BOJA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOJA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.024.048

Publication

30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 27.08.2013 13471-0118-013
25/11/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



lllI h11 11I1 111h 111h 11h 11111 llhl lh lll

" 11177796

Neergelegd ter grlftle von de Rechtbank van ltoophcndel fe Antwerpen, Op

1 5 P0'!. 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

0841.024.048

Ondernemingsnr :

Benaming : BOJA (voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel: Klaverstraatl

2520 Ranst (Emblem)

Onderwerp akte : OPRICHTING VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Johan ROOMS te Boom op 28 oktober 2011, geregistreerd; één rol geen verzending te Boom, de drie november 2011 boek 210 blad 61 vak 10, blijkt dal

1) De heer JAPING Alexander, wonende te 2850 Boom, Langeweide 2, en

2) De heer BOLLANSÉE Wouter Hendrik Frank Rosa, wonende te 2520 Ranst, schuurblok 19, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met als naam BOJA. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2520 Emblem, Klaverstraat 1.

De vennootschap heeft tot doel:

- het uitbaten van drank-, eet- en dansgelegenheden met of zonder ontspanningstoestellen, het inrichten;; van manifestaties, de bereiding en het verstrekken van warme en/of koude snacks en maaltijden.

- het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij heti beheer, bestuur, en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar en van alle andere functies die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige managers kunnen worden uitbesteed.

het verlenen van dienstprestaties van administratieve, technische en bedrijfseconomische aard in de meest;. uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden.

- het beheren, het instandhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het:: stellen van aile handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of;: onrechtstreeks betrekking op hebben zoals  ten exemplatieve titel  het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het:

vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten. "

- het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtensi bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld, en waarvoor onder meer de vorm van een;' .; naamloze vennootschap en een hoger kapitaal vereist is.

- het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen, van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm ins Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, waarvoor in de wetgeving geen. bijkomende eisen zijn opgelegd.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking, van haar doel in de ruimst mogelijke zin.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of; maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet aanverwante ondernemingen. verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan. tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. Zij mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan alle commerciële, financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, ongeacht welk doel deze hebben.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i~v, suuu~i t

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18 600,-, verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde. Op het gehele kapitaal werd in geld ingeschreven door

- door de heer JAP1NG Alexander, voornoemd, voor negenduizend vierhonderd zesentachtig euro (¬ 9 486,), volledig volstort, in ruil waarvoor hij eenenvijftig (51) aandelen in de vennootschap verkrijgt, en

door de heer BOLLANSÉE Wouter, voornoemd, voor negenduizend honderd veertien euro (¬ 9 114,-), volledig volstort, in ruil waarvoor hij negenenveertig (49) aandelen in de vennootschap verkrijgt.

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, bij ING Bank.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen, al dan niet vennoot, welke bevoegd zijn om alleen en in naam van de vennootschap op te treden. Alle handelingen die door de wet of de statuten niet verboden zijn, behoren tot de bevoegdheid van de zaakvoerders. ingeval er meer dan één zaakvoerder is, heeft ieder van hen afzonderlijk alle macht om in naam van de vennootschap te handelen.

Tot zaakvoerder van de vennootschap werd benoemd de heer JAP1NG Alexander, voornoemd.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om zestien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de verdere bestemming van de winst beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Volmachten.

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij het ondememingsloket en de administraties van directe en indirecte belastingen, zowel voor deze als voor elke latere wijziging of aanpassing inclusief schrapping daarvan, en om alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot om het even welk openbaar register, wordt als bijzonder lasthebber namens de vennootschap aangesteld de heer Schechter Etienne, wonende te 2275 Lille, Molenheide 10.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

de geassocieerde notaris, Johan Rooms.

"



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 04.08.2016 16399-0381-013

Coordonnées
BOJA

Adresse
KLAVERSTRAAT 1 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande