BOEKHOUDKANTOOR ANSOMS & ANTHONISSEN

BV CVBA


Dénomination : BOEKHOUDKANTOOR ANSOMS & ANTHONISSEN
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 633.830.662

Publication

16/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312070*

Neergelegd

14-07-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0633830662

Benaming (voluit) : BOEKHOUDKANTOOR ANSOMS & ANTHONISSEN

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Burgerlijke vennootschap onder vorm van CV met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :

Bredabaan 894

(volledig adres)

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 14 juli 2015, dat:

1. Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met handelsvorm die de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam:  BOEKHOUDKANTOOR ANSOMS & ANTHONISSEN .

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Brasschaat, Bredabaan 894.

3. Oprichters:

1/ De heer ANTHONISSEN Marc Frans Rosa Alphonse, geboren te Antwerpen op 5 oktober 1958,

wonende te 2040 Antwerpen, Zandvlietse Dorpstraat 61;

2/ De heer ANSOMS Björn Jozef Martha Renildis, geboren te Kapellen op 1 maart 1977, wonende te

2940 Stabroek, Groene-Swaenlaan 11;

3/ De heer VAN RAEMDONCK Rudi Agnes Jean, geboren te Antwerpen op 21 augustus 1967,

wonende te 2900 Schoten, Wilgendaalstraat 75.

4. Kapitaal: Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal is bepaald op twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

5. Gestorte bedrag: 20.000,00 euro.

6. Samenstelling: In geld.

7. Aansprakelijkheid: De vennoten zijn slechts verbonden voor de schulden van de vennootschap ten belope van hun inbreng.

8. Bevoegdheid bestuursorgaan: Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide machten voor het besturen van de vennootschap en kan daartoe alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet en/of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Al wat niet door de statuten en/of door de wet voorbehouden is aan de algemene vergadering, valt onder zijn bevoegdheid.

9. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september. Het eerste boekjaar eindigt op 30 september 2016.

10. Verdeling van de winst: Jaarlijks wordt door de algemene vergadering van de netto-winst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 429 van het Wetboek van Vennootschappen.

Iedere eventuele verdeling van winst of omslag van verlies onder de vennoten dient te gebeuren naar evenredigheid van hun aandelenbezit waarbij elk aandeel evenveel recht heeft ongeacht het kapitaal dat dit vertegenwoordigt.

Het bestuursorgaan bepaalt plaats en datum voor de betaling van de dividenden.

2930 Brasschaat

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

11. Verdeling vereffeningsaldo: Na terugbetaling van het kapitaal, wordt het liquidatiesaldo in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen, ongeacht het deel van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

12. Externe vertegenwoordiging: Het bestuursorgaan vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap zal tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn:

- ingeval er slechts één bestuurder werd benoemd: door de enige bestuurder;

- ingeval er twee bestuurders werden benoemd: door hetzij één afgevaardigde bestuurder alleen optredend hetzij de twee bestuurders samen handelend;

- ingeval er drie of meer bestuurders werden benoemd: door hetzij één afgevaardigde bestuurder alleen optredend hetzij twee bestuurders samen handelend.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen. Dit alles echter steeds met inachtneming van de vertegenwoordiging van de vennootschap betreffende boekhoudwerkzaamheden voor derden, die enkel kan gebeuren door één of meerdere personen, die lid zijn van het  Instituut of die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die als gelijkwaardig met die van boekhouder in België wordt erkend. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

13. Bestuurders:

Alle oprichters stelden met unanimiteit het aantal bestuurders vast op drie (3) en stelden met unanimiteit aan tot bestuurders voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar:

1/ de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BOEKHOUDKANTOOR ANTHONISSEN , RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen 0422.993.442, met zetel te 2040 Antwerpen, Zandvlietsedorpstraat 57 bus 1, die voor de uitoefening van deze functie heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger de heer ANTHONISSEN Marc, voornoemd;

2/ de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BOEKHOUDKANTOOR BJÖRN ANSOMS , RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen 0476.614.151, met zetel te 2940 Stabroek, Groene Swaenlaan 11, die voor de uitoefening van deze functie heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger de heer ANSOMS Björn, voornoemd, en die tevens werd aangesteld tot afgevaardigde bestuurder met zelfde vaste vertegenwoordiger;

3/ de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap  BOEKHOUDKANTOOR VAN RAEMDONCK , RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen 0872.112.746, met zetel te 2900 Schoten, Wilgendaalstraat 75, die voor de uitoefening van deze functie heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger de heer VAN RAEMDONCK Rudi, voornoemd, en die tevens werd aangesteld tot afgevaardigde bestuurder met zelfde vaste vertegenwoordiger.

14. Commissarissen: Geen.

15. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Alle werkzaamheden die verband houden met het uitoefenen van het beroep van boekhouder en

boekhouder-fiscalist, omvattende onder meer:

- de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken

van de rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde

vorm;

- het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen;

- studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden;

- juridische adviesverlening, bijstand bij de oprichting en de vereffening van vennootschappen.

- De vennootschap mag optreden als bestuurder van andere burgerlijke vennootschappen met

gelijkaardig doel.

- De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen;

- De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende

verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de

vennootschap voor zover die verrichtingen in overstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor

het beroep van boekhouder.

16. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de laatste dinsdag van maart om veertien uur (14u); indien deze dag een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eraan voorafgaande werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2017.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

17. Volmachten: De verschijners onder 3.1 en 3.3 werden vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door de heer ANSOMS Björn, voornoemd.

18. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP Paribas Fortis Bank.

19. Bijzondere volmacht: Er werd aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  KMO CONSULT , rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0436.957.779, met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringlaan 33 bus 1, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de  B.T.W. , alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Coordonnées
BOEKHOUDKANTOOR ANSOMS & ANTHONISSEN

Adresse
BREDABAAN 894 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande