BOILER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOILER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.636.514

Publication

15/10/2014
ÿþ mod lti

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON ITEL

08  111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank R BEEr.00phandel Antwerpen,

O3 ut 2014

a e ing Antwerpen, op

 2014

Griffie

H1111111J11.!1,111.111jglilll II

BELGISCH STAATSDLAC

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0 5 6 3 , 6 3 6o 5 1 4

Benaming (voluit) : Bolier

(verkort)

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Van Praetstraat 140

2660 Antwerpen (Hoboken)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door geassocieerde notaris Sebastiaan-Wifiem Verbed te Antwerpen op i! : 30 september 2014, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOILER" werd ! opgericht met volgende gegevens;

1.Zetel: 2660 Antwerpen, Van Praetstraat 140

2.0prichters: 1/ De heer LEGEIN Geert, gehoren te Oostende op vijftien maart negentienhonderdachtenvijftig, rijk$registernummer 58.03.15-259.45, wonende te 2018 Antwerpen, Paleisstraat 41

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in

België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden:

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook,: van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, aile verrichtingen met: betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerende: goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren,: verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen: de aan- en verkoop, huur en verhuur van.:! roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan, en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg:: te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden:j hebben van deze roerende en onroerende goederen.

het verwerven van participaties, in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en :1 vennootschappen, het simuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in!: rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

het doen van alle handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en:: kapitalisatieondernemingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen.

het uitvoeren van alle holdingactiviteiten en leasingactiviteiten.

het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

het verlenen van bijstand en adviezen van financiële, technische, commerciële, organisatorische ofj: administratieve aard in de ruimste zin.. Hier zijn onder andere bedoeld het verlenen van consultancy, geven van opleiding, uitvoeren van expertises.

groot- en kleinhandel in horeca materialen, toebehoren en uitrusting.

het aan- en verkopen, in- en export en in het algemeen alle handel in antiquiteiten, ouden meubelen,:: voorwerpen, tweedehandse meubelen en aanverwante zaken.

de restauratie en herstelling van antiquiteiten en van de bovenvermelde voorwerpen.

het vervaardigen en hertellen van meubelen.

het ontwerp, de fabricage, het aan- en verkopen, huren en verhuren, in- en export, groot- en kleinhandel in': decoratie artikelen, meubelen, kunstobjecten, bekleding, textiel, en aile objecten.

uitbating en inrichting van restaurants, cafés, tearooms, alle eet- en drankgelegenheden, hotels, bed and:: breakfasts, en alle overnachtingsplaatsen, het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enzovoort,

en dit alles zowel in hoedanigheid van verhandelaar als van commissionair, fabrikant, agent, uitvoerder,'j invoerder en verdeler..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod

Voor- in het algemeen zef zij aile daden mogen stellen in verband met deze activiteiten en verbintenissen mogen aangaan.

behouden aan het Belgisch Zij kan zowel in België als in het buitenland aile handels-, industriële en financiële daden stellen, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend net haar doel, zustermaatschappijen en agentschappen oprichten, zich interesseren door middel van inbreng, fusie, opslorping, deelname of anderszins in aile bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, immobiliën bouwen, kopen en verkopen.

Staatsblad Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doe

Zij kan mits aanduiding van een vaste vertegenwoordiger ook de functies van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, of lid van het directiecomité van andere vennootschappen uitoefenen.

4. Duur: onbepaald

5. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op één miljoen tweehonderd zeventigduizend euro (E 1.270.000,-), vertegenwoordigd door zeshonderd vijfendertig (635) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Op de vermelde zeshonderd vijfendertig (635) aandelen werd ingetekend door de comparant als volgt:

1/ door de heer Geert LEGEIN, comparant sub 1/ op zeshonderd vijfendertig (635) aandelen aan pari, hetzij een bedrag van één miljoen tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 1.270.000,-).

De comparant verklaart en erkent dat ieder van deze aandelen volledig volgestort wordt deels in geld ten bedrage van twintigduizend euro (¬ 20.000,-) en deels in nature ten bedrage van één miljoen tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 1.250A00,-), en dat het totaal bedrag van deze stortingen in geld, hetzij de som van twintigduizend euro (E 20.000,-) zich vanaf de datum van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ter vrije beschikking van de vennootschap bevindt.

INBRENG IN GELD - BANKATTEST

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE76 3631 3974 3795 geopend bij de ING Bank op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voormelde Bank afgeleverd op 30.09.2014.

INBRENG IN NATURA

De inbreng in nature gedaan door de heer Geert LEGEIN, comparant sub 1/ omvat vijftig (50) aandelen van de naamloze vennootschap "MET HEERENHUIS ANTWERPEN", met zetel te 2660 Antwerpen, Van Praetstraat 140, BTW BE 0447.226.616 RPR Antwerpen afdeling Antwerpen, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Paul De Decker te Brasschaat op 22 april 1992, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 mei daarna, onder nummer 920514-12, eigendom van genoemde heer Geert LEGEIN, gewaardeerd aan één miljoen tweehonderd vijftigduizend euro (E 1.250.000,-), zoals blijkt uit nagemelde verslagen,

Verslagen

(a) De burgerlijke vennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "VAN DEN KEYBUS VAN DER JEUGHT", met zetel te 2000 Antwerpen, Tabakvest 87, 0543.291.951 RPR Antwerpen afdeling Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Erik Van der Jeught, bedrijfsrevisor, aangesteld door de oprichter, heeft het verslag opgesteld vcorgeschreven door artikel 219, tweede en derde lid van het Wetboek van vennootschappen, De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

De inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA BOILER met zetel te Van Praetstraat 140, 2660 Hoboken, voor een totale inbrengwaarde van 1.250.000,00 EUR, bestaat uit:

" een pakket van 50 aandelen van NV HET HEERENHU1S ANTWERPEN, met zetel te Van Praetstraat

140, 2660 Hoboken, 0447.226.616, Ger. arrondissement Antwerpen, afdeling Antwerpen

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 625 aandelen van de BVBA BOILER zonder vermelding

van nominale waarde.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel

" dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bednjfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

" dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" dat, onder voorbehoud dat de inbrengers de drijvende kracht in de betrekken vennootschappen blijven, de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

lk wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 29 september2014.

(get.)

Erik VAN DER JEUGHT

Bederevisor".

(b) De oprichter heeft het bijzonder verslag opgesteld voorgeschreven door het laatste lid van gemeld artikel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

Beide verslagen zullen samen met de uitgifte van de akte, worden neergelegd op de griffie van de

rechtbank van koophandel te Antwerpen.

VeRGOEDING

a. Als vergoeding voor deze inbreng in nature wordt aan voornoemde inbrenger, de heer Geert ' LEGEIN, zeshonderd vijfentwintig (625) aandelen zonder nominale waarde toegekend, vertegenwoordigend een kapitaal van één miljoen (¬ 1.250.000,-) euro;

b. Als vergoeding voor de inbreng in geld, wordt aan de inbrenger, de heer Geert LEGEIN, tien (10) aandelen zonder nominale waarde toegekend, vertegenwoordigend een kapitaal van twintigduizend euro (¬ 20.000,-) door inbreng in geld

Voorwaarden inbreng in natura

De bij deze opgerichte vennootschap zal van de ingebrachte aandelen de volle eigendom en het genot hebben vanaf het ogenblik dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verwerft. Zij zal de ingebrachte ' aandelen verkrijgen in de tegenwoordige staat zonder verhaal op de inbrenger, om welke reden ook.

Alle kosten, rechten, belastingen en lasten voortvloeiend uit deze inbreng in natura worden door de vennootschap gedragen vanaf de datum van in genottreding

6.Boekjaar: Loopt van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2015,

7. Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo van de winst, zal rekening houdend niet de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, naar goeddunken van de algemene vergadering aangewend worden.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald,

8. Bestuur: Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Tot zaakvoerder werd benoemd voornoemde oprichter, de heer LEGEIN Geert,

9.Commissaris: geen

10.Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de laatste maandag van de maand mei om vijftien uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen.. Eerste gewone algemene vergadering in 2016. 11, I3fizon " ere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder der vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEIRENS & WELLENS", gevestigd te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 79 b7, en hun gevolmachtigden, om aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket de administraties van de directe belastingen en BTW, alsook bij alle andere overheidsadministraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de geassocieerde notaris, Sebastiaan-Willem Verbed

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte.

-verslag van zaakvoerders voor inbreng in natura en

-controleverslag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan he.t. Belgisch

Staatsblad



14



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Coordonnées
BOILER

Adresse
VAN PRAETSTRAAT 140 2660 ANTWERPEN (HOBOKEN)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande