BOLLE JACK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOLLE JACK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.307.744

Publication

19/08/2013
ÿþIII

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vas de~aIseE , G E L E G D

r" p~" I +- r 11 \ r "1L..'.tr l t ion " ~ t

0 6 AI16, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

*13129246*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 53 .3c)?. >"1/0

Benaming (voluit) ; BOLLE JACK

(verkort):

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :B-2320 Hoogstraten, Vrijheid 139

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Tekst

Het blijkt uit een akte verleden voor Dirk Dupont, geassocieerd notaris te Rijkevorsel op 1 augustus

2013, neergelegd ter registratie, dat er door:

1. De heer vAN AART Jacobus, geboren te Breda (Nederland) op 19 november 1957, nationaal nummer 57.1119 345-68, echtgenoot van nagenoemde mevrouw De Vry Marleen, wonende te 2321 Hoogstraten (Meer), Donkakker 83,

2. Mevrouw DE VRY Marleen Roza Martha, geboren te Brecht op 23 augustus 1958, nationaal nummer 58.08.23 346-44, echtgenote van voornoemde heer van Aart Jacobus, wonende te 2321 Hoogstraten (Meer), Donkakker 83.

3. Mevrouw vAN AART Jolien Veronica Hilda, geboren te Zoersel op 24 maart 1982, nationaal nummer 82.03.24 366-75, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijk samenwonen te hebben afgelegd, wonende te 2322 Hoogstraten (Minderhout), Treslong, 18

4, Mevrouw vAN AART Jili Roza Maria, geboren te Zoersel op 17 maart 1985, nationaal nummer 85.03.17 296-30, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijk samenwonen te hebben afgelegd, wonende te 2322 Hoogstraten (Minderhout), Treslong 22.

5, De heer vAN AART Jackv, geboren te Turnhout op 13 januari 1988, nationaal nummer 88.01.13 363-35, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijk samenwonen te hebben afgelegd, wonende te 2321 Hoogstraten (Meer), Donkakker 83.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "BOLLE JACK

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën, De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. Voornoemde heer van Aart Jacobus, titularis van twintig (20) aandelen,

2. Voornoemde Mevrouw De Vry Marleen, titularis van twintig (20) aandelen,

3. Voornoemde Mevrouw van Aart Jolien, titularis van twintig (20) aandelen

4, Voornoemde Mevrouw van Aart Jill, wonende te 2322 Hoogstraten (Minderhout), Treslong 22, titularis

van twintig (20) aandelen

5. Voornoemde heer van Aart Jacky, wonende te 2321 Hoogstraten (Meer), Donkakker 83, titularis van

twintig (20) aandelen

Totaal: honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬

18.600,00).

- Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Zetel

De zetel is gevestigd te B-2320 Hoogstraten, Vrijheid 139.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taaigebied of

het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder(s).

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, of door deelname van dezen:

- Het uitbaten van een drankgelegenheid zoals herberg, café, taverne, bierhuis,

- De verkoop van alle dranken en levensmiddelen,

- De organisatie van eender welke animaties, hobby's, sportactiviteiten, feestelijkheden en/of

tentoonstellingen.

- De organisatie van muzikale evenementen.

- De regelmatige exploitatie van discotheken, dancings en cafés, die hun omzet verwezenlijkt door de verkoop van dranken, ook indien entreekaarten worden verkocht die recht geven op consumpties.

- Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

- Uitvoeren van management voor externe vennootschappen.

- De verhuur van eigen onroerend goed, waaronder de verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen, studio's, kamers, studentenkam ers en woningen.

- De bemiddeling in onroerend goed, waaronder de bemiddeling bij aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed.

- Het uitvoeren van roerende, onroerende, financiële en commerciële verrichtingen waaronder de aan-en verkoop, de vertegenwoordiging en de commissiehandel, welke rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met de in- en verkoop van om het even welke goederen van iedere oorsprong en niet I door de wet gereglementeerd,

- Alle werkzaamheden en verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij mag eveneens alle fabrieksrechten verwerven en tegelde maken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van aile vennootschappen. Dit alles zowel in het groot als in het klein, hetzij voor eigen rekening als voor rekening Ivan derden, als makelaar, tussenpersoon of anderszins. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt I met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

- De vennootschap zal geenszins tot doel hebben de uitoefening van activiteiten van beldggingsadvies en vermogensbeheer, zoals bedoeld bij K.B. van vijf augustus 1991 over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig zijn of dienstig tot de verwezenlijking van haar doel.

- Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris met inachtname van de voorschriften van artikel 287 van de vennootschappenwet.

- De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door haar organen van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap bewijst dat derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van statuten alleen is echter geen voldoende bewijs. De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen of het management van andere vennootschappen op zich nemen.

De vennootschap mag aile handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag aile roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen alle commerciële

Voor-

behouden

aart het

É raelgisc íf

Staatsblad

I_ .1 Kï

Gr.,

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aart het

_.§T~. 

Staatsblad

en financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over aile vennootschappen in eigen naam als voor rekening van derden. Zij mag leningen van gelijk welke duur aan deze laatste toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst als waarborggever of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland en waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen of in functie is van het vermogensbeheer van de vennootschap.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend,

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap kan vroegtijdig ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering genomen zoals vereist is bij wijziging van de statuten,

Zij mag verbintenissen aangaan voor bepaalde of onbepaalde duur en in voorkomend geval voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Bevoegdheden

indien er meerdere zaakvoerders zijn, zef elke zaakvoerder afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om aile akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de zaakvoerder kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur, aan één of meerdere personen opgedragen worden.

De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden voor een bepaalde rechtshandeling of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen bij authentieke of onderhandse volmacht overdragen aan een mandataris, al dan niet vennoot, die de vennootschap binnen de perken van zijn volmacht geldig vertegenwoordigt en verbindt.

Zowel de zaakvoerder als de persoon belast met het dagelijks bestuur en de mandataris mogen, binnen de perken van hun bevoegdheden, hun machten subdelegeren of bijzondere volmachten verlenen aan andere personen.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om de overeenkomstig dit artikel aangestelde personen te allen tijde te herroepen.

Controle

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

Algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei om 19 uur.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Verdelin







Voor- Luila B - vervolg

behouden Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

aars het De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren,

5taatsblad Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden. Verdeling bil vereffening.

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elke aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2014.

2. Eerste jaarvergaderingj

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

De comparanten hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op een.

b. te benoemen tot deze functie: voornoemde heer van Aart Jacobus, wonende te 2321 Hoogstraten (Meer), Donkakker 83, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT

De comparanten stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling,

"Profisk" cvba te 2320 Hoogstraten, industrieweg, 13, aan wie de macht verleend wordt om de nodige

formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de

Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Dirk Dupont, geassocieerd notaris te Rijkevorsel.

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie inhoudende de statuten.



"

Annexes du Moniteur belge





07/05/2015
ÿþP4.14 Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vande akte

4

bleerg'le'd Der griffie van de

RllOFIT#ili.t8T* rr e-1.1 KOOPHANDEL

2 4 APR, 201

ANTWERPEN teling TURNHOUT L!^

Griffier

~Csri~~ "

ilumgmen

Ondernemingsnr : 0537.307.744 Benaming

(voluit) : Boite Jack (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vrijheid 139, 2320 Hoogstraten, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van 10 maart 2015 blijkt dat de maatschappelijke zetel per 10/03/2015 wordt verplaatst van Vrijheid 139 te 2320 Hoogstraten naar Sint-Jansstraat 18 te 2323 Wortel.

Van Aart Jacobus

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.05.2015, NGL 31.08.2015 15556-0381-014
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.05.2016, NGL 29.11.2016 16688-0336-015

Coordonnées
BOLLE JACK

Adresse
SINT-JANSSTRAAT 18 2323 WORTEL

Code postal : 2323
Localité : Wortel
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande