BLUEXS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLUEXS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.267.275

Publication

06/09/2012
ÿþe

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van " . , e

NEERGELEGQ 1

I11 II I I U I UI I II III I I I I I. D

*12151296*

2 8 AU&, 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT reiffieDe griffier

GRIFFIE RECHTBANK VAN

Ondernemingsnr : ©.8 L1 a 267_

.G7

jj Benaming (voluit) : BIueXS

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leemputten 11

2381 Weelde (Ravels)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde; (Ravels), op 24 augustus 2012, blijkt dat:

1. De heer PAIS Serge, geboren te Etterbeek op 8 mei 1979, gehuwd, wonende te 2381 Weelde, gemeente Raveis, Leemputten 11.

2. De heer WIENTJES Erik Bernardus Luciën, geboren te Eibergen (Nederland) op 4 juli 1972, ongehuwd, wonende te 2370 Arendonk, Peerdskerkhofstraat 23 E.

I; een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met als naam,

í~ "BIueXS". "

De zetel is gevestigd te 2381 Weelde, gemeente Ravels, Leemputten 11.

i De vennootschap heeft tot doel:

Het verschaffen van optical character recognition (OCR/ICR), document management; systeem (DMS), customer relationship management (CRM), Enterprise Resource; Planning (ERP), Front en back office systemen, Zorg Informatie Systemen,; Zaaksytemen, e-invoice en boekingtoepassingen via een platvorm op het Internet, via; ons datacenter of het datacenter van derden; Het realiseren van connecties met; software en systemen, Software as a Service (SAAS) of cloudtoepassingen van derden;; Het ontwikkelen van en beheren van innovatieve software en hardware toepassingen. Het aankoppelen op een eigen/bestaande HUB / netwerk routers van derden en het eigen beheer ontwikkelen ervan. Het functioneren als ISP-provider, System Integrator,, Software Factory, System Service House en Consultancy organisatie. Het opslaan, digitaliseren, en herkennen (OCR) van data van en voor derden en de eigen organisatie(s); Het beheren van datacenters; Het adviseren en realiseren van in; huis, cloud en SAAS toepassingen; Het analyseren en adviseren van; communicatietechnieken; het doorvertalen van marketingstrategieën marketingcommunicatie strategieën en social media campagnes. Het verstrekken van: :Informatie op het gebied van communicatie, online marketing en social media inclusief; kanalen, onder andere via gedrukte media, kabel, ether, satelliet, Internet, mobile; app's en langs elektronische weg; het produceren en uitvoeren van radio- televisie- en li theaterprogramma's; Het bedenken, registreren van domeinnamen, het bouwen van; webportalen, het samenstellen, produceren en regisseren van films, videofilms en commercials; organisatie van (bedrijfs-)voorstellingen (impresariaat), ook via gedrukte; ;j media, Internet, radio en televisie; het beheer van commerciële zaken; de zakelijke administratie; administratieve diensten, waaronder het ter beschikking stellen van mailadressen; het opzetten en beheren van databases; het samenstellen en beheren; i van gegevensbestanden ten behoeve van computernetwerken; detailhandelsdiensten en; zakelijke bemiddeling ten behoeve van nagenoeg alle mogelijke bedrijven: profit en nonprofit_bedrijv~n,_B2B_~n B2C,_Internet_en_in_alle seçtoren_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

nnexeS du Moniteur belge

et

I~o

" mod 11.1

Voor-

be houden aan het Belgisch

Staatsblad

Het online aanbieden en distribueren van diensten en producten, bemiddeling bij het leggen van zakelijke contacten tussen producenten, consumenten en/of (zakelijke) dienstverleners, werkgevers en werknemers langs alle kanalen. Het uitzenden van radio-, televisie- of internetprogramma's; overbrengen van geluid en beeld via satelliet, Internet, mobile app's, telex-, telegraaf-, fax-, telefoon-, radiotelefonie- en telegrafiediensten; persagentschappen; voornoemde diensten al dan niet te verlenen via Internet of andere (elektronische of niet elektronische) netwerken; het bieden van mogelijkheden tot (tele)communicatie tussen verschillende gebruikers door middel van een ontmoetingsplaats op het Internet (community).

Het aanbieden en faciliteren van onderwijs, opleidingen, cursussen, trainingen en seminars; organisatie van beurzen en tentoonstellingen en evenementen voor business, culturele, charitatieve of educatieve doeleinden.

Onderneming in onroerende goederen. De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren.

Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt en uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag borg of aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 18.600,00 Euro, vertegenwoordigd door 260 aandelen met een fractiewaarde van één/tweehonderdzestigste van het kapitaal.

Het is volstort ten belope van één/derde in geld.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a) indien er slechts één zaakvoerder is: door deze zaakvoerder, alleen handelend voor alle handelingen.

b) indien er twee of meer zaakvoerders benoemd werden:

- door elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, voor zover het handelingen betreft waarvan de waarde of tegenwaarde de 5.000,00 euro niet overtreft. Een reeks samenhangende handelingen moet voor deze berekening worden samengeteld.

- door twee zaakvoerders, samen handelend, voor alle andere handelingen.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en dertien.

De jaarvergadering heeft plaats de laatste vrijdag van de maand juni om vijftien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de laatste daaraan voorafgaande werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en veertien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werden aangesteld:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

1) De heer PAIS Serge, voornoemd.

2) De heer WIENTJES Erik Bernardus Luciën, voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van

Koophandel.

Notaris Filip Segers

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest.

Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BLUEXS

Adresse
LEEMPUTTEN 11 2381 WEELDE

Code postal : 2381
Localité : Weelde
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande