BOEKHOUDSERVICE BRION

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOEKHOUDSERVICE BRION
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 558.960.223

Publication

22/08/2014
ÿþ Woni 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

12 AIR 2014

-

RECH rEli.r.ii< vaGriffieDPi-lANDEL

ANTwE9op Nr om FC,1-1F1 FN



*14158751*

1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr 6-6 Qtçj

Benaming

(voluit) : BOEKHOUDSERVICE BRION

(verkort)

Rechtsvorm Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 2570-Duffel, Bunderken 19

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting - statuten - benoeming

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Leo VLAEYMANS te Sint-Katelijne-Waver op 8 augustus 2014, neergelegd v66r registratie, blijkt dat:

1. de Heer BRION Christophe Josephus Irena, geboren te Lier op achtentwintig oktober negentienhonderd vijfentachtig, wonende te 2570 Duffel, Bunderken 19; en,

2. Mevrouw AERTS Jill, geboren te Antwerpen op dertien februari negentienhonderd vijfentachtig, wonende te 2570 Duffel, Bunderken 19,

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "BOEKHOUDSERVICE BRION'', met zetel te 2570-Duffel, Bunderken, 19, en dit ais eerste adres. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 8 augustus 2014.

De vennootschap heeft als burgerlijk doel, zowel in België als het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger:

- De organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent.

Het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van

,de rekeningen,

- Het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vomi.

- Het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden.

- Studie - organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden.

- Juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen.

De vennootschap mag zich op welke wijze dan ook (inbreng, fusie, versmelting, deelname of anderszins) interesseren in aile bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat. Zij kan belangen nemen in of optreden ais

. bestuurder of zaakvoerder van de eerder bedoelde rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen. De vennootschap mag op treden als vereffenaar van andere vennootschappen.

Tevens heeft de vennootschap de volgende burgerlijke activiteiten tot doel:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van haar onroerend vermogen; aile verrichtingen' met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen , onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in

" verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, . alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan, die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende zaken,

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van haar roerend patrimonium, aile verrichtingen ' met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, ! van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het ter beschikking stellen, zelfs tegen kostprijs, van immateriële, materiële en menselijke middelen aan haar eigen vennoten of aan de vennootschappen van haar eigen vennoten om de uitoefening van de beroepsactiviteiten van haar vennoten te vergemakkelijken.

' De vennootschap zal, in het algemeen, alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en

_.onroerende.handelingen _mogen _verrichten, _die_ in. rechtstreeks_ of onrechtstreeks verband staan_ met het_ doel blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

van de vennootschap, die van die aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken of haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen, voor zover die handelingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder, alsook de burgerlijke aard van de vennootschap niet in het gedrang brengen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op ieder aandeel is gedeeltelijk gestort, voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

1« De Heer Christophe Josephus Irena Brion, voormeld sub 1, verklaarde in te schrijven op tachtig (80) aandelen en op ieder aandeel één/derde (1/3-de) te storten, dus voor een totaal bedrag van vierduizend negenhonderd zestig euro (¬ 4.960,00);

2. Mevrouw Jill Aerts, voormeld sub 2, verklaarde in te schrijven op twintig (20) aandelen en op ieder aandeel één/derde (1/3-de) te storten, dus voor een totaal bedrag van duizend tweehonderd veertig euro (¬ 1.240,00).

Het geld Is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 8E10 0689 0054 5704, geopend bij de Belfius Bank, ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door vernoemde instelling op één augustus tweeduizend veertien, dat aan de notaris werd overhandigd voor bewaring in het dossier.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot

De meerderheid van de zaakvoerders, meer algemeen de zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap, moeten lid zijn van het Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten of moeten personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die op grond van internationale verdragen of mits wederkerigheid als gelijkwaardig wordt erkend met die van boekhouder of boekhouder-fiscalist in België. Indien het een rechtspersoon betreft, moet zij een natuurlijke persoon, boekhouder of boekhouder-fiscalist aanstellen als permanente vertegenwoordiger van de rechtspersoon« Deze is persoonlijk gebonden door de deontologie van het Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscaliste,.

Wanneer het college van zaakvoerders slechts uit twee (2) leden bestaat, moet één lid benoemd worden onder de leden van het Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten en mag het tweede lid benoemd worden onder de personen die in België wettelijk gerechtigd zijn om de aan de boekhouder of boekhouder-fiscalist voorbehouden werkzaamheden uit te oefenen, of personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die op grond van internationale verdragen of mits wederkerigheid als gelijkwaardig wordt erkend met die van boekhouder of boekhouder-fiscalist in België. Het lid van het Instituut moet steeds over een doorslaggevende stem beschikken bij de beslissingen van het bestuursorgaan.

Tot statutaire zaakvoerder werd voor de duur van de vennootschap benoemd: de Heer BRION Christophe Josephus Irena, boekhouder-fiscalist BIBF, erkenningsnummer BIBF 30032614, geboren te Lier op achtentwintig oktober negentienhonderd vijfentachtig, wonende te 2570 Duffel, Bunderken 19.

Deze aanvaardde de opdracht onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de cirempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht 1 of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur (18.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot éénendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zestien.

Bezoldiging van de (statutaire) zaakvoerder

Aan de statutair benoemde zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten leste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Over de al dan niet bezoldiging van de zaakvoerder wordt beslist dat hij een bezoldiging zal ontvangen, tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overneming van verbintenissen- 

De oprichters verklaarden bij toepassing van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap de

verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening van de vennootschap in oprichting vanaf 01 juli

2014 tot op 8 augustus 2014. Deze overname geschiedde onder opschortende voorwaarde van de neerlegging

op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van het uittreksel uit de oprichtingsakte en zal

bijgevolg pas effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL --

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Leo VLAEYMANS, geassocieerd notaris.

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsbfad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
BOEKHOUDSERVICE BRION

Adresse
BUNDERKEN 19 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande