BOGAERT & C°

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOGAERT & C°
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.356.087

Publication

20/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12302287*

Neergelegd

18-04-2012

Griffie

Ondernemingsnr :

0845356087

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): BOGAERT & C°

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2950 Kapellen, Vloeiende 98

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Luc Eeman, Notaris, te Lebbeke op 05 april 2012 dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Bogaert & Co met zetel te 2950 Kapellen, Vloeiende 98 werd opgericht met volgende kenmerken :

OPRICHTERS:

1) De heer BOGAERT, Willy Maurice Virginie, geboren te Antwerpen op twee april duizend negenhonderddrieënvijftig, nationaal nummer 530402-079.32, van Belgische nationaliteit en zijn echtgenote mevrouw OPPENBROUWER, Denise Maria Louisa geboren te Kapellen op eenendertig januari duizend negenhonderdzesenvijftig, nationaal nummer 560131-008.51, van Belgische nationaliteit met woonplaats te 2950 Kapellen, Vloeiende 98, België.

2) De heer DEPOURQUE, Kevin Magda geboren te Borgerhout op elf juli duizend negenhonderdnegenenzeventig, nationaal nummer 790711-331.77, van Belgische nationaliteit met woonplaats te 3545 Halen, Sint-Barbaraplein 9,

BENAMING: "Bogaert & Co".

RECHTSVORM: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ZETEL: Vloeiende 98, 2950 Kapellen..

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in

medewerking met derden, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die verband

houden met:

Ondernemingen in onroerende goederen en onder meer de aan en verkoop, verbouwen, het huren

en verhuren, het verkavelen, beheren, valoriseren van alle gronden, gebouwen en alle andere

onroerende goederen;

Het aannemen, uitvoeren en coördineren van alle bouwwerken, waaronder wegaanleg en

grondwerken;

Onderneming voor het optrekken van gebouwen ( ruwbouw en onder dak zetten );

Onderneming voor slopingswerken van gebouwen en kunstwerken;

Onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk;

Onderneming voor het plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden

van alle doorschijnend en doorzichtig materieel;

Onderneming voor het plaatsen van tegels, vloerbedekking en muurbekleding;

Onderneming voor chapewerken en bekistingswerken;

Onderneming voor het dichtmaken en waterdichtmaken van gebouwen;

Onderneming voor grondwerken;

Onderneming voor rioleringswerken;

Onderneming voor pleister  en stukadoorswerken en voegwerken;

Groot-en kleinhandel in bouwmaterialen, vloeren en tegels;

De vennootschap mag alle investeringen en financiële verrichtingen uitvoeren met voorbehoud van

deze welke door bijzondere wetten aan de depositobanken en aan de private spaarkassen

voorbehouden zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zo kan zij zich ten gunste van derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Zij kan ook de opdracht van bestuurder in vennootschappen vervullen.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de uitbating van haar onderneming kunnen bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze rechtstreeks of zijdelings deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

DUUR: onbepaalde duur

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR), Het wordt

vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder nominale waarde.

Op de aandelen wordt in geld ingeschreven door :

1. De heer Bogaert Willy en mevrouw Oppenbrouwer Denise, comparanten onder 1, voor zeventig (70) aandelen, hetzij voor een totale inbreng van veertienduizend euro.

2. De heer Depourque Kevin, comparant onder 2, voor dertig (30) aandelen, hetzij voor een totale inbreng van zesduizend euro.

Hetzij totaal : honderd aandelen.

De comparanten verklaren dat de aandelen, waarop ingeschreven werd, volledig volgestort zijn, hetgeen bewezen wordt door een attest van de KBC bank, verklarende dat het bedrag van twintigduizend euro op een rekening voorkomt geopend op naam van de huidige opgerichte vennootschap, onder nummer BE17

7310 2392 4821.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden door de algemene vergadering der vennoten bij eenvoudige meerderheid benoemd en de algemene vergadering bepaalt de duur van hun mandaat.

MACHTEN: De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide machten om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden en verrichtingen, die betrekking hebben op het maatschappelijk doel, uit te voeren of toe te laten.

JAARVERGADERING:

De jaarvergadering zal gehouden worden de derde maandag van de maand juni om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De

eerste jaarvergadering zal plaatshebben in het jaar tweeduizendveertien.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR: Het maatschappelijk boekjaar vangt aan de eerste januari en eindigt de eenendertig december; het eerste boekjaar zal lopen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2013.

Alle verrichtingen gedaan voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting worden geacht voor rekening te zijn van de vennootschap vanaf heden.

WINSTVERDELING:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

ONTBINDING - VEREFFENING:

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, onder voorbehoud van homologatie van het mandaat door de Rechtbank van Koophandel.

De vereffenaars beschikt (beschikken) over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

VOLMACHT

De oprichter geeft hierbij bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  KMO Consult , rechtspersonenregister Antwerpen 0436.957.779., met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringlaan 33/1, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers; elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, wordt een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de  B.T.W. , alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Luik B - Vervolg

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

BENOEMING NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER: Wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd :

1) De heer BOGAERT, Willy Maurice Virginie, geboren te Antwerpen op twee april duizend negenhonderddrieënvijftig, nationaal nummer 530402-079.32, van Belgische nationaliteit met woonplaats te 2950 Kapellen, Vloeiende 98, België.

2) De heer DEPOURQUE, Kevin Magda geboren te Borgerhout op elf juli duizend negenhonderdnegenenzeventig, nationaal nummer 790711-331.77, van Belgische nationaliteit met woonplaats te 3545 Halen, Sint-Barbaraplein 9, BELGIË

Die dit ambt aanvaardt en is benoemd tot herroeping van zijn mandaat.

De zaakvoerder voert zijn mandaat onbezoldigd uit, tenzij een andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Luc EEMAN

Tegelijk hiermee neergelegd : -expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 28.08.2015 15500-0016-012

Coordonnées
BOGAERT & C°

Adresse
VLOEIENDE 98 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande