BOEKHOUDKANTOOR JOERI ADRIAENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOEKHOUDKANTOOR JOERI ADRIAENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.900.065

Publication

12/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

10-06-2015

Griffie

*15309679*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0631900065

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Boekhoudkantoor Joeri Adriaens

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 9 juni 2015 blijkt dat een vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken :

1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Boekhoudkantoor Joeri Adriaens".

2. Zetel

De zetel is gevestigd te 2940 Stabroek, Sigarenstraat 2a.

3. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

4. Vennoten

De heer ADRIAENS Joeri Christianne Luc, geboren te Antwerpen-Ekeren op zesentwintig mei negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 86 bus 9, die heeft ingeschreven op honderdzesentachtig (186) aandelen;

5. Kapitaal en volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is voor twee/derde volstort in geld.

6. Samenstelling kapitaal

Het kapitaal werd volledig onderschreven in geld.

7. Boekjaar

Het boekjaar begint op één oktober van elk kalenderjaar en eindigt op dertig september van het

daaropvolgende kalenderjaar.

8. Reserves en winstverdeling

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting vervalt zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De bestemming van het saldo wordt bepaald door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s). Het eventuele bruto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle schulden jegens derden) wordt bij voorrang aangewend tot terugbetaling van de effectief gestorte inbrengen. Het eventuele netto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle effectief gestorte inbrengen) zal worden verdeeld tussen alle vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, tenzij indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort; in deze laatste hypothese zal het eventuele netto-vereffeningssaldo worden verdeeld in verhouding tot de effectief gestorte inbrengen.

9. Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al

Onderwerp akte :

Sigarenstraat 2a 2940 Stabroek

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.De meerderheid van de zaakvoerders, al dan niet vennoot, moeten lid zijn van het Beroepsinstituut van de erkende Boekhouders en de Fiscalisten. Een minderheid van de zaakvoerders, al dan niet vennoot, mogen personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die als gelijkwaardig met die van erkend boekhouder of fiscalist in België wordt erkend. Indien er één of twee zaakvoerders zijn, heeft iedere zaakvoerder individueel de volledige bestuursbevoegdheid. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij samen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen. De vennootschap wordt in rechte en in alle akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder alleen handelend of, indien er een college van zaakvoerders is bestaande uit drie of meer leden, door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

10. Commissaris

Uit een te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap tijdens het eerste boekjaar zal kwalificeren als een "kleine vennootschap" zoals gedefinieerd in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, zodat krachtens artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen geen commissaris moet worden benoemd.

11. Doel

De vennootschap heeft als burgerlijk doel :

- de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm.

- het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden.

- studie - organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden.

- juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen.

- de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder of zaakvoerder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel - de vennootschap mag op treden als vereffenaar van andere vennootschappen

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

12. Jaarvergadering en toelatingsvoorwaarden

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand januari om achttien uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven vermeld. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De vennoten worden tot de vergadering toegelaten met het aantal aandelen dat op hun naam is ingeschreven in het aandelenregister op de derde werkdag vóór de vergadering. De zaakvoerder(s) kan evenwel in de oproeping bepalen dat vennoten enkel tot de vergadering worden toegelaten indien zij de vennootschap uiterlijk de derde werkdag vóór de vergadering schriftelijk hebben meegedeeld dat zij aan de vergadering zullen deelnemen, en enkel met het in deze kennisgeving vermelde aantal aandelen.

13. Volstorting kapitaal

Ondergetekende notaris bevestigt dat het volgestorte deel van het kapitaal zoals hoger vermeld werd gedeponeerd op een geblokkeerde rekening die werd geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING België.

14. Overgangsbepalingen

a) Het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op één en de volgende persoon werd verkozen tot niet-

statutaire zaakvoerder :

- de heer Joeri Adriaens, voornoemd, die aanvaardt.

Het mandaat van de zaakvoerders is bezoldigd en de duur ervan is onbeperkt.

b) Het eerste boekjaar eindigt op dertig september tweeduizend zestien.

c) De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend zeventien.

d) De oprichter verklaart alle handelingen verricht namens de vennootschap in oprichting sinds één januari tweeduizend vijftien te bekrachtigen, onder opschortende voorwaarde van verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

VOLMACHT KRUISPUNTBANK ONDERNEMINGEN EN BTW

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De volgende persoon werd aangesteld als bijzondere lasthebber, met recht van indeplaatsstelling en elk met de bevoegdheid alleen te handelen indien meerdere personen werden aangesteld, met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en de registratie van de vennootschap bij de B.T.W., en hem werd de volledige bevoegdheid verleend om alle daarvoor vereiste verklaringen af te leggen en documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders en/of vereffenaars, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren I en II in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte : de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KMO Consult CVBA met zetel te 2170 Antwerpen-Merksem, Ringlaan 33 bus 1 en ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0436.957.779 RPR Antwerpen afdeling Antwerpen.

Ontledend uittreksel dat vóór registratie werd opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 9 juni 2015 met het oog op het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

Bijlage : volledig afschrift

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/07/2015
ÿþ mod 11.1



Luik B j ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111.111111111111111111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 8 JULI 2015

afdeling AntgÉfilfl

Ondernemingsnr : 0631.900.065

Benaming (voluit) : Boekhoudkantoor Joeri Adriaens

(verkort):

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sigarenstraat 2A

2940 Stabroek

Onderwerp akte :Correctie

Bij akte verleden door geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 9 juni 2015 werd de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor boen Adriaens" opgericht. Het uittreksel uit' de oprichtingsakte werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder'; nummer 2015-06-12 / 0309679.

Ingevolge een materiële vergissing werd het burgerlijk karakter van de vennootschap niet steeds vermeld  de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid moeten derhalve steeds worden gelezen als "burgerlijke vennootschap in de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid".

In het gepubliceerde uittreksel werd ingevolge een materiële vergissing tevens het oude adres van de enige aandeelhouder, de heer Joeri Adriaens, vermeld - hij woont te 2940 Stabroek, Sigarenstraat 2a en niet te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 86 bus 9

Opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 6 juli 2015.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BOEKHOUDKANTOOR JOERI ADRIAENS

Adresse
SIGARENSTRAAT 2A 2940 STABROEK

Code postal : 2940
Localité : STABROEK
Commune : STABROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande