BO MEDICALS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BO MEDICALS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.018.074

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 23.06.2014 14209-0003-013
19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 13.06.2013 13178-0324-013
08/03/2011
ÿþwwd 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Luik B



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

I 1III1 11111 HIll 111011111111111111111111111111

'11036]09*

Ondernemingsnr : ~~~ CI% p1

Benaming 1.{,

~

(voluit) : Bo Medicals

1fiOOPWANDE- L-te- ME-CH EL-E-N- -

NEERGELEGD

2 4 -02- 2011

Griffie

rwCHTi ;ANK V7ri

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2500 Lier (Koningshooikt), Mechelbaan 238

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, notaris te Antwerpen op .22 februari 2011, vóór

registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel,

waaruit blijkt dat:

1.Mevrouw BOGAERTS Kristin Georges Magda, ongehuwd, geboren te Bonheiden op drieëntwintig juni

negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 2500 Lier, Mechelbaan 238.

2.De heer JENNES Peter, ongehuwd, geboren te Brussel op zeventien juni negentienhonderd

drieënzeventig, wonende te 2500 Lier, Mechelbaan 238.

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid met de naam "Bo Medicals".

Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2500 Lier (Koningshooikt), Mechelbaan 238.

Doel

De vennootschap heeft tot doel

1. het aankopen, verkopen, vervaardigen, vertegenwoordigen, invoeren, uitvoeren van alle hoegenaamde producten, toestellen, uitrustingen, in verband, rechtstreeks of onrechtstreeks, met het medische, paramedische of technische gebied, in de breedste zin van het woord, zowel als groot- en als detailhandel, in België en / of het buitenland.

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden binnen de perken van de wet alle financiële, commerciële, industriële daden en verrichtingen stellen met roerend of onroerend karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel, de ontwikkeling kunnen teweegbrengen of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

Zij zal zich mogen interesseren ,door inbreng, versmelting, participatie of anderszins, in bestaande en op te richten maatschappijen, ondernemingen of verenigingen, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan of samenhangend met dit van deze vennootschap, evenals het beheer van andere vennootschappen waarnemen.

Deze bepalingen zijn niet beperkend doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

2. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aankoop- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2. Het aanleggen, het oordeelkundige uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- of verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waarde papieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde tijd te rekenen van de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het gehele kapitaal is geplaatst en is volledig volstort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) zoals blijkt uit het bankattest overhandigd aan de notaris.

De aandelen zijn steeds op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Reserves, verdeling van de winst:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Bestuur en de vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet ven noot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

De vergadering neemt kennis van de benoeming van mevrouw BOGAERTS Kristin Georges Magda, geboren te Bonheiden op drieëntwintig juni negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 2500 Lier, Mechelbaan 238, als statutair zaakvoerder, en van het feit dat haar mandaat onbezoldigd is, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op eerste donderdag van de maand juni te 19.00 uur De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op donderdag 6 juni 2013.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012.

Niet-benoeming commissaris

Aangezien de voorwaarden niet vervuld zijn, waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht is, wordt geen commissaris benoemd.

Volmacht

Een bijzondere volmacht wordt verleend onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lauwers B&F", met zetel te 2590 Berlaar, Anjerstraat 9, vertegenwoordigd door Paul Lauwers, boekhouder, BIBF nummer 205661, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Krulspuntbank van ondernemingen inclusief ondememingsioket om daar aile formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen, en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de Directe en Indirecte Belastingen, de diensten van sociaal verzekeringsfonds en de diensten van de B.T.W..

çî Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge

voor ontledend uittreksel. (get.) Dick Van Laere, notaris.

tegelijkiieergelegd...Afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 22.06.2016 16208-0006-013

Coordonnées
BO MEDICALS

Adresse
MECHELBAAN 238 2500 KONINGSHOOIKT

Code postal : 2500
Localité : Koningshooikt
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande