BOFISKAD

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOFISKAD
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.906.163

Publication

14/04/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblat

mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

itifilefft

Neergelegd fer griffie von Rechtbank vam Koophandel Antwerpen.

+-e-L-VeNTWERPEN

02 APR, 2014

Griffie

Ondernemingsnr : .rZ:1%Z1L " -3"-- ç=i'S

Benaming (voie) : BOF1SKAD

(verkort) -

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Sint Mlchielsstraat 9 - gvl

2160 Wommelgem

Onderwerp akte :Oprichting lavba

Tekst: Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Evi Jensen te Wommelgem op 31 maart 2014, te registreren, blijkt dat werd opgericht, onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van de openbaarmakingsvereiste, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOFISKAD" te Wommelgem, waarvan de gegevens luiden als volgt ;

1. Oprichter

De Heer VERHAEGEN Dirk, geboren te Antwerpen op 7 november 1968, wonende te 2160 Wommelgem, Sint

Michielstraat 9 - gvl.

2. Haar naam luidt :"BOFISKAD",

3. Zetel De zetel van de vennootschap is bij oprichting gevestigd te 2160 Wommelgem, Sint Michielsstraat 9 - gvl..

4. Duur De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en krijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van de neerleg ging ter griffie van de rechtbank van koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte,

5. Doel : De vennootschap heeft als burgerlijk doel

1) de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

vestiging en ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

2) het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

3) het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

4) het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in aile belastingaangelegenheden;

5) studie-, organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden;

6) juridische adviesverlening, in het bijzonder de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen;

7) de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel;

8) de vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen;

9) aile andere activiteiten die in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder zoals die blijken uit de richtlijnen van het Instituut en de toepasselijke reglementaire bepalingen. De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap en voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichten leer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

De vennootschap mag in eigen naam en voor eigen rekening het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden, zij mag haar patrimonium uitbreiden door aile onroerende goederen, zowel in volle eigendom, als in vruchtgebruik en/of naakte eigendom, alle onroerende zakelijke rechten zoals o.m. erfpacht- en opstalrechten en aile roerende goederen ais investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren  beheer wordt in deze zin verstaan zodat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing en vervreemding toegelaten zijn. Daartoe mag de vennootschap aile onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten zoals onder meer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken onder voorbehoud van eventuele internationale bepalingen ter zake en voor zover deze verrichtingen de burgerlijke aard van de vennootschap niet aantasten en in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

6. Maatschappelijk kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderdzesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal, De oprichter heeft verklaard dat de aandelen werden volgestort ten belope van twee/derden, zodat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) ter beschikking is van de vennootschap.

7. Bestuur en vertegenwoordiging : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt.

Enkel personen die voldoen aan de voorwaarden gesteld door de Wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen en haar uitvoeringsbesluiten kunnen worden toegelaten tot het statuut van zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Elke zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

8. Algemene vergadering De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni

van elk jaar, om 20.00 uur.

9, Boekjaar Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

10. Winstverdeling: De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder.

11. Verdeling bij vereffening Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen ter vereffening van de schulden en lasten van de vennootschap en ter betaling van de kosten van de vereffening, Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de aandelen, rekening houdende met de daarop verrichte stortingen. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

12, Overgangsbepalingen >.

1. EERSTE BOEKJAAR Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank, en eindigt op éénendertig december tweeduizend vijftien. JAARVERGADERING De eerste jaarvergadering wordt gehouden in juni tweeduizend zestien.

13. Slotbepalingen:

1. ZAAKVOERDER :

A. Het aantal zaakvoerders is vastgesteld op één.

B. Werd benoemd tot niet statutaire zaakvoerder

De Heer VERHAEGEN Dirk, geboren te Antwerpen op 7 november 1968, wonende te 2160 Wommelgem, Sint

, Michielstraat 9- gvl,

Hij heeft verklaard zijn mandaat te aanvaarden en heeft bevestigd niet getroffen te zijn door een maatregel of

beslissing die zich daartegen verzet.

De opdracht van de zaakvoerders is vastgesteld voor onbepaalde duur en is onbezoldigd.

2. COMMISSARIS-REVISOR:

Uit te goeder trouw verrichte schattingen, vastgelegd in het financieel plan blijkt dat de vennootschap voor het eerste bcekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen. Bilgevolg wordt geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UITSLUITEND BESTEMD VOOR HET VERWERVEN VAN DE RECHTSPERSOONLIJKHEID

EVI JANSEN

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

uitgifte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatelad

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 31.08.2016 16549-0570-013

Coordonnées
BOFISKAD

Adresse
SINT MICHIELSSTRAAT 9 - GVL 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande