BOEKHOUDKANTOOR Q-BUS, AFGEKORT : Q-BUS

BV CVBA


Dénomination : BOEKHOUDKANTOOR Q-BUS, AFGEKORT : Q-BUS
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 475.877.347

Publication

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.03.2013, NGL 16.07.2013 13312-0164-016
31/01/2013
ÿþi

mod 11.1



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Re6117re van iíoophandei te Antwerpen, op

Griffie 17. 01. 2013

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 111111 1111 aiH iHa1M iiuiai







Ondernemingsnr : BE0475.877.347

Benaming (voluit) : Boekhoudkantoor Q-Bus

Onderwerp akte :Statutenwijziging: Aandelensplitsing -wijziging nominale waarde der aandelen - omruiling van de bestaande aandelen - wijziging regeling stemrecht van de aandelen - wijziging van de artikelen om deze in overeenstemming te brengen - besluit tot omzetting van A aandelen in een gelijk aantal B aandelen - besluit tot omzetting van het artikel aangaande de vertegenwoordiging - toekenning van machten - coördinatie van de

statuten.

Tekst : Neerlegging voor registratielUlttreksel uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Veerle Boere te; Borgerhout op zevenentwintig december tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden, blijkt dat de; algernene vergadering van aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een; coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «Boekhoudkantoor Q-Bus», hetzij afgekort «Q-; bus », met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLUIT : Aandelensplitsing - wijziging van de nominale waarde van de aandelen  omruiIinq; van de bestaande aandelen

;, De vergadering besluit om de nominale waarde der aandelen te wijzigen in vijfentwintig euro (25¬ ) per aandeel.! De vergadering stelt dan ook voor om elk bestaand aandeel om te ruilen in vier nieuwe aandelen.

De vergadering stelt vast dat er thans aldus 1.944 aandelen zijn van het type A en 480 aandelen van het type B; TWEEDE BESLUIT: Wiiziginq rectelinq omtrent het stemrecht

De vergadering besluit de hierna volgende wijzigingen aan te brengen in de categorie A -- aandelen en B aandelen:

Volgende wijziging dient door de algemene vergadering aldus doorgevoerd te worden:

"A-aandelen: Deze A  aandelen zijn voorbehouden voor natuurlijke personen en rechtspersonen die als, vennoten door de algemene vergadering besluitende bij twee/derde meerderheid van stemmen zullen worden; toegelaten, en die onder de voorwaarden van dit artikel van de statuten, en door ondertekening van het register; der vennoten, op minstens één aandeel van de vennootschap zullen hebben ingeschreven.

Het stemrecht van voormelde A  aandelen dient echter voor minstens éénenvijftig procent (51%) van het; maatschappelijk kapitaal in handen te zijn van erkende boekhouders-fiscalisten en stagiairs  boekhouders -j fiscalisten. Zij dienen te voldoen aan de BiBF-regels voor boekhoudvennootschappen.

indien voormeld stemrecht zou dalen onder de drempel van eenenvijftig procent (51%), wordt het aantal; stemmen toegekend aan A  aandelen die in handen zijn van erkende boekhouders  fiscalisten en stagiairs

-i boekhouders-fiscalisten en die voldoen aan de 818F-regels voor boekhoudvennootschappen evenredig; verhoogd met een coëficiént (1,1; 1,2; 1,3; ...) nodig om aan minimaal eenenvijftig procent (51%) van de stemmen te komen.

B-aandelen: Deze B  aandelen zijn voorbehouden voor natuurlijke personen en rechtspersonen die als; vennoten door de algemene vergadering besluitende bij twee/derde meerderheid van stemmen zullen worden; toegelaten, en die onder de voorwaarden van dit artikel van de statuten, en door ondertekening van het register; der vennoten, op minstens één aandeel van de vennootschap zullen hebben ingeschreven. Er worden geen;

;; voorwaarden gesteld met betrekking tot het stemrecht van B  aandelen."

DERDE BESLUIT : Wilziginq van de artikelen 6, 11 en 33 van de statuten, om deze in overeenstemmingi te brengen met beslissingen 1 en 2.

De vergadering besluit de statuten van de vennootschap te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met; voormelde beslissingen, als volgt

-Artikel 6: de tekst van dit artikel dient vervangen te worden als volgt:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Annexes du M

31/01/2013

agen bij het Belgisch Staatsblad

(verkort) : Q-bus

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vredestraat 72

2600 Antwerpen (Berchem)

mot! 11.1

"Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd dool- een veranderlijk aantal aandelen met een nominale waarde van vijfentwintig euro (25E) elk.

Er mag door de vennootschap geen enkel soort aandelen worden gecreëerd onder welke naam ook, die geen stortingen in geld of inbrengen in natura vertegenwoordigen.

Er zal steeds op een met het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal overeenkomend aantal aandelen moeten ingeschreven zijn.

Behoudens de bij de oprichting geplaatste aandelen zullen in de loop van het bestaan van de vennootschap, andere aandelen mogen uitgegeven worden bij besluit door de zaakvoerder, die de uitgifteprijs, het bij de inschrijving te storten bedrag en, in voorkomend geval, de tijdstippen van eisbaarheid van de nog te storten bedragen en de op deze bedragen verschuldigde rente, za! bepalen..

De vennoten die in gebreke blijven de betalingen te verrichten binnen de vastgestelde termijnen, zullen van rechtswege en zonder enige ingebrekestelling, gehouden zijn aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijk rentevoet verhoogd met twee percent op jaarbasis, vanaf de datum van eisbaarheid, onverminderd het recht voor de vennootschap, langs gerechtelijke weg het schuldig gebleven saldo, of de ontbinding van de inschrijving te vorderen of het recht de vennoot die niet volstort uitte sluiten.

Het is de vennootschap niet toegestaan zelf of door een persoon die in eigen naam, maar voor rekening van de vennootschap handelt, op haar eigen aandelen in te schrijven. In de laatste hypothese wordt de inschrijver geacht voor zijn eigen rekening in te schrijven.

De comparanten bij de oprichtingsakte en, ingeval van de kapitaalverhoging, de zaakvoerders van de vennootschap zijn hoofdelijk aansprakelijk voor de volstorting van de aandelen die geplaatst zijn in strijd met de vorige alinea.

Er bestaan twee (2) soorten aandelen. A-aandelen en B-aandelen.

A-aandelen: Deze A  aandelen zijn voorbehouden voor natuur jke personen en rechtspersonen die als vennoten door de algemene vergadering besluitende bij twee/derde meerderheid van stemmen zullen worden toegelaten, en die onder de voorwaarden van dit artikel van de statuten, en door ondertekening van het register der vennoten, op minstens één aandeel van de vennootschap zullen hebben ingeschreven.

Het stemrecht van voormelde A -- aandelen dient echter voor minstens éénenvjftig procent (51%) ten honderd van het maatschappelijk kapitaal in handen te zijn van erkende boekhouders-fiscalisten en stagiairs  boekhouders - fiscalisten. Zij dienen te voldoen aan de BIBF-regels voor boekhoudvennootschappen.

Indien voormeld stemrecht zou dalen onder de drempel van eenenvijftig procent (51%), wordt het aantal stemmen toegekend aan A  aandelen die in handen zijn van erkende boekhouders -- fiscalisten en stagiairs-boekhouders-fiscalisten en die voldoen aan de BIBF-regels voor boekhoudvennootschappen evenredig verhoogd met een coëfficiënt (1,1; 1,2; 1,3; ....) nodig om aan minimaal eenenvijftig procent (51%) van de stemmen te komen.

B-aandelen; Deze B  aandelen zijn voorbehouden voor natuurlijke personen en rechtspersonen die als vennoten door de algemene vergadering besluitende bij twee/derde meerderheid van stemmen zullen warden toegelaten, en die onder de voorwaarden van dit artikel van de statuten, en door ondertekening van het register der vennoten, op minstens één aandeel van de vennootschap zullen hebben ingeschreven. Er worden geen voorwaarden gesteld met betrekking tot het stemrecht van B  aandelen.

-Artikel 11: de tekst van dit artikel dient vervangen te worden als volgt:

"Zijn vennoten

de natuurlijke en rechtspersonen die als vennoten door de algemene vergadering besluitende bij twee/derde meerderheid van stemmen zullen worden toegelaten; en die onder de voorwaarden bepaald door de algemene vergadering in toepassing van artikel 6 van deze statuten, en door ondertekening van het register der vennoten, op minstens één aandeel van de vennootschap zullen hebben ingeschreven; deze inschrijving impliceert de goedkeuring van de statuten van de vennootschap en, in voorkomend geval, van de behoorlijk goedgekeurde reglementen van inwendige orde.

De algemene vergadering is er niet toe gehouden, de weigering van de toelating te motiveren,

Mismens eenenvijftig procent (51%) van het stemrecht van de A  aandelen dient handen te zijn van Belgische of buitenlandse boekhouders of boekhouders-(fiscalisten), als behoorlijk weergegeven in artikel 6 van onderhavige statuten."

-Artikel 33: de tekst van dit artikel dient vervangen te worden als volgt:

"Binnen elke categorie van aandelen geeft elk aandeel recht op één stem, met uitzondering van datgene dat vermeld is in artikel 6 van de statuten.»

VIERDE BESLUIT: Besluit tot omzetting van A -- aandelen in een gelijk aantal B - aandelen in hoofde van de heer Krijnen Ludovicus Henricus Joanna.

De vergadering besluit heden de zeshonderd (600) A -- aandelen waarvan de heer Krijnen Ludovicus eigenaar is om te zetten in zeshonderd (600) B -- aandelen. Het bestaan van de zeshonderd (600) A  aandelen wordt hierdoor beëindigd.

De algemene vergadering brengt heden de nodige aanpassingen aan in het register van aandeelhouders, dat gehouden wordt conform de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, om het in overeenstemming te brengen met voormeld besluit.

ViJFDE BESLUIT: Wijziging van artikel 29 van de statuten.

Artikel 29 van de statuten luidt letterlijk als volgt:

'Artikel 29.

Een vennoot dient zelf aanwezig te zijn en kan zich op de algemene vergadering niet laten vertegenwoordigen door een lasthebber of volmachtdrager."

De vergadering besluit artikel 29 van de statuten te wijzigen als volgt;

"Artikel 29.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e)

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

Een vennoot dient niet zelf aanwezig te zijn en kap zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen

door een lasthebber of volmachtdrager: Deze lasthebber of volmachtdrager dient een vennoot te zijn."

De statuten worden dienovereenkomstig hieraan aangepast.

ZESDE BESLUIT: TOEKENNING VAN MACHTEN.

De vergadering verleent alle volmachten aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van wat voorafgaat.

ZEVENDE BESLUIT : COORDINATIE

De vergadering besluit dat door de zorgen van ondergetekende notaris zal overgegaan worden tot coördinatie

van de statuten en neerlegging hiervan in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van

koophandel te Antwerpen

Voor ontledend uittreksel Notaris Veerle Boere

Samen hiermee neergelegd: -uitgifte van de akte

T$ijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.03.2012, NGL 25.06.2012 12204-0453-016
25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.03.2011, NGL 19.07.2011 11314-0041-015
11/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 09.03.2010, NGL 06.05.2010 10111-0166-015
15/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 07.05.2009, NGL 12.05.2009 09143-0385-014
28/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.03.2008, NGL 23.07.2008 08453-0209-013
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.03.2007, NGL 27.06.2007 07299-0386-013
17/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!lag

Rechtbank

p "

Antwerpen +

o B OM 2015

afdeling Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0475.877.347

Benaming

(voluit) : Boekhoudkantoor Q-bus

(verkort) : Q-bus

Rechtsvorm : cvba

Zetel': Vredestraat 72 - 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel - benoeming bestuurders Uit het verslag van de bijzonder algemene vergadering van 27 mei 2015

1.Beslissing wijziging maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf 1 juni 2015 over te brengen naar Grote Steenweg 110, 2600 Berchem.

2.Aanstelling bestuurders.

De bijzondere algemene vergadering beslist om de heer Gert Van Bevel en mevrouw Anna-Maria Dreesen, beiden aan te stellen als bestuurders van de vennootschap.

Beide bestuurders kunnen individueel, afzonderlijk van elkaar, de vennootschap vertegenwoordigen of verbinden ten overstaan van derden

Getekend

Anna-Maria Dreesen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 14.03.2006, NGL 14.07.2006 06472-0701-013
18/04/2006 : ANT002558
17/10/2005 : ANT002558
16/05/2005 : ANT002558
30/04/2004 : ANT002558
23/02/2004 : ANT002558
08/04/2003 : ANT002558
22/11/2002 : ANT002558

Coordonnées
BOEKHOUDKANTOOR Q-BUS, AFGEKORT : Q-BUS

Adresse
VREDESTRAAT 72 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande