BMC & PARTNERS

Société en commandite simple


Dénomination : BMC & PARTNERS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 824.649.854

Publication

02/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

~

Sti

Rechtbank van koophandel Arinveroen

2 3 SEP. 2014

afdeling Antwerpen

Griffio

Ondernemingsnr : BE 0824.£49.854

Benaming

(voluit) : BMC & Partners

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Diependael 7 te 2540 Hove

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van een zaakvoerder.

Op de Buitengewoon Algemene Vergadering van 29 augustus 2014 werd er het volgende beslist:

1)De benoeming van een zaakvoeder:

Dhr. Boeckx Floris zal met ingang van 1 september 2014 benoemd worden als niet-statutair zaakvoerder

van de vennootschap "BMC & Partners" bvba met een bezoldigd mandaat,

Dhr, Boeckx Florentinus

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

09/01/2014
ÿþMal Word 11.1

~.~1ffin In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111!1,H11111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te A 3 Q 0 C, op

13

Griffie

Op de laatste

Ondernemingsar : 0824.649.854

Benaming

(voluit) : BMC & Partners

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel: 2540 HOVE, DIEPENDAELE 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMVORMING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE DER AANDELEN - KAPITAALVERHOGING - UITBREIDING MAATSCHAPPELIJK DOEL - VASTSTELLEN VAN EEN UUR VOOR DE ALGEMENE VERGADERING - AANNEMING VAN EEN NIEUWE TEKST DER STATUTEN

Het blijkt uit een akte, verleden voor notaris Yves Mallentjer te Antwerpen-Hoboken op drieëntwintig deoember tweeduizend dertien, dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen worden. n De rechtsvorm van de vennootschap wordt omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Ten dien einde wordt het door het bestuursorgaan voorgelegde verslag en de staat van actief en passief der vennootschap afgesloten per dertig september tweeduizend dertien, evenals het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor met betrekking tot gezegde staat, goedgekeurd. Het besluit van het verslag opgemaakt op tweeëntwintig november tweeduizend dertien door de aangestelde bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap .met beperkte aansprakelijkheid "Parmentier Guy", met zetel te 2900 Schoten, Theofiel Van Cauwenberghslei 12A, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder, de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, ter gelegenheid van de omvorming van de Gewone Commanditaire Vennootschap "BMC & Partners" tot een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid kan ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en onder voorbehoud van alle eventueel niet-geboekte claims, verbintenissen en belastingen:

1. Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 30 september 2013 van genoemde vennootschap die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2. Dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, een netto-vermogenstoestand ten bedrage van -8.684,47 EUR blijkt en niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad,

3. Dat het netto-actief van de vennootschap per 30 september 2013 LAGER is dan het op die datum uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van 2.500, 00 EUR en dit ten belope van -11,184,47 EUR.

EN

Dat het netto-actief van de vennootschap per 30 september 2013 LAGER is dan het minimumkapitaal vereist door het Wetboek van Vennootschappen. Dat daarbij gewezen wordt op de eventuele aansprakelijkheid van de personen bedoeld in art 785 W. Venn. en het feit dat elke belanghebbende in rechte de ontbinding van de vennootschap kan vragen.

4, Dat op straffe van aansprakelijkheid van het bestuursorgaan, de verrichting slechts kan plaatsvinden mits bijkomende inbreng van buitenuit, ".

Overeenkomstig voorgaande worden alle verrichtingen sedert drieëntwintig december tweeduizend dertien verondersteld te zijn gedaan voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Artikel twee der statuten wordt dienovereenkomstig aangepast; het zal voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vomi van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "BMC & Partners",

n De nominale waarde der aandelen wordt afgeschaft.

Het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met zestienduizend honderd euro (¬ 16.100,-) om het te brengen van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500, ) op achttienduizend zeshonderd euro (tr 18.600, ), volledig ingeschreven en volstort ten belope van drieduizend zevenhonderd euro (¬ 3.700,-) met creatie en

t~etzadeiieg_ yen. Atennegentig..(95).níguwa_aaoçiM n,_ _delen.in.bat resultaat_ vanaf._ dtie ntvrinlig.

blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

december tweeduizend dertien. Overeenkomstig huidige en vorige beslissing wordt artikel vijf der statuten dienovereenkomstig aangepast; het zal voortaan luiden als volgt:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.".

Lin De vergadering beslist het bijzonder verslag van de zaakvoerder goed te keuren en beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door de bestaande tekst van artikel vier der statuten aan te vullen met volgende tekst:

"De aan en verkoop van onroerende goederen.

Bednjfsruimte en aile materiële vaste activa oprichten en inrichten, en deze ter beschikking stellen onder de vorm van huur, lease of enig ander gebruikrecht,

Voor eigen rekening, de verwerving, vervreemdingen verhuring van alle onroerende goederen.

Voor eigen rekening verwerving, vervreemding, verkoop, exploitatie, verhuur, in huur nemen, leasing, beheer, onderhoud, verdeling, verkaveling, bouwen, verbouwen, renoveren, beplanten, bebossen van alle onroerende goederen en rechten met uitzondering van de gereglementeerde activiteiten van vastgoedmakelaar.

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België, als in het buitenland, aile burgerrechtelijke, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen met inbegrip van, maar niet beperkt tot het verwerven en vervreemden in volle eigendom of in onverdeeldheid of van bepaalde zakelijke rechten op onroerende goederen, zoals onder meer vruchtgebruik, erfpacht, leasing, en deze kosteloos of tegen vergoeding ter beschikking te stellen van haar bedrijfsleiders. ".

Artikel vier der statuten wordt dienovereenkomstig aangepast.

De vergadering beslist het uur voor de jaarvergadering vast te leggen om negentien uur. Artikel achttien der statuten wordt dienovereenkomstig aangevuld; het zal voortaan luiden als volgt:

"De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand september om negentien uur."

Bom° , De vergadering beslist de tekst van de statuten aan te passen ingevolge de genomen beslissingen en volledig te herwerken en beslist na bespreking artikel per artikel, de nieuwe tekst der statuten op te stellen, bij uittreksel luidend ais volgt:

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "MC & Partners", opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf één april tweeduizend en tien. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. De vennootschap is gevestigd te 2540 Hove, Diependaele 7. De zetel kan zonder statutenwijziging bij besluit van de zaakvoerders verplaatst worden in het Vlaamse gedeelte van België en in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad, De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

De vennootschap heeft tot doel:

o Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie.

o Managementactiviteiten van holdings: tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal.

o Verstrekken van advies inzake beleggingen en het beheer van financiële patrimonia van derden in

verband met vermogensbeheer en beleggingsadvies,

vAdviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie.

o Verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie.

o Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers.

o Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering.

o Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

o Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie.

o Algemene audit-activiteiten.

o Zoeken, selecteren, verwijzen plaatsen van personeel ten behoeve van latere werkgever of werkzoeker: fcrmulering van taakomschrijvingen; op geschiktheid testen van sollicitanten; natrekken van referenties.

o Zoeken en plaatsen van directieleden (headhunters).

o Plaatsen voor rekening van de bedrijven van personeelsleden die werkloos zijn geworden ten gevolge van een reorganisatie (outplacement).

o Andere vormen van arbeidsbemiddeling.

o Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren.

o Overige zakelijke dienstverlening.

o De aan en verkoop van onroerende goederen.

o Bedrijfsruimte en aile materiële vaste activa oprichten en inrichten, en deze ter beschikking stellen onder de vorm van huur, lease of enig ander gebruiksecht.

o Voor eigen rekening, de verwerving, vervreemding en verhuring van aile onroerende goederen,

o Voor eigen rekening verwerving, vervreemding, verkoop, exploitatie, verhuur, in huur nemen, leasing, beheer, onderhoud, verdeling, verkaveling, bouwen, verbouwen, renoveren, beplanten, bebossen van alle onroerende goederen en rechten met uitzondering van de gereglementeerde activiteiten van vastgoedmakelaar.

o De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België, ais in het

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

buitenland, alle burgerrechtelijke, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen met inbegrip van, maar niet beperkt tot het verwerven en vervreemden in volle eigendom of in onverdeeldheid of van bepaalde zakelijke rechten op onroerende goederen, zoals onder meer vruchtgebruik, erfpacht, leasing, en deze kosteloos of tegen vergoeding ter beschikking te stellen van haar bedrijfsleiders.

De vennootschap mag al haar roerende en onroerende goederen in pand of hypotheek stellen om haar verbintenissen te onderschrijven, zelfs voor rekening van derden. In het algemeen zal zij alle commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel. Zij mag ook alle belangen nemen door middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid en, in het algemeen, alle handelingen verrichtingen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoten, De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De iaarveroaderinq moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand september om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Elk aandeel geeft recht op een stem. Indien de vennootschap slechts een vennoot telt en deze komt te overlijden, zijn de artikelen 237 en 344 van het Wetboek Vennootschap van toepassing voor wat betreft de uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten.

Het boekiaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van ieder jaar.

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste éénftwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo zal warden aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meerdere vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen, vermeld in artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves Mallentjer,

Tegelijk neergelegd: uitgifte der akte  verslagen zaakvoerder  verslag bedrijfsrevisor met staat van actief en passief.





Annexes àu Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BMC & PARTNERS

Adresse
DIEPENDAELE 7 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande