BLUEJAY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLUEJAY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.488.885

Publication

18/11/2014
ÿþMod POF 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+1A208895

11111

jR BEL GPE RG ELEGPi

1- 101

1 0 OKT. 20111

STAATMegçbTBANI4Vi

, KOOPHANDEL.

ANTWERPEN, afd. MECHELEN

MON ITEI.

10 -1 ELGISCH

Ondernami:ngser : 0536.486.885

l:Be+iamiag {muik) : BLUEJAY

(vErkon)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stuivenbergvaart 81 bus 202, 2800 Mechelen, België

(volledig adres)

Ortder:ier eej el:ta :Zetelverplaatsing bij beslissing van de zaakvoerder Tekst :

Bij beslissing van de zaakvoerder werd de maatschappelijke zetel vanaf 1 oktober 2014 overgebracht naar:

Lodewijk Verhei enstraat 2.6

2900 Schoten

Wim De Hert

Zaakvoerder

Op dc {,~;ais[e blz van Luik B vermelden " ki!'.CCi9 : N9$rn en il6edanigl}eld van de iristeurneritere.nde notar+g, ii^izl) van de pel-so(o)15(G°íl)

bevoegd Icehtspw«oon ten rsanzlCn van derden te verie:gen'»eardlgen 1!w!"cD i" laaln cri ilandíe!.r;rring.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i N





*13110805*

NEERGELEGD

0 0 -07- 2013

GfklFiwtE ~~~a~ ~ ~~.~ KOOP~fAi~~ te ~ Ec~ ~CtV

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BLUEJAY

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2800 MECHELEN, STUIVENBERGVAART 81, BUS 202

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 3 juli 2013, neergelegd voor registratie, dat werd opgericht:

1. Rechtsvorm  naam  zetel - duur

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam Bluejay, met zetel te 2800

Mechelen, Stuivenbergvaart 81, bus 202, opgericht voor onbepaalde termijn.

2. Identiteit van de oprichters  niet volstorte bedragen

a) De heer COEN Lodewijk Karel Celina, geboren te Antwerpen op 9 oktober 1952, wonende te 2800 Mechelen, Stuivenbergvaart 81  Bus 202, die nog 6.200,00 Euro dient te volstorten;

b) De heer DE HERT Wim Regina Louis, geboren te Schoten op 22 december 1981, wonende te 2800 Mechelen, Stuivenbergvaart 42, die nog 6.200,00 Euro dient te volstorten.

3. Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 18.600,00 Euro waarop 6.200,00 Euro werd volstort.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld. De gelden werden gedeponeerd bij ING op

rekeningnummer BE92 3631 1964 7823.

4. Boekjaar

Het boekjaar loopt samen met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2014.

5. Reserves  +ernst  vereffening

De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo luiden als volgt:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Er zijn bijzondere bepalingen met betrekking tot de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo.

6. Bestuur

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten

rechte.

Werd als zaakvoerder benoemd: De heer DE HERT Wim Regina Louis.

7, Doel

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.Het verlenen van diensten, consultancy in de meest ruime zin van het woord aan derden: o.a. bedrijven,

ondernemingen, personen en organisaties op het vlak van multimedia, communicatie en digitale marketing 2.Ontwikkeling van software en interfaces.

3.Kunstwerken, de grafische vormgeving, product ontwikkeling, reclame, drukwerk begeleiding, het ontwerpen en grafisch vormgeven van alle soorten logo's, huisstijlen, verpakkingen, displays, affiches, producten, reclamecampagnes, intemetwebsites, CD-roms, multimedia,bedrijfsreportages, videofilms, reclamespots.

4.Het aan- en verkopen en fungeren als tussenpersoon in de handel van alle producten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op bovengenoemde activiteit.

63G t $ó %$S.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

4 ~ 5.Het fungeren als tussenpersoon met betrekking tot fotografie, drukwerk, belichtingswerk, video- en beeldmontage, en dergelijke.

>/ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge 6.Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, informatica, productie, software en hardware development, vertaling, communicatie, onderwijs, advies, project management, coaching en importexport.

7.Het organiseren van conferenties, seminaries, privaat cursussen, recreatieve manifestaties, activiteiten, feesten en shows.

8.De volledige organisatie en begeleiding van aile mogelijke sportieve en culturele ontmoetingen en evenementen voor personen of groepen.

9.1-let verlenen van managementadviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; het deelnemen aan het management, het voeren van supervisie of beheer, het verlenen van bijstand en het leveren van diensten aan ondernemingen en vennootschappen op het vlak van de administratie, financiën, verkoop, productie en het algemeen bestuur.

10.Het leiden en uitbaten van een studie-, organisatie- en adviesbureau en kunst en designgalerij en het verlenen van diensten en producten dienaangaande.

11.De informatieverwerking en het uitbaten van een dienstenbureau voor derden.

12.1-let optreden als tussenpersoon in de handel, zulks in de meest ruime zin.

13.1-let waarnemen van bestuurs- en/of vereffeningsmandaten in andere vennootschappen of ondernemingen.

14.Het produceren, verzamelen en leveren van handelsinformatie; het uitvoeren van marktonderzoek. 15.Het uitvoeren van studies op technisch, administratief en commercieel vlak.

16.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

17.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Il. VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

111. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

8. Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste werkdag van de maand juni om 19u00.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

R

1 hm ,l

9. Volmacht

De vergadering machtigt de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCO ACCOUNTANTSKANTOOR", Prins Boudewijnlaan 177-179, te 2610 Antwerpen, RPR 0423.338.286 en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te bekomen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte;

Notaris Marc Van Nullel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

g Voorbehouden aan het d Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 18.06.2015 15189-0091-012

Coordonnées
BLUEJAY

Adresse
LODEWIJK VERHEIJENSTRAAT 26 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande