BOFAS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BOFAS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 415.970.543

Publication

29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 28.08.2012 12455-0567-022
14/12/2011
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Lujk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

111111 AI IIII lut U It 111111!! 1 UI I II iu

*11187792*

V beh

aa

Bel Staa

IN m m ira

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 2 DEC. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier



Ondememingsnr : 0415.970.543

Benaming (voluit) : Bofas

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Warandestraat 1 bus 1

2300 Turnhout

Onderwerp akte :WIJZIGING EN HERWERKING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 21 november 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Bofas", met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Warandestraat 1 bus 1, BTW BE 0415.970.543 RPR Turnhout, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

Artikel 10.4 van de statuten inzake winstverdeling wordt vervangen door volgende tekst:

" 4. Winstverdeling.

Van de uitkeerbare winst in de zin van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen wordt

er in de volgende orde afgenomen:

" 5 procent voor de vorming van een wettelijke reserve, tot dat deze reserve 1/10de van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt;

+ een preferent en overdraagbaar dividend, gelijk aan 16,65 procent van de te bestemmen winst ' van het boekjaar aan de bevoorrechte aandelen categorie B, gecreëerd door de buitengewone algemene vergadering van 21 november 2011;

" over het saldo evenals over de overige voor uitkering vatbare reserves en het overgedragen resultaat, zal beslist worden door de jaarvergadering op voorstel van de raad van bestuur met dien verstande dat alle aandelen, zowel categorie A als categorie B, recht geven op een gelijk dividend.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om, overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden, een interim-dividend uit te keren op het resultaat van het lopende boekjaar. De tweede alinea van artikel 11.2 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en vereffeningskosten, zal het netto-actief in eerste instantie worden aangewend voor het terugstorten van:

het bedrag van de kapitaalinbreng verhoogd met de eventuele uitgiftepremie, van de

bevoorrechte aandelen zonder stemrecht categorie B;

" vervolgens het bedrag van de kapitaalinbreng verhoogd met de eventuele uitgiftepremie van de gewone aandelen met stemrecht categorie A;

Van het hierna nog overblijvende saldo za! in eerste instantie een bedrag gelijk aan 16,65 procent van het netto-actief, verminderd met voornoemde terugstortingen van de kapitaalinbreng, verhoogd met de eventuele uitgiftepremie en verminderd met de voorheen reeds belaste reserves (inclusief het overgedragen resultaat) toekomen aan de bevoorrechte aandelen categorie B, gecreëerd door de buitengewone algemene vergadering van 21 november 2011.

Het hierna nog overblijvende saldo zal gelijk verdeeld worden tussen alle aandelen van de twee categorieën.

TWEEDE BESLISSING.

De statuten worden volledig herwerkt teneinde ze onder meer aan te passen aan voormelde beslissing en aan de bepalingen en wijzigingen van de wet van 7 mei 1999, houdende het Wetboek van vennootschappen.

modil.1

De verwerkte statuten worden samengevat als volgt:

Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een naamloze

vennootschap. Haar naam luidt "Bofas".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Warandestraat 1 bus 1.

Duur. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 1 juni 1976.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van de makelaardij in onroerende goederen, de handel in, de exploitatie van en de

administratie van onroerende zaken; het doen verstrekken van hypothecaire en andere leningen, het

doen bemiddelen bij verzekeringsovereenkomsten, het doen ontwikkelen en uitvoeren van

. stedenbouwkundige plannen al dan niet in teamverband, het doen ontwikkelen en uitvoeren van

bouwprojecten. Voorts het verrichten van alle handelingen die met het bovenstaande in direct of

indirect verband staan, alles genomen in de meest uitgebreide zin van het woord.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of

vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben,

haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

VIERHONDERDVIERENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 464.000,00).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de uitkeerbare winst in de zin van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen wordt er in

de volgende orde afgenomen:

" 5 procent voor de vorming van een wettelijke reserve, tot dat deze reserve 1f10de van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt;

" een preferent en overdraagbaar dividend, gelijk aan 16,65 procent van de te bestemmen winst van het boekjaar aan de bevoorrechte aandelen categorie B, gecreëerd door de buitengewone algemene vergadering van 21 november 2011;

" over het saldo evenals over de overige voor uitkering vatbare reserves en het overgedragen resultaat, zal beslist worden door de jaarvergadering op voorstel van de raad van bestuur met dien verstande dat alle aandelen, zowel categorie A als categorie B, recht geven op een gelijk dividend.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om, overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden, een interim-dividend uit te keren op het resultaat van het lopende boekjaar.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en vereffeningskosten, zal het netto-actief in eerste instantie worden aangewend voor het terugstorten van:

" het bedrag van de kapitaalinbreng verhoogd met de eventuele uitgiftepremie, van de bevoorrechte aandelen zonder stemrecht categorie B;

" vervolgens het bedrag van de kapitaalinbreng verhoogd met de eventuele uitgiftepremie van de gewone aandelen met stemrecht categorie A;

Van het hierna nog overblijvende saldo zal in eerste instantie een bedrag gelijk aan 16,65 procent van het netto-actief, verminderd met voornoemde terugstortingen van de kapitaalinbreng, verhoogd met de eventuele uitgiftepremie en verminderd met de voorheen reeds belaste reserves (inclusief het overgedragen resultaat) toekomen aan de bevoorrechte aandelen categorie B, gecreëerd door de buitengewone algemene vergadering van 21 november 2011.

Het hierna nog overblijvende saldo zal gelijk verdeeld worden tussen alle aandelen van de twee categorieën.

Boekjaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering,

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de eerste dinsdag van de maand juni om 10.00 uur.

Om te worden toegelaten tot de vergadering - doch slechts indien de oproeping deze voorwaarde uitdrukkelijk vermeldt - moeten de houders van effecten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Iedere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Controle.

1. Aantal  Benoeming  Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering. Voor de eerste maal kunnen de bestuurders benoemd worden bij de oprichtingsakte; de aldus benoemde bestuurders kunnen zonodig overgaan tot de benoeming van de voorzitter van de

raad-van .bestuur_en_gedelegeerd .bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

i 'aan het'

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

rood 11 .1

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die betast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon.

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

2. Functies  Bijeenroeping.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Werd geen voorzitter benoemd of is hij afwezig, dan wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer een bestuurder erom verzoekt.

In dit laatste geval moet de bijeenroeping gebeuren binnen de acht dagen of zelfs onmiddellijk bij bewezen hoogdringendheid.

3. Werking van de vergadering.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen.

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden per gewone brief, fax of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, ten minste drie dagen voor de vergadering, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda.

ledere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden bij volstrekte meerderheid van stemmen genomen.

Bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend, tenzij de raad slechts uit twee bestuurders zou bestaan.

De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door de meerderheid van de leden.

4. Bevoegdheid.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer

adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

5. Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, alleen handelend of twee bestuurders, samen handelend. Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het

directiecomité van een andere vennootschap, dan za! zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die betast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger. Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden 'aan het' Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" mad 11.1

6. Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de

vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of

meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur

is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behgnsiden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2011
ÿþOndememingsnr : 0415.970.543

Benaming

(voluit) : BOFAS

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2300 Turnhout - Warandestraat 1 bus 1

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurder - benoeming nieuwe bestuurder - benoeming gedelegeerd bestuurders

UITREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING DD. 7 JUNI 2011

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, de heer Peter HEEREN, wonende te Paradijs 37, 2360 Oud Turnhout, te herbenoemen tot bestuurder van de vennootschap voor een periode eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017.

Het mandaat van de heer Peter HEEREN zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De heer Peter HEEREN, verklaart zijn mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van een bestuursmandaat.

Vervolgens besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot de benoeming van een nieuwe bestuurder en benoemt tot die functie, met eenparigheid van stemmen, voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017:

Ei De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Heeren Vastgoed BVBA, met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Warandestraat 1 bus 1, BTW BE 0468.776.254, volgens de aan ons gedane kennisgeving, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Matheus HEEREN, wonende te 2360 Oud Turnhout, Sparrendreef 8.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Heeren Vastgoed BVBA, vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaart haar mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van een bestuursmandaat.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR DD. 7 JUNI 2011

De raad van bestuur besluit, met eenparigheid van stemmen, de heer Peter HEEREN, wonende te Paradijs 37, 2360 Oud Turnhout, te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, en tot voorzitter van de raad van bestuur, voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017.

De heer Peter HEEREN, verklaart zijn mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van een bestuursmandaat.

Vervolgens besluit de raad van bestuur, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot de benoeming van een nieuwe gedelegeerd bestuurder en benoemt tot die functie, met eenparigheid van stemmen, voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017:

i'De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Heeren Vastgoed BVBA, met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Warandestraat 1 bus 1, BTW BE 0468.776.254, volgens de aan ons gedane kennisgeving, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Matheus HEEREN, wonende te 2360 Oud Turnhout, Sparrendreef 8, tot gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

R

Vo beho aan Belg Staat

Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~/ON6TEUFt

FFIE RECHTBANK VAN

LGISCH STAATSBL D

BESTUUR K PH,gNCl~et TURNHOUT

riffne griffier

ON

E

11111111 II 111111

*11135814*

DIRECT

3.0 -08

2011 2 2 A116. 2011

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011- Annexes du Moniteur belge

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Heeren Vastgoed BVBA, vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaart haar mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van een bestuursmandaat.

In deze hoedanigheid zullen de gedelegeerd bestuurders, ieder afzonderlijk, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, zoals bepaald in de statuten van de vennootschap.

De gedelegeerd bestuurders zullen in deze hoedanigheid eveneens, ieder afzonderlijk, beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar bankinstellingen en bedrijven toe, die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurders, ieder afzonderlijk, alle rekeningen kunnen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen ongeacht het bedrag. De gedelegeerd bestuurders zullen eveneens, ieder afzonderlijk, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere.

Voor eensluidend uittreksel

Heeren Vastgoed BVBA

Gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

de heer Matheus HEEREN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011- Annexes du Moniteur belge

rYcPar-tehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011- Annexes du Moniteur belge

25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 20.07.2011 11315-0264-023
27/05/2011
ÿþMod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUS8,11

17MElent

- Griffie "

EERSTE BESLUIT

De raad van bestuur besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen om deze te brengen van 1050 Brussel, Louizalaan 486 bus 15 naar 2300 Turnhout, Warandestraat 1 bus 1 en dit met ingang van heden 12 mei 2011.

TWEEDE BESLUIT

Vervolgens stelt de raad van bestuur de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om in het kader van de voornoemde beslissing voor onze vennootschap alle formaliteiten van wijziging bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte Fiduciaire, Tax & Legal Services die woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270:

De heer Michiel Allaerts;

* De heer Francis van der Haert;

De heer Luc Eberhardt;

` Mevrouw Sof'ie Stevens.

Voor eensluidend uittreksel De heer Peter Heeren Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen tij liët Bergisch StàaTsblac - 27/0572012 Annexes du Moniteur belge

*11080083*

III

Ondernemingsnr : 0415.970.543 Benaming

(voluit) : BOFAS

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1050 BRUSSEL - LOUIZALAAN 486 bus 15

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 12 MEI 2011, GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP OM 10.00 UUR

28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 23.06.2010 10209-0493-025
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.07.2009 09533-0093-025
05/05/2009 : BL397855
30/09/2008 : BL397855
18/07/2008 : BL397855
10/08/2007 : BL397855
10/01/2007 : BL397855
10/10/2005 : BL397855
18/07/2005 : BL397855
14/06/2004 : BL397855
11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 10.08.2015 15404-0059-024
20/06/2003 : BL397855
21/01/2003 : BL397855
16/08/2002 : BL397855
10/07/2001 : BL397855
27/07/1999 : BL397855
25/06/1999 : BL397855
15/07/1998 : BL397855
02/10/1997 : BL397855
01/01/1993 : BL397855
11/07/1992 : BL397855
20/08/1988 : BL397855
05/03/1987 : BL397855
01/10/1985 : BL397855

Coordonnées
BOFAS

Adresse
WARANDESTRAAT 1, BUS 1 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande