BOB SCHELFHAUT & PARTNERS

Société en commandite simple


Dénomination : BOB SCHELFHAUT & PARTNERS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 891.884.019

Publication

01/08/2014
ÿþ i.tod Word 11.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte



Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

[MEIJI dN

NEERGEL~`~.Ç..-' 2 3 MI 2014

RECHTBANKvan KOOPHANDEL ANTWERPMeed. MECHELEN

Ondernemingsnr : 0891884019

Benaming

(vormt) : BOB SCHELFHAUT & PARNTERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Theo Andriesstraat 33, 2870 Liezele, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - aandelen - statutenwijziging

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 16 juni 2014, dragend volgend relaas van registratie: "Geregistreerd elf bladen en geen verzendingen, op het 3de Registratiekantoor Mechelen op 26 juni 2014, Boek 6/88 Blad 06 Vak 19 ontvangen: vijftig euro",

1°)Vaststelling van de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap,

2°)Beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend van tweehonderdduizend (200.000,00 euro); onderworpen aan de roerende voorheffing van tien ten honderd (10%) in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen,

3°) Kapitaalverhoging door inbreng in natura conform artikel 537 WIB.

4°)Wijziging van de rubriek kapitaal in de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de nieuwe kapitaaltoestand na de incorporatie van het uitgekeerde dividend.

5°) Coördinatie van de statuten

De voorzitter deponeert op het bureel, ter beschikking van de deelgenoten:

a)de balans en de resultaatrekening van het maatschappelijke jaar afgesloten op 30 juni 2012 en bevattende de inventaris van het actief en passief der vennootschap op dezelfde datum.

b)de balans en de resuitaatrekening van het maatschappelijke jaar afgesloten op 30 juni 2013 en bevattende de inventaris van het actief en passief der vennootschap op dezelfde datum,

De voorzitter verklaart dat bovenvermelde documenten, evenals deze voorzien bij art. 283 van de vennootschappenwet, ter beschikking van de deelgenoten werden gesteld op de maatschappelijke zetel gedurende vijftien dagen welke de vergadering voorafging, en dat zij na deze vergadering, gevoegd worden bij de archieven van de vennootschap.

De voorzitter, in zijn hoedanigheid van beherende vennoot, zet mondeling de gevolgen van de kapitaalverhoging uiteen en waarom zij wenselijk is voor de verderzetting van de vennootschap. Hij geeft antwoord op de vragen die de vennoten gesteld hebben met betrekking tot het verslag.

Na deze uiteenzetting brengt de voorzitter opeenvolgend de hiema vermelde besluiten ter stemming. EERSTE BESLUIT

De vergadering, na het verslag van de beherende vennoot gehoord te hebben, stelt de belaste reserves vast op tweehonderdendrieduizend zeshonderdachtenveertig euro en één eurocent (203.648,01 euro)

Deze beslissing wordt genomen bij algemeenheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van tweehonderdduizend euro (200.000,00 euro) uit de belaste beschikbare reserves onderworpen aan de roerende voorheffing van tien ten honderd (10%) in toepassing van art.537 van het WIB. Dit bruto-dividend komt voort uit een vermindering van de belaste reserves m.b.t. boekjaar afgesloten op 30 juni 2012, welke reserves (lees: jaarrekening) zijn goedgekeurd door de algemene vergadering uiterlijk op 31 maart 2013. Rekening gehouden met de bestaande aandeelhoudersstructuur betekent dit een netto-dividend ten belope van honderdtachtigduizend euro (180.000,00 euro).

De dividenden werden toegekend als volgt:

-De heer Boudewijn Schelfhaut ontvangt een netto-dividend van honderd achtenzeventigdulzend en tweehonderd euro (178.200,00 euro).

-Mevrouw Clarina Van Nimmen ontvangt een netto-dividend van duizend achthonderd euro (1.800,00 euro).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze beslissing wordt genomen bij algemeenheid van stemmen.

DERDE BESLUIT

De vergadering erkent op de hoogte te zijn van de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met het uitgekeerde netto-dividend van honderdtachtigduizend euro (180.000,00 euro), om het kapitaal te brengen van honderd euro (100,00 euro) naar honderdtachtigduizend en honderd euro (180.100,00 euro). Hierdoor werd het netto-dividend integraal ingebracht in het kapitaal van de vennootschap door inbreng in natura van twee schuldvorderingen ten belope van honderdtachtigduizend euro (180.000,00 euro).

Voornoemde inbrengwaarde van honderdtachtigduizend euro (180.000,00 euro) bestaat uit:

-De schuldvordering die de heer Boudewijn Schelfhaut, voornoemd, bezit ten laste van de vennootschap ten belope van honderd achtenzeventigduizend en tweehonderd euro (178.200,00 euro):

-De schuldvordering die mevrouw Clarina Van Nimmen, voornoemd, bezit ten laste van de vennootschap van duizend achthonderd euro (1.800,00 euro).

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt middels de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde de volledige vordering tot uitkering van het tussentijds netto-dividend cfr art.537 WIB, die zij hebben ten laste van de vennootschap.

Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten, vertegenwoordigd als voormeld, die verklaren op de hoogte te zijn van de financiële toestand en de statuten van de vennootschap en die verklaren dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap, zoals hoger omschreven.

Na deze uiteenzetting verklaren de vennoten zijn/haar schuldvordering tot uitkering van het tussentijds dividend onder aftrek van de roerende voorheffing die hij/zij heeft lastens de vennootschap in natura in te brengen.

Deze inbreng wordt vergoed door uitgifte van 624 nieuwe aandelen zonder nominale waarde, elk nieuw aandeel is in alle opzichten identiek aan elk van de 100 bestaande aandelen. Het totaal aantal aandelen zal na kapitaalverhoging 724 aandelen bedragen.

-De heer Boudewijn Schelfhaut heeft een vordering van honderd achtenzeventigduizend en tweehonderd euro (178.200,00 euro), die hij in natura inbrengt in het kapitaal van de vennootschap en waarvoor hij 618 aandelen zonder nominale waarde voor ontvangt.

-Mevrouw Clarina Van Nimmen heeft een vordering van duizend achthonderd euro (1.800,00 euro), die zij in natura inbrengt in het kapitaal van de vennootschap en waarvoor zij 6 aandelen zonder nominale waarde voor ontvangt.

Deze beslissing wordt genomen bij algemeenheid van stemmen.

VIERDE BESLUIT

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging in het kader van art.537 WIB die voorafgaat, beslist de algemene vergadering bij algemeenheid van stemmen, de rubriek kapitaal in de statuten te vervangen door volgende tekst:

`Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt honderdtachtigduizend en honderd euro (180.100,00 euro) en is vertegenwoordigd door 724 aandelen zonder nominale waarde.

Na voormelde kapitaalverhoging ziet de aandeelhouderstructuur er als volgt uit:

-De heer Boudewijn Schelfhaut bezit 717 aandelen zonder nominale waarde.

-Mevrouw Clarina Van Nimmen bezit 7 aandelen zonder nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering verleent het Accountantskantoor Leo Noëth - Nadine Ringoot NV, de Regenboog 11 te 2800 Mechelen alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De dagorde, afgehandeld zijnde, zo heft de voorzitter de zitting op te 20u00.

Waarvan tegenwoordige notulen worden opgesteld, datum als hierboven, welke na lezing ondertekend

worden door de deelgenoten.

Boudewijn Schelfhaut

Beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vª% oor-

* behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BOB SCHELFHAUT & PARTNERS

Adresse
THEO ANDRIESSTRAAT 33 2870 LIEZELE

Code postal : 2870
Localité : Liezele
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande