BOND

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOND
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.785.277

Publication

02/05/2014 : verleden Caroline DE BRUYN, notaris-plaatsvervanger van Meester Paul De Groof, notaris met standplaats te Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 213 bus 9, aangesteld ingevolge beschikking van de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen van 20 juni 2013, îngedi
waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende

besiuiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal te verminderen met een bedrag van tweehonderd achtenvijftigduizend vijfhonderd negenennegentig euro zesenzeventig cent {€ 258.599,76) om het te brengen van driehonderd en achtduizend vijfhonderd negenennegentig euro zesenzeventig cent {€ 308.599,76) NAAR VIJFTIGDUIZEND

EURO (€ 50.000,00) met vernietiging van 433.961 aandelen.

De kapitaalvermindering heeft tôt doel de inbreng van de bestaande vennoten, onder de voorwaarden voorzien bij artikels 316-317 van het Wetboek van Vennootschappen, terug te betalen voor een bedrag tweehonderd achtenvijftigduizend vijfhonderd negenennegentig euro zesenzeventig cent (€ 258.599,76). Dit houdt in dat de terugbetaling van de vennoten pas zal geschieden indien, binnen de twee maanden na de bekendmaking van het besluit tôt kapitaalvermindering, de schuldeisers volgens artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn, zal de zaakvoerder slechts tôt uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de vennoten niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

Aldus zullen na de verwezenlijking van de kapitaalvermindering drieëntachtigduizend negenhonderd en zes (83.906) gelijke aandelen, bestaan zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/83.906de van het kapitaal.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoôrdineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepastaan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen.

DERDE BESLUIT

De zaakvoerder wordt opdracht gegeven de kapitaalvermindering tôt uitvoering te brengen. Na het verstrijken van gemelde termijn in het eerste besluit zal zaakvoerder overgaan tôt betaling, in zover de schuldeiseres hiertegen geen rechtmatig verzet hebben aangetekend.

VIERDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling aan: Godeiieve Janssens, wonende te Hofstade, Buntgrasstraat 15, evenals aan haar aangestetden of lasthebbers, om, met mogelijkheid tôt indeplaatststelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag en/of schrapping bij de BTW, ondernemingsloket, sociale verzekeringskas en de

.direçte.belastîngen, _________ ______ _____ _______ ______ ______ _________

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


*.-'

Voor-

behouden

* aan (îbt

Belgisch

Staatsblad

Voor ontledend uittreksel

(get.) Caroline De Bruyn, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 4/3/2014,

Inhoudende coôrdinatie van statuten.

e â– a

ri in o

•M

M CS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
18/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 19.09.2013, NGL 15.10.2013 13630-0555-017
25/07/2013
ÿþModWurd St a

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111,I11111,011,1.1111111

loet ar Be Sta

Naratgeigyd ~i~,~. ~,~;r , : ~,;r ~ï Rechtbank van Koophanu'e! te A,; i ,A;;,pen, op

7 Griffie 1 6 JEJLi 20t3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0477.785,277

Benaming

(voluit) : BOND

(verkort)

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2550 Kontich, Pierstraat 226

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING  overnemende vennootschap KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uittreksel uit een akte verleden voor Yves Mallentjer, notaris te Antwerpen-Hoboken, vervangende zijn ambtgenoot, Dick VAN LAERE, geassocieerd notaris te Antwerpen, wettelijk belet, op 28 juni 2013 Geregistreerd zes bladen, geen renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor der registratie, op 3 juli 2013, boek 5/292, blad 25, vak 19. Ontvangen: «50,00. De eerstaanwezend inspecteur ai. (get) Haes K.#

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende besluiten heeft genomen:

Eerste Besluit - fusievoorstel

De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het fusievoorstel waarvan sprake op de agenda, aangezien de vennoten erkennen hiervan alsook van de andere door de wet beoogde documenten volledig in kennis te zijn gesteld meer dan één maand voor de datum van deze vergadering,

A. Verslag van de zaakvoerder over het voorstel van fusie door overneming : de vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk dat het verslag zoals bedoeld in artikel 694 W,Venn, niet zal worden opgesteld.

B. Controleverslag overeenkomstig artikel 695 W. Venn. van de bedrijfsrevisor:

"7.CONCLUSIES

Ondergetekende, Verscheiden - Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schailënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Emile Walkiers, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 2 april 2013 door de zaakvoerder van de BVBA BOND, met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Pierstraat 226, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0477.185.277, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, om, overeenkomstig artikel 695 W. Venn, verslag uit te brengen bij de BVBA JAMES over het fusievoorstel uitgaande van de bestuursorganen van JAMES BVBA en van BOND BVBA.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen vastgesteld door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De bestuursorganen gaan met het oog op het vaststellen van de onderlinge ruilverhouding van de te fuseren vennootschappen uit van het boekhoudkundig eigen vermogen van beide vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat de ruilverhouding, hetzij de uitgifte van 443.798 nieuwe aandelen BOND BVBA, in ruil voor de bestaande 100 aandelen JAMES BVBA, redelijk is.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 695, §1 W, Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 4 juni 2013

Verscheiden - Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA,

vertegenwoordigd door:

Emile Walkiers,

bedrijfsrevisor."

1.2. De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk dat geen tussentijdse cijfers van de betrokken vennootschappen die niet ouder zijn dan drie maand op datum van het fusievoorstel dienen te worden opgemaakt.

Tweede Besluit - besluit tot fusie

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse, - Naam en bandtet.ening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit de fusie goed te keuren van de vennootschap "JAMES" met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Pierstraat 226 door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) naar de overnemende vennootschap en dit overeenkomstig de in voormeld fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Nierbij wordt gepreciseerd dat

a.de overdracht gebeurt op basis van de op 31 december 2012 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

b.vanuit boekhoudkundig oogpunt, worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 januari 2013 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat aile verrichtingen n deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen geschiede zijn;

c.de overdracht gebeurt door toekenning van vierhonderd drieënveertigduizend zevenhonderd achtennegentig (443.798) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg;

d.De fractiewaarde van de aandelen wordt als volgt gewaardeerd op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen van de vennootschappen:

JAMES bvba ¬ 1.468.973,19 voor 100 aandelen is ¬ 14.689,73 per aandeel

BOND bvba E. 245.176,17 voor 74.069 aandelen is afgerond ¬ 3.31 per aan deel

De ruilverhouding van de aandelen wordt als volgt vastgesteld :443.798 nieuwe aandelen voor de 100 bestaande aandelen, op basis van een ruilvoet van 1 oud aandeel voor afgerond 4.438 nieuwe aandelen.

Op basis van bovenstaande zullen de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap "JAMES" vierhonderd drieënveertigduizend zevenhonderd achtennegentig (443.798) aandelen verkrijgen in de overnemende vennootschap.

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen dadelijk en volledig deelnemen in de eventuele winst, dwz over het volledig lopende boekjaar, zonder pro rata ratering.

Derde Besluit- andere schikkingen

De vergadering stelt vast

1)overeenkomstig artikel 170 W.Venn, de gelijkenis van het maatschappelijk doel van de overgenomen

vennootschap en de ovememende vennootschap,

2)overeenkomstig artikel 693, 8° W.Venn. en overeenkomstig de fusievoorstellen, dat geen enkel bijzonder

voordeel is toegekend aan de leden van de bestuursorganen van enerzijds de overnemende vennootschap en

anderzijds de overgenomen vennootschap.

Vierde Besluit  overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat de overdracht van het vermogen (rechten en verplichtingen) van de overgenomen vennootschap gebeurt door middel van toekenning aan haar aandeelhouders van vierhonderd drieënveertigduizend zevenhonderd achtennegentig (443.798) nieuw geheel volgestorte gewone aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg.

De uit te geven nieuwe gewone aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande aandelen onder voorbehoud van wat hierna zal warden gezegd over de deelname in de winsten.

De activa en passiva worden aan de overnemende vennootschap overgedragen op basis van de op 31 december 2012 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap.

Vijfde Besluit algemene voorwaarden van overdracht

1.De verkrijgende vennootschap zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats worden gesteld in alle haar door de overgenomen vennootschap overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde dag.

2.De verkrijgende vennootschap zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie alle belastingen. bijdragen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen, en in het algemeen aile lasten, hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van mede-eigendom, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

3.De verkrijgende vennootschap zal de haar overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

4.De schulden van de overgenomen vennootschap zullen zonder onderbreking overgaan op de verkrijgende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

Bijgevolg zal zij in de plaats van de overgenomen vennootschap voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan; zij zal meer bepaald de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overgenomen vennootschap ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de merken en de panden op het handelsfonds, of van overschrijving.

5.De verkrijgende vennootschap zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welke verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien aile contracten van de overgenomen vennootschap werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met haar personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

6.Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser ais van verweerder, zullen door de verkrijgende vennootschap worden vervolgd, die hieruit profijt zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen.

7.De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

a)alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is;

b)de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welken reden dan ook

c)de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de verkrijgende vennootschappen orn ze te bewaren.

Zesde Besluit- Vaststelling van de boekhoudkundige toewijzing van de uit de fusie vloeiende overdracht - Kapitaalverhoging

Overeenkomstig voornoemd fusievoorstel en ten gevolge van onderhavige overdracht en boekhoudkundige toewijzing, verzoekt de vergadering de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat:

1.Zij besluit het maatschappelijk kapitaal van de verkrijgende vennootschap met achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te verhogen om het te brengen van tweehonderd negenentachtigduizend negenhonderd negenennegentig euro zesenzeventig cent (¬ 289.999,76) op driehonderd en achtduizend vijfhonderd negenennegentig euro zesenzeventig cent (¬ 308.599,76) door creatie van 443.798 nieuwe aandelen.

2.13e fractiewaarde van de aandelen wordt als volgt gewaardeerd op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen van de vennootschappen:

JAMES bvba ¬ 1.468.973,19 voor 100 aandelen is ¬ 14.689,73 per aandeel

BOND bvba ¬ 245.176,17 voor 74.069 aandelen is afgerond ¬ 3.31 per aan deel

De ruilverhouding van de aandelen wordt als volgt vastgesteld :

443.798 nieuwe aandelen voor de 100 bestaande aandelen, op basis van een ruilvoet van 1 oud aandeel voor afgerond 4.438 nieuwe aandelen.

3,Zij besluit 443.798 nieuwe gewone aandelen te creëren, identiek aan de bestaande aandelen, die dadelijk en volledig deel zullen nemen in het resultaat en die zullen worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, volledig volgestort en zonder opleg,

Zevende Besluit- Vaststelling van de opheffing van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat, ten gevolge van de aanneming van de voorgaande resoluties en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de overgenomen vennootschap in op heden voor ondergetekende notaris verleden notulen de fusie heeft goedgekeurd, de overgenomen vennootschap heeft opgehouden te bestaan met ingang vanaf heden.

Achtste Besluit- statutenwijziging - coordinatie

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen.

Negende Besluit - bevoegdheden

Voor zover ais nodig, worden aile voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke

bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan de zaakvoerder van de overnemende

vennootschap, alsook aan 1) De heer VAN LAERE Dick Bea René, geboren te Mortsel op 7 augustus

1973, wonende te 2550 Kontich, Pierstraat 226, en meer specifiek met de bevoegdheid a)om aile formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten,

b)als vergoeding voor de overdracht vierhonderd drieënveertigduizend zevenhonderd achtennegentig (443.798) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap te aanvaarden, zonder opleg;

c)deze nieuwe aandelen te verdelen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, en de bijwerking van de registers van aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten va ndeze venichtigen wprden gedragen door de ovememende vennootschap;

1

d)in het kader van deze overdracht van fusie de hypotheekkbewaarder ervan te ontlasten ambtshalve inschrijving te nemen, afstand te doen van alle zakelijke rechten, voorrechten of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletsel.

Tiende Besluit- volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Godelieve Janssens, wonende te Hofstade, Buntgrasstraat 15, evenals aan haar aangestelden of lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatststelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag en/of schrapping bij de BTW, ondememingstoket, sociale verzekeringskas en de directe belastingen

Voor ontledend uittreksel

(get.) Yves Malletjer, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 28/06/2013 met daarin coördinatie van statuten. verslagen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wa©e 3,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)nlen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Venco : Naam en handtekening

27/03/2013
ÿþ Mori Word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0477.785.277 Benaming

(voluit) : BOND

(verkort) :

Ileergelegd ter griffie van do Rechtbank van Koophandel te Antwerienee

18 MME 2013

Griffie

1 0989 2

~

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pierstraat 226, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

De bestuursorganen van BOND BVBA en van JAMES BVBA leggen volgend fusievoorstel, opgemaakt overeenkomstig artikel 693 W. Venn., voor aan de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van voormelde vennootschappen.

Het fusievoorstel strekt ertoe een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen  zowel de rechten als; de plichten  van JAMES BVBA, overgaat naar BOND BVBA op basis van de balans per 31 december 2012,: tegen uitgifte van aandelen in de overnemende vennootschap (BOND BVBA) aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap (JAMES BVBA), zonder opleg van geld.

Alle verrichtingen van JAMES BVBA verwezenlijkt vanaf 1 januari 2013 zijn voor rekening van de; overnemende vennootschap (BOND BVBA).

De fusie gebeurt ingevolge artikel 211, §1 W.I.B. met toepassing van het fiscaal vrijstellingsregime en: ingevolge artikel 78 van het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen met; toepassing van de boekhoudkundige continuïteit.

Alle kosten voortvloeiende uit de fusie worden gedragen door BOND BVBA.

RECHTSVORM  NAAM  ZETEL - DOEL -- KAPITAAL

B. 1. BOND BVBA

Zij is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ais maatschappelijke benaming "BOND",

De vennootschap is gevestigd te 2550 Kontich, Pierstraat 226, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0477.785.277 en is gekend op de Rechtbank te Antwerpen.

Het maatschappelijk doel van BOND BVBA luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

A. Diverse dienstverlening hoofdzakelijk aan bedrijven; administratiekantoren en vertalers; secretariaten; het'

uitvoeren van dactylografiewerk; het uitvoeren van overig secretariaatswerk, zoals uittikken van banden of

diska, het maken van kopieën (inclusief de activiteiten van copycenters), van blauwdrukken en dergelijke; de;

behandeling van post.

Advies en bijstand aan de bedrijfswereld.

Verhuur en operationele leasing van kantoormachines, inclusief computers, zonder bedieningspersoneel,

computerapparatuur, duplicators, fotokopieermachines, schrijfmachines, tekstverwerkers, rekenmachines,

telefoonapparatuur.

Verhuur van personenwagens en aile aanverwanten materialen en producten.

.... . ___Deze opsomming is.nietbeperkend,_.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de porso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

B.1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aankoop- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het produktief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2. Het aanleggen, het oordeelkundige uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- of verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waarde papieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

C. De vennootschap heeft bovendien tot doel het verstrekken van kredieten aan rechtspersonen en dit onder alle mogelijke toepassingsvormen.

Algemeen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Onder iedere vorm, zelfs samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen."

Het maatschappelijk kapitaal van BOND BVBA bedraagt E 289.999,76 en wordt vertegenwoordigd door 74.069 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

B. 2. JAMES BVBA

Zij 1s een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming "JAMES".

De vennootschap is gevestigd te 2550 Kontich, Pierstraat 226, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0478.668.076 en is gekend op de Rechtbank te Antwerpen.

Het maatschappelijk doel van JAMES BVBA luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aankoop- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het produktief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten,

Het aanleggen, het oordeelkundige uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- of verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waarde papieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

In bovenvermeld kader heeft de vennootschap bovendien tot doel het verstrekken van kredieten aan rechtspersonen en dit onder alle mogelijke toepassingsvormen.

Algemeen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden,

Onder Iedere vorm, zelfs samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen."

Het maatschappelijk kapitaal van JAMES BVBA bedraagt ¬ 18.600,00 en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

RUILVERHOUDING -- OPLEG  WIJZE VAN UITREIKING

De bestuursorganen van JAMES BVBA en BOND BVBA stellen voor om, met het oog op het vaststellen van de waarde van de onderlinge ruilverhouding van de te fuseren vennootschappen, uit te gaan van het boekhoudkundig eigen vermogen van de beide vennootschappen.

Er hebben zich geen moeilijkheden voorgedaan bij het bepalen van de waarde en het bepalen van de ruilverhouding.

JAMES BVBA:

-boekhoudkundig eigen vermogen van de vennootschap: ¬ 1.468.973,19

-waarde per aandeel: afgerond ¬ 14.689,73

BOND BVBA:

-boekhoudkundig eigen vermogen van de vennootschap: ¬ 245.176,17

-waarde per aandeel: afgerond ¬ 3,31

Naar aanleiding van de fusie worden ¬ 1.468.973,19 / (¬ 245.176,17 / 74.069 aandelen) e afgerond 443.798 aandelen van BOND BVBA in ruil toegekend aan de aandeelhouders van JAMES BVBA, meer bepaald worden aan de aandeelhouders van JAMES BVBA ¬ 1.468.973,19 / (¬ 245.176,17 / 74.069 aandelen) _ afgerond 443.798 aandelen van BOND BVBA toegekend in ruil voor hun bestaande 100 aandelen, op basis van een ruilvoet van 1 oud aandeel voor afgerond 4.438 nieuwe aandelen. Er is geen opleg in geld, Er wordt voorgesteld dat deze afgerond 443.798 nieuwe aandelen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen,

Het maatschappelijk kapitaal van BOND BVBA, ¬ 289.999,76, wordt ingevolge fusie verhoogd met ¬ 18.600,00, om te komen tot ¬ 308.599,76 en wordt vertegenwoordigd door 517,867 aandelen (443.798 aandelen + 74.069 aandelen), zonder aanduiding van nominale waarde,

DATUM VAN DEELNAME IN DE WINST

De aandelen die naar aanleiding van de fusie worden uitgegeven zullen dadelijk en volledig, d.w.z. over het volledige lopende boekjaar, zonder enige pro racering, delen in de eventuele winst van de overnemende vennootschap.

BOEKHOUDING

De datum vanaf welke de handelingen van JAMES BVBA boekhoudkundig geacht te worden zijn verricht

voor rekening van BOND BVBA is vastgesteld op 1 januari 2013.

RECHTEN VAN AANDEELHOUDERS

De over te nemen vennootschap, JAMES BVBA, heeft geen aandelen met bijzondere rechten, noch andere

effecten dan aandelen.

Er worden door de overnemende vennootschap, BOND BVBA, geen bijzondere rechten toegekend aan, of maatregelen genomen ten aanzien van de vennoten van de over te nemen vennootschap, JAMES BVBA.

BIJZONDERE VOORDELEN

Aan de bestuursorganen van de respectievelijke vennootschappen worden geen bijzondere voordelen

toegekend.

BIJZONDERE BEZOLDIGING

De bijzondere bezoldiging van de bedrijfsrevisor in het kader van de fusie bedraagt ¬ 6.000 voor de beide

vennootschappen samen.

WIJZE VAN UITREIKING - VERDELING VAN DË AANDELEN _

Binnen één maand na de publicatie van het fusiebesluit (akte) In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad nodigt het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap (BOND BVBA) de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap (JAMES BVBA) uit op de plaats en datum als gemeld in de uitnodiging voor de in ontvangstname van het certificaat dat zij in ruil verkrijgen voor de inschrijving in het aandelenregister van de overnemende vennootschap (BOND BVBA) van de aandelen die hen worden toebedeeld in gevolge de fusie.

Het bestuursorgaan van BOND BVBA schrijft in haar aandelenregister volgende gegevens in:

de identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, JAMES BVBA;

het aantal aandelen dat hen toekomt;

de datum van het besluit tot fusie.

Het bestuursorgaan van BOND BVBA vernietigt het aandelenregister van JAMES BVBA door vermelding in het aandelenregister van de datum van het fusiebesluit.

STATUTENWIJZIGING

Het maatschappelijk doel van BOND BVBA is in overeenstemming met het doel en de effectieve activiteiten

van JAMES BVBA, zodat het doel van BOND BVBA niet dient te worden aangepast.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ver-

behouden aan hot Belgisch Staatsblad

***

Opgemaakt te Kontich op 12/03/2013 en voor elke vennootschap neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Yves De Clercq

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Fuik B vermelden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 20.09.2012, NGL 12.10.2012 12607-0398-014
17/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 15.09.2011, NGL 14.10.2011 11579-0084-017
16/09/2011
ÿþ1

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 111. 1.1!j 171!

behoude

aan het

Belgisct

Staatsbic





freerygelsegd tor crie» eere belitegit raff

Griffie

Ondernemingsnr : 0477785277

Benaming

(voluit) : Bond

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pierstraat 226 - 2550 Kontich

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de regelmatig samengestelde bijzondere algemene vergadering van; aandeelhouders gehouden op 1 september 2011, waaruit blijkt dat:

- het ontslag van de zaakvoerder, de heer VAN dER HAEGEN Koenraad, wonende te Groot Hertogdom Luxemburg, L-2410 Strassen, Rue de Reckenthal 87 , werd aanvaard. Zijn mandaat houdt onmiddellijk op en de vergadering verleent met eenparigheid van stemmen kwijting voor de gehele duur van zijn mandaat;

- de vergadering met eenparigheid van stemmen heeft benoemd tot zaakvoerder, voor een onbezoldigd mandaat van onbepaalde duur, de heer DE CLERCQ Yves, wonende te 2920 Kalmthout, Pastoor Hensstraatje 7.

(get) Yves De Clercq

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/05/2011
ÿþLuik B

ob

(1Aa\

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r ~~~_Q;g~li .,Q" .

~~~e 4~a~r tq'ei'f ff#.A V~llr" i3~"

aavilicelianU,l'e-An#wmpeli, ~p

~ 4 1 ~011

Griffie

i iniuiiu w ii mim1ni

*11073196*

Ondernemingsnr : 0477.785.277

Benaming

(voluit) : BOND

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2550 Kontich, Pierstraat 226

Onderwerp akte : FUSIE door OVERNEMING - KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Yves Mallentjer, te Antwerpen-Hoboken, vervangende zijn ambtgenoot notaris Dick Van Laere, te Antwerpen, wettelijk belet op 31 maart 2011 Geregistreerdzeven bladen geen renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor op 06 APR 2011, boek 273 blad 6 vak 1, ontvangen vijfentwintig euro de e.a. inspecteur Van genegen Marijke

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLISSING  KENNISNAME VAN DOCUMENTEN EN VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel en bijhorende verslagen waarvan de aandeelhouders, voormeld, verklaren dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

TWEEDE BESLISSING  FUSIEBESLUIT OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL VAN HET

VERMOGEN

1.Fusie door overneming van de naamloze vennootschap "MELODIA" en vermogensovergang.

De vergadering keurt voormeld fusievoorstel goed.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "BOND", met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Pierstraat 226, hierna

genoemd "de overnemende vennootschap", de naamloze vennootschap "MELODIA", met maatschappelijke

zetel te 2531 Boechout-Vremde, Broechemsesteenweg 101, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap",

bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering

noch voorbehoud onder algemene titel over op de ovememende vennootschap.

2.Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschappen worden vanaf 1 oktober 2010 geacht

boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de ovememende vennootschap.

3.Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

4.Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken vennootschappen.

5.Bijzondere voordelen voor zaakvoerders

Er worden geen bijzonder voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

6.Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschappen

goed.

7. De archieven van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht zijn te houden en te bewaren, worden vanaf heden door de ovememende vennootschap bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

8. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en

passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoucderi aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

DERDE BESLISSING  VASTSTELLING VAN DE BOEKHOUDKUNDIGE TOEWIJZING VAN DE UIT DE FUSIE VLOEIENDE OVERDRACHT  KAPITAALVERHOGING

Overeenkomstig voornoemd fusievoorstel en ten gevolge van onderhavige overdracht en boekhoudkundige toewijzing, verzoekt de vergadering de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat :

1. zij besluit het kapitaal te verhogen met TWEE EN ZESTIG DUIZEND ZEVENHONDERD VIJFENVEERTIG KOMMA VIERENVIJFTIG EURO (¬ 62.745,54,00) om het te brengen van honderd zesenzestig duizend drie en vijftig euro (¬ 166.053,00) op tweehonderd achtentwintig duizend zevenhonderd achtennegentig komma vierenvijftig euro (¬ 228.798,54) door creatie van 20.306 nieuwe aandelen met een fractiewaarde van drie komma nul negen euro en een te boeken uitgiftepremie ten belope van éénenzestigduizend tweehonderd en één komma twee en twintig euro (¬ 61.201,22);

2. zij besluit twintigduizend driehonderd en zes (20.306) nieuwe gewone aandelen te creëren, identiek aan de bestaande aandelen, die deel zullen nemen in het resultaat vanaf 1 oktober 2010, en die zullen worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, volledig volgestort en zonder opleg.

Vaststelling van de opheffing van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat, ten gevolge van de aanneming van de voorgaande resoluties en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de overgenomen vennootschap in op heden voor ondergetekende notaris verleden notulen de fusie heeft goedgekeurd, de overgenomen vennootschap heeft opgehouden te bestaan met ingang vanaf heden.

VIERDE BESLISSING  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG UITGIFTEPREMIE

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met éénenzestigduizend tweehonderd en één komma twee en twintig euro (¬ 61.201,22) om het kapitaal van tweehonderd achtentwintig duizend zevenhonderd achtennegentig komma vierenvijftig euro (¬ 228.798,54) te verhogen tot tweehonderd negenentachtigduizend negenhonderd negenennegentig euro zesenzeventig cent (¬ 289.999,76).

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van de hierboven vermelde uitgifte premie in kapitaal en zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen

VIJFDE BESLISSING  MACHTEN TOT UITVOERING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren en de coördinatie van de statuten op te stellen.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Yves Mallentjer, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 31/3/2011 - verslagen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/02/2011
ÿþMwa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

7leergelegd ter griffie van de Rechtbank vati Koophandel te Antwerpen,-Op1 5 xt. `Ltii1

Griffie

III 1 iO3 09i08*Niu

Ondememingsnr : 0477.785.277

Benaming

(voluit) : BOND

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pierstraat 226, 2550 Kontich

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Neerlegging van het fusievoorstel aangaande de fusie door overneming, zoals gedefinieerd in artikel 693; van het Wetboek van Vennootschappen, van de NV MELODIA (0437.555.518 - RPR Antwerpen) door de bvba BOND (0477.785.277 - RPR Antwerpen).

Op de laatste biz. van Luik ermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(om(en) hevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.05.2010, NGL 17.06.2010 10182-0019-014
30/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 26.08.2008, NGL 23.09.2008 08743-0344-013
30/07/2008 : AN350708
21/05/2015
ÿþ Lº%141~5 Moa Word 11.1

`-" ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iU u 1111111

Rechtbank van koophandel

Antweroen

f 1 MEI 2015

afdeling Antwerpen

Ondernemingsnr : 0477.785.277

Benaming

(voluit) : BOND

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2550 Kontich, Pierstraat 226

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de regelmatig samengestelde bijzondere algemene vergadering van vennoten gehouden op 4 mei 2015, waaruit blijkt dat:

" het ontslag van de zaakvoerder, aangeboden door de heer DE CLERCQ Yves Elvire Edmond, geboren te Wilrijk op 4 augustus 1974, wonende te 2920 Kalmthout, Pastoor Hensstraatje 7, werd aanvaard. Zijn mandaat houdt onmiddellijk op en de vergadering verleent met eenparigheid van stemmen kwijting voor de gehele duur van zijn mandaat.

" de vergadering met eenparigheid van stemmen heeft benoemd tot zaakvoerder, voor een onbezoldigd mandaat van onbepaalde duur : mevrouw SEGERS Sandra, geboren te Deume op 4 juni 1970, wonende te 2970 Schilde, Beemdenlaan 72.

(get) Sandra Segers

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

04/10/2007 : AN350708
19/04/2007 : AN350708
27/11/2006 : AN350708
09/11/2005 : AN350708
26/09/2005 : AN350708
22/07/2005 : AN350708
07/03/2005 : AN350708
25/11/2003 : AN350708
31/07/2002 : ANA071864
21/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 17.09.2015, NGL 19.10.2015 15649-0014-013
03/07/2002 : ANA071864
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 15.09.2016, NGL 27.10.2016 16662-0579-013

Coordonnées
BOND

Adresse
PIERSTRAAT 226 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande