BODYMOVE GEEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BODYMOVE GEEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.252.415

Publication

06/08/2013
ÿþLuik B - Vervolg

vennoten, of werknemers. De vennootschap kan verder geldig worden vertegenwoordigd door bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. Er wordt geen commissaris benoemd omdat zij er als kleine onderneming niet toe gehouden is.

SLOT-EN OVERGANGSBEPALINGEN

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder: De oprichters hebben beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder , en dit voor onbepaalde duur: de heer Sven Wilms, voormeld; BVBA BodyMove Invest, voormeld, die zal worden vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Sven Wilms die optreedt als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap. Allen aanwezig die hun mandaat aanvaarden.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar: Het eerste boekjaar neemt een aanvang op het moment dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend vijftien.

Eerste gewone algemene vergadering: De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

Volmacht: De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Michel Thijs, accountant, kantoorhoudende te 2450 Meerhout, Watermolen 12, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerlegging en/of publicatie die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering, of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, en de aanvraag van een B.T.W.-nummer, en de neerlegging van de documenten op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Jan Van Ermengem.

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 08.12.2015, NGL 12.01.2016 16011-0277-016

Coordonnées
BODYMOVE GEEL

Adresse
OLMSEBAAN 218 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande