BONHEIDENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BONHEIDENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 559.991.985

Publication

02/09/2014
ÿþMad Wartl 11.1

_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LL1Iuui~u~~~iuiii~uu~muu

1 1635 0

NEEMbi-1,

2 7 _08. 2014

- -- --___-_

Ondernemingsnr : 5 J ~ " ~ .`=1 . e&

Benaming

(voluit) : BONHEIDENT

(verkort) :

ANT i1r,~i~lf~i`Ei~eY~?01-1

lnir_r ::,~t Li . .

'Id ,.L11

~vrL~lti ,Lfy

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2820 Bonheiden, Muizensteenweg 37

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING.

Het blijkt uit een akte verleden voor Notaris Jan Verreth, te Lier op 20 augustus 2014, dat er een vennootschap werd opgericht door:

De heer STRAGIER Bart Achiel Georges, geboren te Izegem op 19 juli 1963, echtgenoot van mevrouw THIBLMAN Charline, wonende te 2820 Bonheiden, Muizensteenweg 37.

Naam: BONHEIDENT.

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het creëren van een juridisch kader binnen hetwelk de tandheelkunde zal uitgeoefend worden.

De vennootschap realiseert dit doel door de activiteiten van de vennoot die tandarts L.T.H. (licentiaat tandheelkunde) is. Te dien einde handelt deze vennoot in naam en voor rekening van de vennootschap. De tandartsvennoot oefent de tandheelkunde uit onder zijn eigen verantwoordelijkheid. Deze professionele verantwoordelijkheid is onbeperkt.

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

Te dien einde mag zij alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

Te dien einde mag zij technisch, verpleegkundig of administratief personeel in dienst nemen en mag zij alle tandheelkundige apparatuur en accommodatie, dienstig voor de praktijk, aankopen, leasen, huren of invoeren. In het zelfde kader mag zij eveneens een tandheelkundig secretariaat oprichten, gelast met de inning en de; verdeling van de erelonen.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de tandheelkundige ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door', hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking. De vennootsohap heeft eveneens tot doel de oprichting, inrichting en uitbating van één of meerdere tandartsenpraktijken overeenkomstig de deontologische gedragsregels eigen aan deze beroepsuitoefening, de= uitoefening van de tandheelkunde, daaronder begrepen alle verrichtingen die tandartsen in hoofde van hun diploma wettelijk mogen uitvoeren, zowel algemene tandheelkunde als alle tandheelkundige specialismen zoals

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

onder meer orthodontie, endodontologie, paradontologie, implantologie, kindertandheelkunde, prothetiek en ATM-problematiek en radiologie.

De eigenlijke tandheelkunde zal enkel door gediplomeerde tandartsen en tandartsspecialisten worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap, met dien verstande dat de vennootschap rechtstreeks alle verschuldigde honoraria ontvangt.

De vennootschap heeft eveneens tot doek

Het beheren van allerhande patrimonia, samengesteld uit onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in 13elgië of in het buitenland en roerende goederen bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke roerende goederen.

Het valoriseren en in stand houden van deze patrimonia vooral door beheersdaden en het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften.

Beheer wordt in die zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van deze patrimonia, Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer aankopen (in volle eigendom, vruchtgebruik of naakte eigendom) en verkopen van roerende en onroerende goederen, het verstrekken van leningen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen of geven en alle mogelijke onroerende handelingen in de meeste brede zin van het woord alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere warde elementen,

Het toestaan van leningen.

Dit ailes zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden,

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of op om het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband van samenhorigheid of samenhang vertoont met het hare.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden betreffende toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Duur: Onbepaald.

Kapitaal: zeshonderd euro (18.600,00 E), en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één honderd zesentachtigste (11186) van het maatschappelijk kapitaal.

De comparanten heeft verklaard in te teken op het kapitaal van de vennootschap als volgt: de heer Bart STRAGIER heeft een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) gestort, waarvoor hem honderd zesentachtig (186) ten belope van tweelderde volgestorte aandelen worden toegekend.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerd ers, vennoten of niet.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun opdracht geacht van onbepaalde duurte zijn.

De gewone zaakvoerders zijn ad nutum afzetbaar, bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat dit recht geeft op een vergoeding.

Iedere zaakvoerder zal, in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek Vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt,

iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend, vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte

als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan een volmachthouder.

De algemene vergadering beslist of de zaakvoerder zijn functie al dan niet ten kosteloze titel uitoefent.

Indien de zaakvoerder wordt bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, met gewone meerderheid van

stemmen, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten,

los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Controle: Er wordt geen commissaris aangesteld.

Algemene vergadering: de eerste vrijdag van december om 18.00u. Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in het jaar tweeduizend zestien. Boekjaar: Het boekjaar begint op een juli en eindigt op dertig juni van het volgend jaar,

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het afschrift van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op 30 juni 2016.

Winstverdeling:

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald in overeenstemming met de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste (1/20) afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende (1/10) van het kapitaal heeft bereikt, en herleeft wanneer de reserve wordt aangetast of wanneer het kapitaal wordt verhoogd.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

EERSTE ALGEMENE VERGADERING

Vervolgens heeft de oprichter in eerste algemene vergadering, de volgende besluiten genomen:

a, het aantal zaakvoerders vast te stellen op een.

b, te benoemen tot deze functie: de bovenvermelde heer Bart STRAGIER, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet,

c, de zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur.

d, de zaakvoerder te vergoeden, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist,

e, geen commissaris te benoemen.

Volmacht

Als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, wordt aangesteld: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VMW Accountants, Bredastraat 140 bus 301 te 2060 Antwerpen, voor wie optreedt, mevrouw Inge Seghers, wonende te 9070 Destelbergen, Bochtenstraat 51, met mogelijkheid afzonderlijk te handelen, aan wie de macht is gegeven aile formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de inschrijving, alsmede de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-plichtige.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

DE NOTARIS.

Hierbij wordt neergelegd:

1° Afschrift akte van 20 augustus 2014.

2° Uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mt Voort behouden aan het Belgisch -ttaatsblad

Coordonnées
BONHEIDENT

Adresse
MUIZENSTEENWEG 37 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande