorming en opleiding, kunstonderwijs, workshops, cursussen en doorlopende lessen.

Het organiseren van manifestaties op het vlak van actieve kunstbeoefening of kunstzinnige vorming, culturele avonden en projecten.

Het ter beschikking stellen van zalen, ruimten en geluidsopnamestudio s, contacten, documentatie en ander nuttig materiaal voor het ondersteunen en bevorderen van kunstenaars en artiesten.

Het verzorgen van de kaartenverkoop en plaatsbesprekingen.

Het organiseren of ondersteunen en artistiek invullen van culturele projecten.

Het artistiek begeleiden en promoten van de aangesloten groepen en individuen.

Het promoten en uitoefenen, alsook het geven van cursussen, workshops, voordrachten, consultaties in yoga, meditatie en relaxatiebegeleiding.

Om dit doel te verwezenlijken kan zij onder andere op volgende middelen beroep doen :

- Het uitbaten van een yoga/meditatie/relaxatie studio;

- Het uitgeven en/of verkopen van tijdschriften, boeken, dvd s, cd s met betrekking tot hogergenoemd doel;

- Het inrichten van ontspanningsavonden of  dagen in de meest brede zin van het woord;

- Het organiseren van yoga/meditatie/relaxatie-retraites op locatie, zowel in binnenland als in buitenland;

- Verkoop van yoga/meditatie/relaxatie benodigdheden : matjes, blokken, dekens, ... en soortgelijke middelen;

- Voedings- en dieetadviezen;

- Organiseren van kooklessen, workshops;

- Lichaamsverzorging en massages;

- Het huren en aanwerven van alle nodige en nuttige roerende en onroerende goederen;

- Aan- en verkoop van alle nodige producten met betrekking tot dit doel.

Huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, voormelde activiteiten zijn andere dan deze bedoeld in artikel 3 het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, houdende  bescherming van de beroepstitel en de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar .

De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen ter beschikking stellen van andere vennootschappen, zaakvoerders en derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Luik B - Vervolg

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap is gebonden door rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

11. Jaarlijks op de vierde vrijdag van de maand juni om achttien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
BLUE CAKE

Adresse
FAMILIESTRAAT 25 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande