BOGAERTS STEFAN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BOGAERTS STEFAN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 463.320.894

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 28.07.2014 14356-0177-014
10/02/2014 : AN329164
30/08/2013 : AN329164
07/09/2012 : AN329164
30/12/2011 : AN329164
27/07/2015
ÿþ -'- -I Mal Word 11.1

I ~ ~, ~f~1 ~" ~~ á ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IflhIl

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

" 1 il KI 2015

afdeling Antwerpen

nriffi °

Ondernemingsnr : Benaming 0463.320.894

(voluit) (verkort) : BOGAERTS STEFAN

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte r



Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Ertbruggestraat 79 te 2110 Wijnegem

Neerlegging en bekendmaking bijzonder verslag van de zaakvoerder in toepassing van artikel 329, 3° van het Wetboek van vennootschappen -Ontsiag en benoeming zaakvoerder - Verplaatsing maatschappelijke zetel





Uit het bijzonder verslag van de zaakvoerder dd. 25 mei 2015 in toepassing van artikel 329, 30 van het, Wetboek van vennootschappen blijkt het volgende:

De zaakvoerder van de vennootschap, zijnde de heer Roger Bogaerts, wonende te 2110 Wijnegem, Ertbruggestraet 79, stelt hierbij, in toepassing van artikel 329, 3° van het Wetboek van vennootschappen, het verslag op dat voorgelegd zal worden aan de algemene vergadering die zal besluiten over de toekenning van de lening aan de heer Stefan Bogaerts met het oog op de verkrijging van aandelen van de vennootschap.

1. lnleiding

De te nemen beslissing betreft de goedkeuring om de vennootschap als kredietverstrekker een onderhandse lening te laten afsluiten met de heer Stefan Bogaerts, die door laatstgenoemde zal worden, aangewend voor diens aankoop van in totaal 7 aandelen in het kapitaal van de vennootschap vanwege de heer', Roger Bogaerts en mevrouw Sylvia Janssens als verkopers (hierna `de Lening'). Aangezien de Lening door de', vennootschap aldus wordt toegekend met het oog op de verkrijging van haar eigen aandelen, dient bij de' toekenning ervan te worden voldaan aan de voorwaarden gesteld door artikel 329 van het Wetboek van, vennootschappen, waaronder de redactie van huidig bijzonder verslag, dat zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de vennootschap die haar goedkeuring dient te verlenen aan de voorgenomen; toekenning van de Lening.

2. Redenen van de Lening  Belang van de vennootschap bij de Lening

De toekenning van de Lening kadert zoals gezegd in de financiering van de aankoop door de heer Stefan Bogaerts van in totaal 7 aandelen in het kapitaal van de vennootschap vanwege de heer Roger Bogaerts en mevrouw Sylvia Janssens als verkopers.

De heer Roger Bogaerts was tot op heden zaakvoerder en in die hoedanigheid de drijvende kracht achter de operationele onderneming van de vennootschap. De heer Roger Bogaerts heeft zich evenwel gezien zijn leeftijd voorgenomen om een stap terug te zetten. De vennootschap heeft derhalve nood aan een opvolger voor de heer Roger Bogaerts. De zaakvoerder is van mening dat de heer Stefan Bogaerts beschikt over de vereiste capaciteiten om zijn rol als drijvende kraoht over te nemen. In die optiek is het voor de onderneming van de vennootschap cruciaal dat de voorgenomen overdracht van aandelen doorgang vindt en heeft de vennootschap er dan ook alle belang bij om deze overdracht  via toekenning van de Lening  te faciliteren. Op die manier garandeert de vennootschap zich immers van het engagement van de heer Stefan Bogaerts op lange termijn.

Voorts beschikt de vennootschap thans over overtollige liquiditeiten, die gezien de huidige bancaire rentes nagenoeg geen opbrengst genereren. In die optiek is de Lening tevens een opportuniteit voor de vennootschap om haar overtollige liquiditeiten rendabeler te maken, met een minimum aan financieel risico (zie verder).

In het licht van het voorgaande en hetgeen verder volgt in dit verslag, besluit de zaakvoerder dan ook dat de toekenning van de Lening het belang van de vennootschap dient.

3.Voorwaarden waartegen de Lening wordt aangegaan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

if '1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De voorwaarden en modaliteiten van de Lening zullen worden vastgelegd in een onderhandse leningovereenkomst (hierna 'de Overeenkomst') en zijn als volgt samen te vatten.

Het bedrag van de Lening bedraagt EUR 90.000, dewelke onmiddellijk ter beschikking zal worden gesteld aan de heer Stefan Bogaerts, De Overeenkomst zal uitdrukkelijk bepalen dat de Lening uitsluitend zal worden gebruikt ter financiering van de aankoop van de in totaal 7 aandelen van de vennootschap die thans in bezit zijn van de heer Rager Bogaerts en mevrouw Sylvia Janssens.

De Lening zal worden aangegaan voor een bepaalde duur van 15 jaar te rekenen vanaf 31 mei 2015. De terugbetaling van het kapitaal van de Lening zal geschieden in 15 gelijke annuïteiten van EUR 6.000 met een eerste terugbetaling per 31 mei 2016.

De Lening zal worden toegekend tegen een marktconforme vaste rentevoet van 2,93% op jaarbasis (zijnde de gemiddelde OLO van 2015 verhoogd met 0,5%). Deze interest dient gelijktijdig met de 15 jaarlijkse annuïteiten te worden betaald.

Het zal de heer Stefan Bogaerts toegestaan zijn vervroegd terug te betalen, zonder aanrekening van kosten, op voorwaarde dat hij de vennootschap hiervan aangetekend in kennis stelt ten minste 1 maand voorafgaand aan de terugbetaling, opdat de vennootschap een correcte interestafrekening kan opstellen.

Aile betwistingen in verband met de uitvoering en/of interpretatie van de Overeenkomst zullen worden voorgelegd aan en uitsluitend beoordeeld warden door de Rechtbanken van Antwerpen (afdeling Antwerpen).

In het licht van het voorgaande is de zaakvoerder van mening dat de toekenning van de Lening geschiedt aan marktconforme voorwaarden.

4. Risico's verbonden aan de Lening

Er zijn om onderstaande redenen geen ernstige risico's voor de liquiditeit en de solvabiliteit van de vennootschap verbonden aan de Lening.

Vooreerst zal het eigen vermogen van de vennootschap niet dalen ingevolge de toekenning van de Lening, waardoor de solvabiliteit van de vennootschap op het huidig niveau blijft. De liquiditeit in de enge zin zal ingevolge de toekenning van de Lening slechts beperkt dalen, zodat er na de toekenning van de Lening ruim voldoende liquide middelen ter beschikking van de vennootschap zullen blijven om haar dagelijkse operationele werking te ondersteunen. De vennootschap heeft voor het overige geen substantiële korte termijn schulden die aflossing behoeven.

Daarnaast zal de heer Stefan Bogaerts na de aankoop van de in totaal 7 aandelen van de vennootschap die thans in bezit zijn van de heer Roger Bogaerts en mevrouw Sylvia Janssens een participatie van 87,50% in het maatschappelijk kapitaal van de venncotschap hebben en tevens zaakvoerder zijn van de vennootschap. ln deze hoedanigheden zal hij alle belang hebben bij de correcte aflossing van de Lening.

Voorts wordt de heer Stefan Bogaerts gezien zijn capaciteiten bekwaam geacht om de rentabiliteit van de vennootschap te verhogen, dan wel minstens te bestendigen, zodat de vennootschap op gestelde tijdstippen in staat zal zijn dividenden uit te keren die door de heer Stefan Bogaerts dan weer kunnen worden aangewend voor de te verrichten aflossingen van de Lening.

Tot slot werd de kredietwaardigheid van de heer Stefan Bogaerts onderzocht, hetgeen geen financiële risico's aan het licht heeft gebracht. De vennootschap is op de hoogte van de terugbetaalcapaciteit van de heer Stefan Bogaerts, zodat het redelijk is dat door laatstgenoemde in het kader van de Lening geen zekerheid dient te worden gesteld.

5. Prijs waartegen de heer Stefan Bogaerts geacht wordt de aandelen te verwerven

De aankoop door de heer Stefan Bogaerts van de in totaal 8 aandelen van de vennootschap die thans in bezit zijn van de heer Roger Bogaerts en mevrouw Sylvia Janssens geschiedt tegen een totale prijs van EUR 125.044,50 of EUR 17.863,50 per aandeel.

6. Uitkeerbare winst  Aanleg van een niet voor uitkering beschikbare reserve

Blijkens de laatst goedgekeurde jaarrekening over het boekjaar afsluitend per 31 december 2014, beschikt de vennootschap over een uitkeerbare winst van EUR 135.947,63. Het bedrag van de totale financiële bijstand (i.c. EUR 90.000, zijnde het bedrag van de Lening) is derhalve overeenkomstig artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen voor uitkering vatbaar.

Bovendien zal in toepassing van artikel 329, 4° van het Wetboek van vennootschappen, aan de passiefzijde van de balans van de vennootschap een niet voor uitkering beschikbare reserve worden aangelegd ten bedrage van de totale financiële bijstand (i.c. EUR 90.000, zijnde het bedrag van de Lening).

Onderhavig verslag zal door de zaakvoerder worden overgemaakt aan de vennoten en in toepassing van artikel 329, 3° van het Wetboek van vennootschappen worden bekendgemaakt overeenkomstig artikel 74 van hetzelfde wetboek.

rt EINDE BIJZONDER VERSLAG

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 26 mei 2015 blijkt het volgende:

De algemene vergadering neemt kennis van en aanvaardt unaniem het vrijwillig ontslag van de heer Roger Bogaerts, wonende te 2110 Wijnegem, Ertbruggestraat 79, als zaakvoerder van de Vennootschap met ingang van heden, 26 mei 2015. De algemene vergadering besluit de heer Roger Bogaerts kwijting te verlenen voor door hem gestelde handelingen in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de Vennootschap.

De algemene vergadering besluit vervolgens tot de benoeming, met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur, van de heer Stefan Bogaerts, wonende te 2980 Zoersel, Frans Hensbergenstraat 8, als zaakvoerder van de Vennootschap, Het mandaat van de heer Stefan Bogaerts is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De nieuwe zaakvoerder, de heer Stefan Bogaerts, komt tussen op de algemene vergadering en besluit met ingang vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen om deze te brengen van 2110 Wijnegem, Ertbruggestraat 79 naar 2980 Zoersel, Emiel Vemieulenstraat 145.

Voor analytisch uittreksel

Stefan BOGAERTS

Zaakvoerder

Neergelegd:

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder in toepassing van artikel 329, 3° van het Wetboek van

vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aasel het

Belgisch

Staatsblad

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 31.08.2015 15554-0168-013

Coordonnées
BOGAERTS STEFAN

Adresse
EMIEL VERMEULENSTRAAT 145 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande