BODY & SOUL

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BODY & SOUL
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 539.926.150

Publication

14/10/2013
ÿþy

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

idod Worp

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

1 Jijel155

Vc behi aa~ Self Staa

N

ia

03 -10M 2013

OKirea it.9~ Î'1:~~,i~K ~lâfl ~~~~HAN~~ ~~ Mi~CHÈi.~N

---~~

Ondernemingsar ; 3~J À Sb

Benaming

(voluit) : BODY & SOUL

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : STATIONSSTRAAT 28, 2800 MECHELEN (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het jaar 2013 op 1 oktober zijn samengekomen:

1) Frederik Ward De Leeuw, wonende te Bruinborrelaan 19, 1860 Meise,

2) Marie-Noëlle Pauline F. Zabinski, wonende te Weeshuisstraat 126, 1070 Anderlecht,

die wensen over te gaan tot de oprichting van een V.O.F. en die de statuten vast te stellen van de hierna genoemde vennootschap,

Artikel 1

Bij deze wordt tussen de bovenvermelde partijen een vennootschap onder firma (V.O.F.) opgericht onder de benaming «Body & Soul».

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Stationsstraat 28, 2800 Mechelen. De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland, op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

Alle activiteiten die verband houden met een massagesalon en schoonheidssalon in de ruimste zin van het woord, ook aan huis;

Het verlenen van stressreducerende technieken;

Het uitbaten van sauna's;

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, het coördineren, het ontwikkelen van en het investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen ; in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan banken, depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het iamitepAard;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan;

Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel;

Bovenstaande is steeds in de meest ruime zin, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in deelneming met derden.

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven. Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

Artikel 5

Frederik Ward De Leeuw, voornoemd, brengt in de vennootschap 10.000,00 EUR in. in gemeen overleg worden hem hiervoor 500 van de 1.000 aandelen toegekend.

Marie-Noëlle Pauline E. Zabinski, voornoemd, brengt in de vennootschap 10.000,00 EUR in. In gemeen overleg worden hem hiervoor 500 van de 1.000 aandelen toegekend.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 20.000,00 EUR, vertegenwoordigd door 1.000 aandelen, volledig volgestort.

Artikel 6

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin aile sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een interest berekend tegen de wettelijke rentevoet, betaalbaar om de zes maanden, Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet over-dragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Nochtans mogen de verbintenissen boven 20.000,00 EUR enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee zaakvoerders.

~

a.!

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wet bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, evenwel rekening houdend met de beperking van 20.000,00 euro, waarvan hiervoor sprake.

Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

- Frederik Ward De Leeuw, voornoemd;

- Marie-Noëlle Pauline E. Zabinski, voornoemd.

Aan de zaakvoerders en aan de andere vennoten kan, bij gewone meerderheid van stemmen, een verloning worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties.

Artikel 9

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 10

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste zaterdag van de maand juni 20 uur. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 11

Ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Artikel 12

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit. De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13

Bij beslissing van de vennoten met tweederde-meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 14

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid ais deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 15

tedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen v66r de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de agenda vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door Marie-Noëlle Pauline E. Zabinski of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. Iedere aandeel heeft recht op één stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen, welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 16

1

r De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen

vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 17 hierna.

Artikel 17

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten. De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd v66r het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen. Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikelen 12 en 13 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap. De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

Artikel 18

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe, weduwnaar of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 19

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 17.

Artikel 20

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 21

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 12 en 13. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Slot- en overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni van het jaar

2015.

Opgemaakt te Mechelen, op 1 oktober 2013.

Frederik Ward De Leeuw Marie-Noëlle Pauline B. Zabinski

Oprichter / Zaakvoerder Oprichter / Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

".

Voer- y béhouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

y

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

idod Worp

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

1 Jijel155

Vc behi aa~ Self Staa

N

ia

03 -10M 2013

OKirea it.9~ Î'1:~~,i~K ~lâfl ~~~~HAN~~ ~~ Mi~CHÈi.~N

---~~

Ondernemingsar ; 3~J À Sb

Benaming

(voluit) : BODY & SOUL

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : STATIONSSTRAAT 28, 2800 MECHELEN (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het jaar 2013 op 1 oktober zijn samengekomen:

1) Frederik Ward De Leeuw, wonende te Bruinborrelaan 19, 1860 Meise,

2) Marie-Noëlle Pauline F. Zabinski, wonende te Weeshuisstraat 126, 1070 Anderlecht,

die wensen over te gaan tot de oprichting van een V.O.F. en die de statuten vast te stellen van de hierna genoemde vennootschap,

Artikel 1

Bij deze wordt tussen de bovenvermelde partijen een vennootschap onder firma (V.O.F.) opgericht onder de benaming «Body & Soul».

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Stationsstraat 28, 2800 Mechelen. De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland, op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

Alle activiteiten die verband houden met een massagesalon en schoonheidssalon in de ruimste zin van het woord, ook aan huis;

Het verlenen van stressreducerende technieken;

Het uitbaten van sauna's;

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, het coördineren, het ontwikkelen van en het investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen ; in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan banken, depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het iamitepAard;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan;

Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel;

Bovenstaande is steeds in de meest ruime zin, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in deelneming met derden.

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven. Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

Artikel 5

Frederik Ward De Leeuw, voornoemd, brengt in de vennootschap 10.000,00 EUR in. in gemeen overleg worden hem hiervoor 500 van de 1.000 aandelen toegekend.

Marie-Noëlle Pauline E. Zabinski, voornoemd, brengt in de vennootschap 10.000,00 EUR in. In gemeen overleg worden hem hiervoor 500 van de 1.000 aandelen toegekend.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 20.000,00 EUR, vertegenwoordigd door 1.000 aandelen, volledig volgestort.

Artikel 6

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin aile sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een interest berekend tegen de wettelijke rentevoet, betaalbaar om de zes maanden, Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet over-dragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Nochtans mogen de verbintenissen boven 20.000,00 EUR enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee zaakvoerders.

~

a.!

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wet bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, evenwel rekening houdend met de beperking van 20.000,00 euro, waarvan hiervoor sprake.

Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

- Frederik Ward De Leeuw, voornoemd;

- Marie-Noëlle Pauline E. Zabinski, voornoemd.

Aan de zaakvoerders en aan de andere vennoten kan, bij gewone meerderheid van stemmen, een verloning worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties.

Artikel 9

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 10

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste zaterdag van de maand juni 20 uur. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 11

Ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Artikel 12

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit. De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13

Bij beslissing van de vennoten met tweederde-meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 14

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid ais deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 15

tedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen v66r de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de agenda vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door Marie-Noëlle Pauline E. Zabinski of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. Iedere aandeel heeft recht op één stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen, welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 16

1

r De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen

vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 17 hierna.

Artikel 17

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten. De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd v66r het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen. Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikelen 12 en 13 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap. De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

Artikel 18

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe, weduwnaar of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 19

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 17.

Artikel 20

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 21

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 12 en 13. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Slot- en overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni van het jaar

2015.

Opgemaakt te Mechelen, op 1 oktober 2013.

Frederik Ward De Leeuw Marie-Noëlle Pauline B. Zabinski

Oprichter / Zaakvoerder Oprichter / Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

".

Voer- y béhouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

02/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111 MONITEUR BELGE N E E RG E I

*15017751

_ ..... ~..

2 B-01- 2015 0 7 SAN. 2015

BELGISCH ST\ATSSM4cy~ ~,~~~,,~~(aa~f}~` K~Oi~I-~Ai~1~~L

ANTwEl~PF1d?rl~l~ M>wCHELEN



Ondernemingsar : 0539926150

Benaming

(voluit) : BODY & SOUL

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FERMA

Zetel : Stationsstraat 28 - 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten, gehouden op 8 oktober 2014 ten zetel van de vennootschap, blijkt dat de volgende beslissing werd genomen:

De vergadering keurt unaniem het ontslag als zaakvoerder goed van de heer Frederik Ward De Leeuw, dit met onmiddellijke ingang. Mevrouw Marie-Noëlle Pauline E. Zabinski blijft aldus enige zaakvoerder van de vennootschap.

Op de eerstkomende jaarvergadering zal kwijting gevraagd worden voor deze mandaten.

Gedaan te Mechelen, de 15/12/2014

Marie-Noëlle Pauline E. Zabinski

zaakvoerder

Op de laatste blz van Luil< BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BODY & SOUL

Adresse
STATIONSSTRAAT 28 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande