BLYCOLIN LAUNDRY MECHELEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BLYCOLIN LAUNDRY MECHELEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 507.838.055

Publication

02/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

30-12-2014

Griffie

*15300082*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507838055

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Blycolin Laundry Mechelen

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Mechelen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 30 december 2014, dat:

1. Rechtsvorm naam: De Vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft met als naam:  Blycolin Laundry Mechelen .

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Lier, Plaslaar 38 B.

3. Oprichterster: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht  Blycolin Group International B.V. , ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel in Nederland onder het KvK-nummer 11022327, met statutaire zetel te Zaltbommel (Nederland) en met adres te 5301LX Zaltbommel (Nederland), Heksekamp 33 (KBO Ondernemingsnummer 0507.751.349 - buitenlandse rechtspersoon).

4. Inschrijfster: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht  Blycolin Shares B.V. , ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel in Nederland onder het KvK-nummer 08124977, met statutaire zetel te Zaltbommel (Nederland) en met adres te 5301LX Zaltbommel (Nederland), Heksekamp 33 (KBO Ondernemingsnummer 0507.751.646 - buitenlandse rechtspersoon).

5. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap bedraagt éénenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00).

6. Gestorte bedrag: 61.500,00 euro.

7. Samenstelling: In geld

8. Boekjaar: Elk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2015.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de Algemene Vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste (1/20ste) van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de Algemene Vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de Aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle Aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de Aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de Aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Dagelijks bestuur:

11.1. benoeming

Het dagelijks bestuur van de Vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer

Onderwerp akte :

Plaslaar 38 B 2500 Lier

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Gedelegeerde Bestuurders en/of andere personen, die alleen of gezamenlijk optreden zoals geregeld in deze Statuten en desgevallend op het ogenblik van hun benoeming. De Raad van Bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid; zij kunnen echter voor de eerste maal benoemd worden bij de akte van oprichting van de vennootschap.

Iedere Gedelegeerd Bestuurder zal krachtens deze Statuten bevoegd zijn om zelfstandig alle besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur zoals hierna gedefinieerd.

11.2. bevoegdheden inzake dagelijks bestuur

Onder dagelijks bestuur worden verstaan alle handelingen of verrichtingen betreffende het dagelijks bestuur die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de Vennootschap, of de behoeften die om reden zowel van minder belang dat ze vertonen als van de noodzakelijkheid een spoedige oplossing te treffen, de tussenkomst van de Raad van Bestuur niet rechtvaardigen. In elk geval behoren niet tot het dagelijks bestuur: het aankopen, verkopen of met hypotheek bezwaren van onroerende goederen alsmede alle handelingen of elke reeks van samenhangende handelingen die het bedrag van honderdvijftigduizend euro (¬ 150.000,00) te boven gaan.

12. Externe vertegenwoordiging: De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de Vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de Vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee (2) Bestuurders samen handelend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de Vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde Gedelegeerd Bestuurder alleen optredend en/of andere personen belast met het dagelijks bestuur die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling. De organen die overeenkomstig het voorgaande de Vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de Vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

13. Bestuurders: De partijen bij de oprichting stelden met unanimiteit het aantal bestuurders vast op twee (2) en stelden met unanimiteit aan tot bestuurders met desgevallend de bijzondere functie(s) achter hun naam vermeld:

a) de heer VAN BOEKHOLT Marc Johannes Hendrik Marinus, geboren te Boxmeer (Nederland) op 17 juni 1969, wonende te 5247LK Rosmalen (Nederland), De Brigantijn 9, met bis-registernummer 694617 103 91;

b) de heer VAN DER HEIJDEN Wilhelmus, geboren te Reusel (Nederland) op 13 april 1962, wonende te 5531EK Bladel (Nederland), Sniederslaan 127, met bis-registernummer 622413 073 37, die voor de duur van zijn mandaat als bestuurder conform de statuten tevens wordt aangesteld tot gedelegeerd bestuurder gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur betreft zodat hij zelfstandig alle beslissing zal kunnen nemen betreffende het dagelijks bestuur en zelfstandig optredend de vennootschap zal kunnen vertegenwoordigen in het kader van het dagelijks bestuur.

Al deze functies zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2020.

14. Commissarissen: Het aantal commissarissen wordt vastgesteld op één (1) en tot deze functie wordt benoemd voor een termijn gelijk aan drie (3) boekjaren met dien verstande dat het mandaat een einde zal nemen ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering die zal besluiten over de jaarrekening betreffende het derde boekjaar:  PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren (in het kort  PwC Bedrijfsrevisoren) burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rechtspersonenregister Brussel 0429.501.944, met zetel te 1932 Brussel (Sint-Stevens-Woluwe), Woluwedal 18, Woluwe Garden, die in deze functie zal worden vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Peter Van den Eynde , rechtspersonenregister Gent, afdeling Dendermonde 0873.705.229, met zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), Gentstraat 65C, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger belast met de uitoefening van dit mandaat in haar naam en voor haar rekening de heer Van den Eynde Peter, bedrijfsrevisor.

15. Doel: De Vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, de aankoop,

verhandeling, verkoop en levering van goederen en diensten, met in het bijzonder, doch zonder

daartoe beperkt te zijn:

* als hoofdactiviteit:

- het voeren van een industriële wasserij voor het reinigen van in het bijzonder, doch zonder daartoe

beperkt te zijn van linnengoed, textiel, en bedrijfskleding;

* als nevenactiviteiten:

- de verhuur van linnengoed, textiel en bedrijfskleding;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- de verhuur van overige goederen;

- de in- en verkoop van linnengoed, textiel en bedrijfskleding;

- de in- en verkoop van overige goederen, waaronder maar daartoe niet beperkt van gastenartikelen; - het oprichten van, het op enigerlei wijze deelnemen in, samenwerken of fuseren met, het besturen van en het toezicht houden op ondernemingen en vennootschappen;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, waaronder het uitoefenen van opdrachten en functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen;

- het financieren van ondernemingen en vennootschappen;

- het lenen, uitlenen en bijeenbrengen van gelden daaronder begrepen, het uitgeven van obligaties, schuldbrieven of andere waardepapieren, alsmede het aangaan van daarmee samenhangende overeenkomsten;

- het stellen van zekerheden of zich hoofdelijk naast of voor anderen verbinden, het verstrekken van kredieten en leningen of andere zekerheden ten gunste van verbonden vennootschappen of derden, onder meer door haar goederen in pand of in hypotheek te geven, met inbegrip van haar eigen handelszaak;

- het verstrekken van adviezen en het verlenen van diensten aan ondernemingen en vennootschappen waarmee de Vennootschap in een groep is verbonden en aan derden;

- het verstrekken van garanties, het verbinden van de Vennootschap en het bezwaren van activa van de Vennootschap ten behoeve van ondernemingen en vennootschappen waarmee de Vennootschap in een groep is verbonden en ten behoeve van derden;

- het verstrekken van advies op het gebied van management en bedrijfsvoering;

- het verkrijgen, beheren, exploiteren en vervreemden van registergoederen en van vermogenswaarden in het algemeen;

- het exploiteren en verhandelen van octrooien, merkrechten, vergunningen, knowhow, licenties en andere industriële eigendomsrechten.

Bovendien kan de Vennootschap, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële en financiële handelingen stellen die haar activiteiten rechtstreeks of onrechtstreeks ondersteunen of bevorderen, in de ruimste zin van het woord.

De Vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen verwerven, huren of verhuren, zelfs indien dit geen (rechtstreeks of onrechtstreeks) verband houdt met haar maatschappelijk doel. De Vennootschap kan zich daarnaast inlaten met het oprichten, het verwerven, het beheer, het bouwen of verbouwen, renoveren, inrichten, met de verkoop, de ruil, de inbreng, de overdracht, de verkaveling, het onderbrengen onder het stelsel van mede-eigendom of onverdeeldheid, alsook met de verhuur en onderverhuring van vastgoed voor eigen rekening, het verlenen of verkrijgen van opstalrechten, vruchtgebruik, erfpacht of andere zakelijke of persoonlijke rechten op vastgoed. De Vennootschap kan onroerende goederen, met of zonder koopoptie, in leasing nemen en, ten bijkomende titel, onroerende goederen, met of zonder koopoptie, in leasing geven.

16. Gewone algemene vergadering: De gewone Algemene Vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de laatste vrijdag van de maand maart om vijftien uur (15h00 CET); indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende Werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de Vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De eerste wordt gehouden in het jaar 2016.

Er zijn geen voorwaarden voor toelating tot de Algemene Vergaderingen noch voor de uitoefening van het eventuele stemrecht.

17. Volmacht: Nihil.

18. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ING België.

19. Bijzondere volmachten: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ACCOUNTING & TAX PARTNERS , rechtspersonenregister Leuven 0475.026.024, met zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Industrieweg 4 bus 5, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de  B.T.W. , alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Coordonnées
BLYCOLIN LAUNDRY MECHELEN

Adresse
PLASLAAR 38 B 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande